پیام فارس

آخرين مطالب

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد سیاسی

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، حجت‌الاسلام والمسلمین احمد مطهری اصل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته تبریز گفت: وقتی می‌گوییم مقاومت ایستادگی می‌کند، همه پوزخند می‌زنند. در حالی که در یک هفته ابر قدرتی که می‌گفت زمین و زمان را بهم می‌ریزد به قدری عاجز شده که می‌خواهد این جنگ را در منطقه به پاکستان و هندوستان ببرد.
وی به صرفه جویی انرژی نیز اشاره کرد و گفت: با اینکه این هفته بارش داشتیم اما باز هم کمبود داریم و سطح آب سدها پایین است. برای اینکه در تابستان به مشکل برنخوریم باید در مصرف انرژی دقت کافی داشته باشیم، صرفه جویی، مصرف نکردن نیست بلکه بهینه مصرف کردن است.
اهم اظهارات امام جمعه تبریز را به نقل از ایسنا بخوانید؛
* { با اشاره به ولادت با سعادت امام رضا(ع)} از همه‌ی کسانی که در برگزاری جشن‌های دهه کرامت در تبریز و شهرستان‌ها تلاش کردند تقدیر و تشکر می‌کنم. 
* ارتباطی که بین مردم شیعه و روحانیت وجود دارد تاکنون مکتب اهل بیت(ع) را زنده نگه داشته است، میلیاردها انسان به شیعه توجه می‌کنند در اکثر کشورها به معارف شیعه فکر می‌کنند چه منفی چه مثبت اما باز هم به آن می‌اندیشند اما برخی موضوعات در فهم آنها قابل گنجایش نیست. 
* چرا به صنف روحانیون این‌همه توجه شده و علیه آنها تبلیغ صورت می‌گیرد؟ پیوند بین مردم و روحانیت در این انقلاب وجود داشته و دشمن نمی‌تواند آن را بشکند.
* قبلا حکومت پهلوی اول و دوم در تلاش بودند تا روحانیت را از مردم جدا کنند اکنون نیز دشمنان می‌خواهند بین مردم و علما اختلاف بیاندازند، چون می‌بینند مکتب اهل بیت نجات دهنده است. 
* ما هرچیزی داریم از مردم است روحانیت نیز با مردم دوست بوده و مردم نیز بدانند که بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد.
* پیروزی تیم تراکتور را تبریک می‌گویم و از آنها که بعد از قهرمانی منش قهرمانی را به جا آورده و به زیارت قبور شهدا رفتند تقدیر و تشکر می‌کنم. و از طرفداران نیز که جشن‌ها را به خوبی برگزار می‌کنند تشکر می‌کنم، مردم آذری زبان همیشه مدافع تمامیت ارضی ایران هستند.
* مردم از تورم و ناترازی انرژی ناراحت و ناراضی هستند و یک قشری در زحمت بوده و نمی‌توانند زندگی خود را تأمین کنند.
* زندگی با دنیای صنعتی و برق همراه است و به تبع، آب نیز به برق مرتبط است، قطعی بیش از اندازه مردم را اذیت می‌کند، مسئولین تلاش کنند و آن را اصلاح کنند، گاها با توضیح و گاها با عذرخواهی با مردم رو راست بوده و حرف‌های خود را به آنها منتقل کنند. مریم عدم توجه و بی احترامی را قبول ندارند.
امام جمعه قم: رهبران هند و پاکستان پای میز مذاکره بنشینند

