يکشنبه ۵ مرداد ۱۴۰۴
اجتماعی

هشدار حج و زیارت فارس به زائران اربعین

هیچ کاروان رسمی در اربعین از فارس اعزام نمی‌شود

هیچ کاروان رسمی در اربعین از فارس اعزام نمی‌شود
پیام فارس - مدیر حج و زیارت فارس گفت: با ثبت‌نام بیش از ۴۰ هزار نفر در سامانه سماح، زائران باید از ثبت‌نام در مسیر‌های رسمی و پرهیز از کاروان‌های غیرمجاز اطمینان حاصل کنند.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - مدیر حج و زیارت فارس گفت: با ثبت‌نام بیش از 40 هزار نفر در سامانه سماح، زائران باید از ثبت‌نام در مسیر‌های رسمی و پرهیز از کاروان‌های غیرمجاز اطمینان حاصل کنند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس، علیرضا زینلی، مدیر حج و زیارت استان فارس اعلام کرد: در ایام اربعین سال جاری، هیچ کاروان رسمی زیارتی از سوی این اداره‌کل به عتبات عالیات اعزام نخواهد شد و زائران باید مراقب سوءاستفاده افراد سودجو باشند.
وی با اشاره به ثبت‌نام بیش از 40 هزار نفر از استان فارس در سامانه سماح تا ظهر امروز، افزود: علاقه‌مندان به شرکت در پیاده‌روی اربعین می‌توانند از دو مسیر رسمی شامل سامانه سماح و مراجعه حضوری به دفاتر زیارتی معتبر برای ثبت‌نام اقدام کنند.
زینلی گفت: مرز زمینی شلمچه به عنوان مسیر رسمی تردد زائران فارس به عراق مشخص شده و همه اعزام‌ها از این مرز انجام خواهد شد.
او تأکید کرد: با توقف اعزام کاروان‌ها، زائران به‌صورت انفرادی و با استفاده از پرواز‌های مسافرتی به عراق سفر می‌کنند و درخواست‌هایی برای افزایش تعداد پرواز‌ها به نجف اشرف از مبادی استان فارس به شرکت‌های هواپیمایی ارائه شده است.
مدیر حج و زیارت فارس در پایان از زائران خواست تنها از مسیر‌های رسمی استفاده کنند و از ثبت‌نام نزد افراد غیرمجاز خودداری کنند تا سفری ایمن، آرام و معنوی داشته باشند.


نظرات شما