پیام فارس - سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جهرم گفت: جوجهریزی در مرغداریهای گوشتی این شهرستان در 2 ماه گذشته 36 درصد افزایش یافته و سهم بسزایی در تأمین گوشت سفید استان فارس داشته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، سجاد قناعتیان، سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جهرم از افزایش چشمگیر جوجهریزی در مرغداریهای این شهرستان خبر داد و گفت: در 2 ماه گذشته، میزان جوجهریزی در جهرم با رشد 36 درصدی همراه بوده است.
وی افزود: از مجموع 67 واحد مرغداری گوشتی فعال در شهرستان، در خرداد، 18 واحد با جوجهریزی 476 هزار و 762 قطعه و در تیر، 20 واحد با جوجهریزی 648 هزار و 180 قطعه فعالیت داشتهاند.
قناعتیان با اشاره به اهمیت این رشد در تأمین نیاز بازار ادامه داد: این میزان جوجهریزی بیانگر تولید پایدار گوشت مرغ در منطقه است که با تلاش مستمر مرغداران و پشتیبانیهای فنی و نظارتی مدیریت جهاد کشاورزی محقق شده است.
وی افزود: رعایت استانداردهای بهداشتی، مدیریت صحیح واحدهای پرورش طیور و نظارت مستمر از جمله اولویتهای اجرایی در این حوزه است تا ضمن تضمین سلامت محصول، نیاز بازار به صورت مطلوب تأمین شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی جهرم اظهار داشت: این شهرستان با برخورداری از ظرفیتهای چشمگیر در حوزه دام، طیور و کشاورزی، نقش مهمی در تأمین پروتئین مورد نیاز استان فارس و کشور دارد و ارتقای عملکرد واحدهای پرورشی در راستای امنیت غذایی منطقه در دستور کار قرار دارد.