پیام فارس

آخرين مطالب

رئیس کمیته بودجه شورامطرح کرد؛

ضرورت تبلیغات گسترده طرح «من شهردارم2» / قابلیت‌های سامانه نسبت به سال گذشته افزایش یافته شهرداری تهران

ضرورت تبلیغات گسترده طرح «من شهردارم2» / قابلیت‌های سامانه نسبت به سال گذشته افزایش یافته
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه قابلیت سامانه «من شهردارم» در دوره دوم بسیار بیشتر از دوره اول است، گفت: در راستای قابلیت‌های ایجاد شده باید اطلاع‌رسانی کافی صورت بگیرد و جمعیت پرسنلی شهرداری و لایه‌های محدود شهروندی که با مدیریت شهری در ارتباط هستند باید به جمعیت گسترده شهروندی تبدیل شود.

میثم مظفر عضو کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر تهران در گفت‌وگو با خبرنگار شهر ، با بیان اینکه سامانه «من شهردارم» بر اساس بودجه ریزی مشارکتی در سال قبل طراحی و اجرا شد، اظهار کرد: در سال گذشته محدودیت‌هایی در این سامانه وجود داشت و شهروندانی که در طرح مشارکت می کردند، نسبت به پروژه‌های بارگذاری شده نظرات موافق و مخالف خود را به ثبت می‌رساندند اما در دوره دوم، مردم می‌توانند پروژه‌های مورد نظر خود را در سامانه پیشنهاد دهند و این نشان‌دهنده رویکردی متفاوت نسبت به سال گذشته است.
وی با اعلام اینکه پس از پیگیری‌های شورا و کمیسیون برنامه و بودجه و تلاش شهرداری این زمینه فراهم شود که مردم در پیشنهاد پروژه‌ها مشارکت داشته باشند، تصریح کرد: در سامانه من شهروندم، هر شهروند محله خود را به صورت بصری و شماتیک در نقشه انتخاب می‌کند و در هر محله می‌تواند فضای مورد نظر خود را مشخص کند. برای مثال هر شهروند می‌تواند زمین کوچک واقع در محله را به عنوان یک باغچه محلی پیشنهاد دهد.
مظفر افزود: به طور مثال شهروندان می‌توانند در مسیر یک خیابان، نقطه‌ای را برای ایجاد دوربرگردان پیشنهاد کنند و مواردی از این قبیل قابلیت‌های بسیار خوبی را ایجاد کرده و به معنای واقعی نشان‌دهنده بودجه‌ریزی مشارکتی است.
وی با تأکید بر اجتماعی‌سازی گسترده طرح «من شهردارم»، یادآور شد: بنده از مدیران شهرداری این پرسش را دارم که آیا فرزندان آنها به عنوان افراد مطلع‌تر از طرح‌ها و برنامه‌های شهرداری، از اجرای چنین طرحی اطلاع دارند و می‌دانند که در سامانه‌ای مشخص می‌توانند نظرات و پیشنهادات خود را برای اجرای پروژه‌ها ثبت کنند؟
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه انتظار ما این است که در طرح «من شهردارم2» شهرداری تبلیغات وسیعی انجام دهد، اظهار کرد: بنده به مدیران شهرداری پیشنهاد دادم که به تمام شهروندان پیامکی حاوی لینک این سامانه و اطلاعات پیرامون آن ارسال شود و مردم در جریان قرار بگیرند.
وی ادامه داد: این طرح نیاز به اجتماعی‌سازی دارد و اگر شهرداری تهران طی سه تا چهار سال در این زمینه، عملکرد خوبی داشته باشد، می‌تواند مفهوم بودجه‌ریزی مشارکتی را فراهم کند؛ علاوه بر این سامانه باید قابلیت‌های دیگری نیز داشته باشد و موضوعات حوزه مدیریت شهری را به شهروندان آموزش دهد که البته مقدمات آن فراهم شده است.
مظفر با بیان اینکه باید پاسخ به پیشنهادات شهروندان در سامانه ثبت شود، گفت: قابلیت‌های فنی پروژه‌ها باید برای مردم تشریح شود تا شهروندان بدانند که طرح پیشنهادی آنها قابل اجراست یا خیر؟؛ همین یادگیری منجر به این می‌شود که یک شهروند مسئول به یک شهروند آگاه مسئول تبدیل شود.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران با تأکید بر اینکه در مجموع ریشه و اساس طرح «من شهردارم» به شورای ششم و کمیسیون برنامه و بودجه برمی‌گردد، خاطرنشان کرد: ادبیات نظری بودجه‌ریزی مشارکتی به طور مشخص در دوره ششم مدیریت شهری مطرح شد.
وی با بیان اینکه قابلیت سامانه من شهردارم در دوره دوم بسیار بیشتر از دوره اول است، یادآور شد: در راستای قابلیت‌های ایجاد شده باید اطلاع‌رسانی کافی صورت بگیرد، جمعیت پرسنلی شهرداری و لایه‌های محدود شهروندی که با مدیریت شهری در ارتباط هستند و در این طرح سهیم خواهند شد، باید به جمعیت گسترده شهروندی تبدیل شود.
مظفر با تأکید بر اینکه رویکرد طرح «من شهردارم» عمومی است، گفت: عموم مردم می‌توانند در این طرح مشارکت کنند و ما از نخبگان و خبرگان شهری انتظار داریم که کنشگران فعال این عرصه باشند. اطلاع‌رسانی به خبرگان در خصوص طرح انجام شده اما واقعیت این است که دو نوع بودجه‌ریزی شامل خبرگانی و عمومی داریم؛ لذا نباید این طرح با دیدگاه خبرگانی تلفیق شود بلکه باید عمومی‌تر و با تبلیغات گسترده‌تر پیش برود.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/770187/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت 3 هزار ساله دارد

