بازارهای سهام آسیا بیرمق شدند
سیاسی
بزرگنمايي:
پیام فارس - ایسنا / صعود بازارهای سهام آسیا در معاملات روز سهشنبه متوقف شد و دلار اندکی ضعیف شد، زیرا افزایش نگرانیها نسبت به سیاستهای تجاری دولت ترامپ و تاثیر آنها بر اقتصاد جهانی، ریسکپذیری را محدود کرد.
معاملات سهام اروپایی به گشایش ضعیفتر اشاره شدند، در حالیکه معاملات سهام چین ثابت بود و نتوانست رشد قوی وال استریت را در واکنش به توقف 90 روزه جنگ تجاری آمریکا و چین، دنبال کند.
شاخصهای اس اند پی 500 و نزدک آمریکا، در معاملات بعدازظهر بازار آسیا، اندکی کاهش یافتند که رفتار محتاطانه در بازارها را منعکس کرد.
شاخص گسترده اماسسیآی بازارهای سهام آسیا اقیانوسیه بجز ژاپن که در ابتدای معاملات، به بالاترین حد در شش ماه گذشته صعود کرده بود، 0.2 درصد کاهش یافت.
آژانس اعتبارسنجی فیچ، تخمین زده است که نرخ تعرفه موثر آمریکا، اکنون 13.1 درصد است که کاهش قابل توجهی نسبت به 22.8 درصد قبل از توافق دارد، اما هنوز در سطحی است که از سال 1941 تاکنون دیده نشده و بسیار بالاتر از 2.3 درصد در پایان سال 2024 است.
نگرانیها در مورد رشد اقتصادی آمریکا و عدم پیشرفت توافقها میان واشنگتن و شرکای تجاریاش، از زمان اعلام تعرفههای گسترده ترامپ در اوایل آوریل، بازارها را آشفته کرده است. از آن زمان، سرمایهگذاران از داراییهای آمریکا خارج شدهاند و باعث افزایش ارزش داراییهای امن، از جمله ین، فرانک سوئیس و طلا شدهاند.
در حالیکه دلار، روز دوشنبه، پس از اعلام توقف تعرفههای تلافیجویانه افزایش یافت، در معاملات بعدازظهر سهشنبه آسیا، ضعیفتر شد.
آمریکا اعلام کرد تعرفههای اعمال شده بر واردات چین را از 145 درصد، به 30 درصد کاهش خواهد داد و چین اعلام کرد که عوارض واردات کالاهای آمریکا را از 125 درصد، به 10 درصد کاهش خواهد داد. اعلام این خبر، تا حدودی به بازارها آرامش بخشید، اما نگرانیها در مورد آسیب دیدن اقتصاد جهانی از این تعرفهها، همچنان پابرجاست.
شاخص هانگسِنگ هنگکنگ، 1.67 درصد کاهش یافت، در حالیکه شاخص نیکی ژاپن، بیش از دو درصد افزایش یافت و به بالاترین حد از 25 فوریه رسید.
تمرکز سرمایهگذاران، اکنون به جزئیات توافق و آنچه پس از 90 روز اتفاق میافتد، معطوف خواهد شد. با این حال، قبل از آن، منتظر انتشار دادههای تورم آمریکا میشوند که اواخر روز سهشنبه منتشر خواهد شد.
مت سیمپسون، تحلیلگر ارشد بازار در سیتی ایندکس، گفت: اگر با مجموعهای دیگر از آمار ضعیف شاخص قیمت مصرفکننده مواجه شویم، میتواند به معاملهگران اجازه دهد تا دوباره بر سیاستهای فدرال رزرو و احتمال کاهش نرخ بهره تمرکز کنند و از افزایش مجدد دلار بکاهند.
بازده اوراق قرضه دولت آمریکا، روز دوشنبه، به بالاترین حد خود در یک ماه گذشته رسید و در معاملات اولیه روز سهشنبه، نزدیک به همان سطح در نوسان بود. بازده اوراق قرضه دو ساله، 3.9873 درصد بود، در حالی که بازده اوراق 10 ساله، به 4.4512 درصد رسید.
در بازارهای ارز دیجیتال، بیتکوین روز سهشنبه، در 102,676 دلار ثابت ماند و بالاتر از سطح کلیدی 100 هزار دلار که هفته گذشته از آن عبور کرده بود، باقی ماند.
بر اساس گزارش رویترز، قیمت نفت پس از اینکه در معاملات روز گذشت، به بالاترین سطح دو هفتهای صعود کرد، روز سهشنبه کمی کاهش یافت. قیمت اونس طلا که روز دوشنبه، 2 درصد کاهش یافت، بخشی از ضررهای خود را جبران کرد و 0.2 درصد افزایش یافت.
بازار ![]()
-
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۷:۴۶:۱۳
-
۴ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/955702/