رئیس کل دادگستری فارس:
مردم به گزینشگران اطلاعات بدهند
رئیس کل دادگستری فارس گفت: مردم باید در امر دادن اطلاعات، گزینشگران را یاری کنند
ذبیحالله خدائیان صبح امروز در در نخستین همایش استانی روسا و رابطان گزینش استان فارس اظهار داشت: مردم در ابتدای انقلاب نسبت به جامعه خود احساس مسئولیت بیشتری داشتند و در تحقیقات محلی با احساس تکلیف به گزینشگران پاسخ میدادند.
وی افزود: بیتفاوتی در مردم و عدم احساس مسئولیت در قبال تحقیقی که از آنان میشود امروزه در حال گسترش است و افراد بیان میکنند که به ما ارتباطی ندارد که بد و خوب دیگران را مورد قضاوت قرار داده و نان کسی را ببریم.
به گفته وی، این وضعیت باعث شده است پرسش محلی چندان قطعیت نداشته باشد و در گزینش باید روشهای دیگری را نیز اضافه کرد.
خدائیان گفت: اصل برائت که در دین بیان میشود در مورد انتساب گناه است و این موضوع در تحقیقات گزینش صادق نیست که بنای دادن شغل و سمت است نه جزا و عقاب گناه، از همین رو باید نسبت به گزینش و گزینشگران با این دید بنگریم که صالح از ناصالح تفکیک شود.
رئیس هسته گزینش دادگستری فارس با اشاره به آیه مبارکه « إِنَّاللّهَ یَأْمُرُکُمْ أَن تُؤدُّواْالأَمَانَاتِ إِلَىأَهْلِهَا» ادامه داد: حضرت علی (ع) در نامه به مالک اشتر مسئولیت را امانت الهی عنوان میکند و قرآن کریم نیز با همین نگاه مسئولان را پاسخگوی امانت واگذار شده میداند.
وی تصریح کرد: در گزینش دادگستری از گزینش قاضی که با جان، مال و ناموس افراد سر و کار دارد تا نیروهای شرکتی و خدماتی هر کدام معیارها و ضوابط دقیقی دارد که باید رعایت شود.
خدائیان اضافه کرد: با توجه به حساسیت قضاوت علاوه بر خود قاضی خانواده وی نیز مورد بررسی قرار میگیرند تا حتی در بستگان و اقوام مشکل اخلاقی یا ناهنجاری اجتماعی وجود نداشته باشد.
وی خاطرنشان کرد: در قرآن برای جهاد معیار جسمی لازم دانسته شده و برای تبلیغ دین فصاحت و بلاغت کلام، چنانکه در انتخاب هارون توسط موسی (ع) و یا به کارگیری موسی توسط شعیب شاهد نوعی گزینش هستیم.
رئیس کل دادگستری فارس تصریح کرد: اگر میخواهیم مملکت خوبی داشته باشیم باید در گزینشها دقت کنیم.