پیام فارس - برداشت زردآلو از باغهای استان فارس که از نیمه اردیبهشت آغاز شده بود، با تولید انواع ارقام بومی و تجاری، تا اوایل مرداد ادامه داشت.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: بیشترین سطح زیر کشت این محصول مربوط به شهرستانهای آباده، نیریز و اقلید است.
ابوالفضل زمانیفرد با اشاره به تنوع ارقام زردآلو در استان فارس افزود: ارقام شاهرودی، آصفی، فلکهای، خیاری، تخم گردی، شکر پاره و قیسی از جمله ارقام کشتشده در باغهای زردآلوی استان هستند.
وی با تأکید بر اهمیت مقاومسازی باغها در برابر تغییرات اقلیمی ادامه داد: سرمای بهاره، بهویژه در مراحل گلدهی و رشد میوههای نارس، یکی از مهمترین تهدیدات تولید زردآلوست. به همین علت، توسعه باغهای زردآلو با استفاده از ارقام دیرگل، در سالهای اخیر بهعنوان راهبردی مهم در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان فارس قرار گرفته است.
مدیر امور باغبانی همچنین اظهار داشت: زردآلوی تولیدی در استان فارس به علت کیفیت مطلوب و زمان برداشت زودهنگام، در ابتدای فصل بهعنوان میوه نوبرانه به بازار عرضه میشود و علاوه بر مصرف در داخل استان، به استانهای همجوار و تهران نیز صادر میشود.