پیام فارس

آخرين مطالب

در جلسه شورای توسعه گردشگری فارس مطرح شد:

توسعه گردشگری فارس در مسیر درست خود قرار می‌گیرد اجتماعي

توسعه گردشگری فارس در مسیر درست خود قرار می‌گیرد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - در جلسه شورای توسعه گردشگری که با حضور استاندار فارس برگزار شد، فعالان گردشگری در بخش خصوصی دغدغه‌ها و مشکلات پیش روی بخش خصوصی را در جهت توسعه گردشگری استان، با استاندار فارس مطرح کردند.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، حسینعلی امیری با بیان این که در هنگام پذیرفتن مسئولیت استانداری فارس، ظرفیت‌های مختلف این استان را در حوزه‌های کشاورزی، دامداری، صنعت و گردشگری مطالعه کرده‌ام، اظهار داشت: با توجه به شرایط این استان، گردشگری را به عنوان دست‌یافتنی‌ترین محور برای توسعه استان انتخاب نمودم.
وی تصریح کرد: فرمایش مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) که: اگر مسئولین کشور و مسئولین استان بتوانند از همین مسئله‌ گردشگری به شکل درست، با تبلیغات صحیح و با جهت‌گیری صحیح استفاده کنند، درآمد آن، استان را از همه‌ معونه‌های دیگر بی‌نیاز می‌کند. حجتی بر این مسئله بود و سبب شد توسعه گردشگری در فارس بیش از پیش مورد توجه اینجانب به عنوان استاندار فارس قرار گیرد.
وی گردشگری زیارتی، طبیعی، تاریخی و فرهنگی و گردشگری سلامت را از فرصت‌های موجود در استان فارس برشمرد که با توجه بیشتر می‌تواند فارس را به قطب گردشگری کشور و منطقه تبدیل کند.
نماینده عالی دولت در استان فارس با اشاره به سند توسعه گردشگری آن را گامی مهم در جهت تقویت و توسعه گردشگری فارس دانست و بر همکاری و همراهی همه نهادهای مسئول در این زمینه تأکید کرد.
استاندار فارس گفت: همه بسترها و ظرفیت‌های گردشگری در استان فارس فراهم است و با هم‌افزایی و همگرایی دستگاه‌های مسئول زمینه برای تحقق سند توسعه گردشگری فراهم می‌گردد.
امیری با بیان این که جذب سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی، کاهش فقر و به ویژه توجه به معیشت زنان سرپرست خانوار، حل مشکل ناترازی و بهره‌گیری از انرژی خورشیدی در کنار توسعه گردشگری، سیاست‌های برتر مدیریت ارشد استان فارس هستند، اظهار داشت: انتظار این است که در زمینه توسعه گردشگری نیز بخش خصوصی در کنار سایر نهادها و دستگاه‌های اجرایی با تمام ظرفیت فعالیت نماید.
امیری با اشاره به سومین حرم اهل بیت(ع) بودن شیراز، گفت: اولین برند شیراز، بحث مذهبی بودن است اما دیگر ظرفیت‌ها را نباید نادیده گرفت.
استاندار فارس گفت: دیگر ظرفیت‌ها را نیز می توان در کنار جایگاه سوم حرم اهل بیت (ع) دید؛ به ویژه که آبشخور تفکرات حافظ و سعدی، قرآن و روایات بوده است.
او اظهار کرد: نباید این گمان ایجاد شود که ایرانیت و اسلامیت در مقابل هم قرار دارند؛ چنان‌که ائمه معصومین (علهیم السلام) نوروز را گرامی داشتند و امام علی(علیه‌السلام) به مالک اشتر توصیه کرد سنت‌های سرزمین میزبان را پاس بدارد.
استاندار فارس از فعالان گردشگری در بخش خصوصی خواست تا بخش مربوط به خود را در سند توسعه گردشگری تدوین نموده و برای اجرا ارائه دهند.
وی تأکید کرد: در زمینه توسعه گردشگری و جذب سرمایه در حوزه‌های مرتبط با آن هیچ قصوری را از سوی مدیران بر نمی‌تابم و با هرگونه مانع تراشی برخورد می‌شود.
در این جلسه فعالان حوزه گردشگری با بیان مشکلات و دغدغه‌های این قشر به مسائلی از جمله تأخیر در روند تأیید مجوزها، موانعی که بر سر راه سرمایه‌گذاری وجود دارد، مشکلات مربوط به بافت تاریخی و ناهماهنگی دستگاه‌های اجرایی در این زمینه اشاره و پیشنهاداتی را درباره راه‌های افزایش گردشگران، مدت زمان اقامت آنان در فارس و شیراز و بهره‌وری بهتر میراث فرهنگی و آثار تاریخی مطرح نمودند و نماینده عالی دولت در استان فارس بر پیگیری این مشکلات و دغدغه‌ها تأکید و ابراز امیدواری کرد با همکاری و هم‌افزایی مسیر توسعه گردشگری در استان هموارتر گردد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/955445/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