عرضه مجموعه حدیثی 18 جلدی «جوامع الکلام» اثر علامه سیدمیرزا محمد جزائری

اکثر خودروسازان داخلی حاشیه سود منفی دارند

تاکید بر معیشت مردم در اجلاسیه خبرگان رهبری؛ بسته استانی مسکن در همدان

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

خلیج فارس، تا ابد به همین نام باقی خواهد ماند

خلیج فارس تا ابد، فارس خواهد بود/ حماقت ترامپ ایرانیان را متحد می‌کند

ترامپ صدای حسن شماعی زاده را هم در آورد

برگزاری همایش بزرگداشت استاد «محمد بهمن‌بیگی» در یاسوج

«خلیج‌ فارس»؛ نامی که حتی در شناسنامه اجداد مقامات عرب ثبت شده

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

واکنش خاتمی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

تصویر؛ نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات

توئیت زینب سلیمانی درباره تغییر نام خلیج فارس

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پاسخ دندان‌شکن امام جمعه شیراز به یاوه‌گویی‌های ترامپ

ایرانیان با هر عقیده و لباسی هرگز تسلیم آمریکا نخواهند شد

گذرنامه بنیانگذار امارات لو رفت | تصویر حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه

اطاعت از خدا و پیامبر راه هم‌نشینی با پیامبران و صالحان در بهشت است

واکنش امام جمعه گلستان به تحریف نام خلیج فارس: مانند دماوند استواریم

گلایه مردم از قطعی مکرر برق؛ دولت کاری کند

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

دو کشته بر اثر واژگونی پراید در جاده اصفهان - آباده

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

امام جمعه موقت میناب: نام خلیج‌فارس تغییر ناپذیر است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در شاخص رضایتمندی ارباب رجوع نمره بالایی دارد

زینب سلیمانی به ماجرای ترامپ و خلیج فارس چه پاسخی داد؟

لامرد در سالروز ولادت شاه خراسان غرق در نور و سرور شد + عکس

نقش مهم صنعت پتروشیمی در ارزآوری کشور

تغییر نام خلیج فارس در گوگل مپ صحت دارد؟

عکس/ زیبایی خلیج همیشه فارس در غروب اردیبهشت

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در مسیر احیای اقتصاد اسلامی است

واکنش امام جمعه تهران به ادعای جایگزینی یک نام جعلی برای خلیج فارس از سوی ترامپ | نیازی نیست که در بندر شهید رجایی کار نظامی انجام دهیم

اظهارات ترامپ درباره خلیج فارس، نشان حماقت اوست

طرح‌های زنجیره ارزش صنعت پتروشیمی اولویت‌بندی شده است

اظهارات ترامپ درباره خلیج فارس، نشان حماقت اوست/ ولایت پایانی ندارد و باید پرچم را به دست حضرت بقیه‌الله الاعظم ارواحنا فداه سپرد

واکنش امام جمعه موقت تهران به ماجرای تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ

نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات/عکس

امام جمعه کرج: تهمت می‌زنند جمهوری اسلامی زبان اقوام را از بین برده/ امام جمعه یزد: در دولت‌های دوازدهم و چهاردهم قطعی برق داریم اما در دولت قبل نبود

همکاری دولت و مجلس، کلید حل مشکلات آموزش و پرورش

حضور وزیر علوم در منزل مادر شیمی ایران

حفظ هویت تاریخی خلیج فارس وظیفه ملی است

راه‌اندازی 8 هزار نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس توسط بسیج سازندگی داراب

بسیج سازندگی آبادانی و رفاه را برای مردم به ارمغان می‌آورد

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت سه هزار ساله دارد

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