پیام فارس

آیت الله سیدهاشم حسینی بوشهری در خطبه‌های نماز جمعه 19 اردیبهشت که در مصلی قدس قم برگزار شد، ضمن تبریک میلاد امام رضا(ع) اظهار کرد: شخصیت امام رضا(ع) دارای ابعاد مختلف عبادی، اخلاقی، عرفانی، مردمی و اجتماعی است؛ در بُعد علمی عالم آل محمد است ایشان در سن 35 سالگی جایگاه امامت را در دوران خلفای جور به دست آوردند.
وی ادامه داد: امام رضا(ع) فرمودند: تا سه خصلت در مؤمن نباشد، مؤمن نیست: خصلتی از پروردگارش، خصلتی از پیامبرش(ص) و خصلتی از ولیّ خدا. امّا خصلت پروردگارش، نهفتن راز است؛ و خصلت پیامبر خدا(ص)، ملایمت با مردم است؛ و خصلت ولیّ خدا، شکیبایی در تنگنا و سختی است.
اهم اظهارات امام جمعه قم به نقل از ایسنا بخوانید؛
* {با اشاره به حادثه تلخ بندر شهید رجایی} شاهد بودیم که مردم، دستگاه‌ها و نهاد به کمک شتافتند و از سراسر کشور خون اهدا کردند؛ ما نیز برای آسیب دیدگان شفای عاجل و برای مردم داغدیده صبر و شکبیایی و اجر الهی را مسئلت دارم
* {با اشاره سالگرد لغو امتیاز تنباکو} این تاثیر کلام علما است که بساط پیر استعمار را در هم پیچیید، با فریاد زدن عالم مسائل حل می‌شود.
* {با اشاره به برگزاری سومین اجلاسیه رسمی دوره ششم مجلس خبرگان رهبری} احساس نکنید مجلس خبرگان تنها جلسات سالانه دارد، ‌ خبرگان هیأت اندیشه ورز دارد و پیگیری مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور است، رئیس جمهور و وزیر امور خارجه در این اجلاسیه حاضر شدند و رویکرد مطالبه گرانه ‌اعضا مجلس خبرگان را در حوزه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی پاسخگو بودند.
* آیت‌الله شیخ حائری یزدی در زمان رضاخان سکاندار این حوزه با عظمت بودند، این مرد باتقوا و فضیلت با سکوت سعی کرد بهانه‌ای به دست رضاخان ندهند تا حوزه علمیه باقی بماند و خورشیدی مانند امام خمینی طلوع کند و انقلاب اسلامی به دست این خورشید پیروز شود.
* پیام رهبر معظم انقلاب به همایش بین المللی یکصدمین سالگشت باز تاسیس حوزه علمیه قم پیامی مهم و ماندنی در تاریخ بود که اسم آن را منشور حوزه‌های علمیه نامگذاری می‌کنیم که سرمایه بزرگی برای مدیران حوزه‌های علمیه است و حقیقتا هم راهکار و وظایف در آن تعیین شده و هم زمینه‌هایی که حوزه باید در مورد آن بیاندیشد.
* مقام معظم رهبری حقیقتا راهکار عظیمی را پیش پای حوزه علمیه قرار دادند که می‌تواند آینده روشنی را برای حوزه علمیه ما رقم بزند؛ مسئولان، دانشگاهیان و حوزویان مخاطب هستند، حوزه علمیه باید نسبت به نظام اسلامی و تمدن نوین اسلامی فکر کند.
* {با اشاره به آغاز به کار نمایشگاه کتاب} کتاب خوانی با وجود فضای مجازی کم عمق و سطحی، کم فروغ شده است؛ باید فرزندان خود را به کتاب خوانی تشویق کنیم.
* رژیم صهیونیستی با حمایت آمریکا جنایتی بی نظیر علیه مردم مظلوم غزه مرتکب شدند و شاهدیم که مردم غزه را محاصره کردند تا غذا، ‌آب و دارو به آن‌ها نرسد، آنچنان می‌خواهد اینها را در محاصره قرار دهد که به صورت تدریجی مرگ را انتظار بکشند همانطور که روزانه صدها نفر زن و کودک به شهادت می‌رسند.
* پیام ما این است وارد مذاکره غیر مستقیم شدیم و از عزت و شرافت این ملت حراست می‌کنیم و ذره‌ای از اینکه می‌گویند غنی سازی را کنار بگذارید کوتاه نخواهیم آمد.
* در بین کشورهای هند و پاکستان جنگ شعله ور شده است وزیر امور خارجه کشور ما به این دو کشور سفر کردند به خاطر اینکه این دو کشور زرادخانه هسته‌ای دارد اگر آتش جنگ شعله ور شود جهان را تهدید می‌کنند؛ رهبران هند و پاکستان بشنوند منطقه ما نیاز به آسایش و آرامش دارد پای میز مذاکره بنشینید و اختلافات خود را حل کنید.
29218
کد خبر 2061547

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/953912/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404