آیا کنسرسیوم غنی‌‏سازی راهکار حل اختلاف‏‌ هسته‌‏ای ایران و غرب است؟

آقایان این حیات خلوت را جمع کنید

چه کسانی از قطار دولت پیاده خواهند شد؟

قطع مصرف ماینوکسیدیل ریزش موها را بدتر می‌کند؟

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

افزایش محدود قیمت سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

قطعه‌سازان ایرانی در روسیه

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

فرزین: نیازی به استفاده از سوئیفت نداریم

استقبال از «انسان 250 ساله» و «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»در ترکیه

اقدامات بنیادین منطقه ویژه اقتصادی لامرد برای جذب سرمایه گذار

مانور دریابست؛ اقدامی مشترک برای حفظ و تقویت ذخایر آبزیان خلیج فارس

کشف 589 راس گوسفند و دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته در شیراز

پیام مخصوص صنعت نفت برای فجر سپاسی

عکاس مهر در دو رویداد رسانه‌ای شهرداری تبریز خوش درخشید

باشگاه‌های لیگ برتری با نماد خلیج فارس به میدان بیایند | اخبار ورزشی

کتابخانه‌ کازرون در انتظار بودجه

دستگیری کلاهبرداران فروش سکه‌های تقلبی در ارسنجان

حضور تیم‌ها در هفته سی‌ام لیگ برتر فوتبال با نمادی از خلیج فارس

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خوراکیان»

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «خرمی»

امحاء 860 هکتار از اراضی کشاورزی آلوده به فاضلاب در شیراز

طلا و جواهراتی که در شیراز با رسیدساز جعلی بر باد رفتند

مراقبت از مغز را به این دو ماده غذایی واگذار کنید

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

مرحل دوم عرضه اولیه نماد مهر به روش ترکیبی

تحریف نام خلیج فارس توسط گوگل از مراجع بین المللی پیگیری حقوقی می‌شود

مدیر کل ثبت احوال فارس : سیاست های تشویقی قانون جوانی جمعیت باید عملی شود

فیلم‌برداری فیلم سینمایی «چشمهایش» در شهرک غزالی آغاز شد

اکران مستند «دانشمند دریاها» با حضور نخبگان و فرهیختگان در بوشهر

مشاور رئیس جمهور: دولت چهاردهم با نظارت‌های فراقانونی در دانشگاه‌ها مخالف است

مهر تایید ال‌کلاسیکو به یک تمدید قرارداد

نماد خلیج فارس در هفته پایانی لیگ برتر؛ همه تیم‌ها هم‌صدا شدند

مهر در فرابورس با قیمت 3121 ریال عرضه اولیه شد

دیدار جمعی از علمای اهل سنت بنگلادش با حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قمی/تمام دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به برکت قرآن کریم است

عکس | حضور یک نماینده مجلس با لباس تیم لیگ برتری!

آهی: بین رقابت فکری و دشمنی سیاسی تمایز وجود دارد

مرحل دوم عرضه اولیه مهر به روش ترکیبی

تور خاورمیانه‌ای ترامپ منهای اسرائیل/وقتی سعودی‌ها و آمریکایی‌ها با هم متحد می‌شوند...

خوشحالی منحصربه‌فرد نماینده شیراز از لیگ برتری شدن فجر سپاسی

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم