پیام فارس

آخرين مطالب

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌ سیاسی

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام محمد بارانی ظهر امروز در نمازجمعه عبادی سیاسی رودان، ضمن تبریک دهه کرامت و ولایت با سعادت امام رضا (ع) با اشاره به تنوع بخشی به اقتصاد و اجتناب از اقتصاد تک محصولی، اصلاح ساختار مالیاتی و بودجه‌ای، و تقویت تولید داخلی با اصلاح نظام بانکی، تسهیل فضای کسب و کار، حذف قوانین دست و پاگیر و حمایت هوشمند از تولیدکنندگان واقعی از جمله راهکارهای خروج از این معضل بزرگ است.
وی با اشاره به ناراحتی مردم از قطعی چند ساعته برق در مناطق مختلف ضمن قدردانی از همکاری مردم در صرفه جویی مصرف برق گفت: این خاموشی‌ها زندگی مردم در بخش خانگی، کشاورزی، صنایع و اصناف را مختل کرده لذا مردم به حق گلایه‌مندند هر چند با نجابت و کرامت مانند همه بحران‌ها برخورد کرده‌اند و قطعاً در این مشکل نیز در کنار مسئولین خواهند بود.
امام جمعه رودان با تاکید بر چاره اندیشی سریع برای حل مشکل مردم در مناطق گرم جنوبی افزود: مجلس و دولت در مدیریت خاموشی‌ها خصوصاً در مناطق جنوبی که مردم در این گرمای طاقت فرسا در رنج و فشار هستند چاره اندیشی فوری نمایند و همچنین برای اجرای طرح‌های جایگزین مانند استفاده از انرژی‌های خورشیدی برنامه ریزی کنند که قطعاً با تعامل، این‌ها شدنی است کما اینکه ما بحران‌های بزرگی را با همدلی پشت سر گذاشتیم و این مساله هم حل خواهد شد.
وی ضمن قدردانی از تلاش شبانه روزی کارکنان اداره برق، مهندسان و تکنسین‌ها در رفع این مشکلات مردم ادامه داد: امیدوارم مسئولین محترم نیز صادقانه با مردم گفتگو کنند و آنجایی که کوتاهی صورت گرفته، از مردم عذرخواهی و درصدد جبران برآیند و کارهایی که در حال انجام است یا احیاناً نیازمند همدلی و کمک مردم می‌باشد نیز شفاف بازگو نمایند و یقین دارم به فضل الهی و با همدلی مردم و تلاش و همت مسئولین این مشکل نیز مرتفع خواهد شد.
خطیب جمعه رودان با اشاره به سخنان رئیس جمهور آمریکا مبنی بر تغییر نام خلیج فارس تصریح کرد: خلیج فارس نامی است که نه تنها یک جغرافیا بلکه یک فرهنگ، تاریخ، افتخار و بخشی از هویت ملی ایرانیان است که از زمان هخامنشیان و ساسانیان تا امروز یک پایگاه قدرت ملت ایران و میدان رشادت دلاور مردانی چون شهیدان مهدوی، رئیسی و داراست لذا بدانید خلیج فارس همیشه فارس بوده، خواهد بود و خواهد ماند و قطعاً ملت ایران اجازه این گزافه گویی ها را به شما و کاسه لیسان تان نخواهند داد.
حجت‌الاسلام بارانی شهرهای پهپادی و موشکی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را امنیت آفرین، افتخارآمیز و امیدافزا برای ملت ایران دانست و تاکید کرد: اقتدار و صلابت سپاه پاسداران در خلیج فارس و شکست دشمن نویدبخش آینده‌ای روشن برای ملت بزرگ ماست و به دشمنان هم اعلام می‌کنیم که عاقل باشید و ملت ایران را تهدید نکنید زیرا عملیات‌های وعده صادق فقط یک قلق گیری بود و اگر دست از پا خطا کنید درهای جهنم بر روی شما و متحدانتان باز خواهد شد.
وی در بخش اقدام خوب هفته نیز از مجموعه بابرکت جمعیت امام رضایی‌ها و خادمیاران رضوی بابت برگزاری برنامه متنوع فرهنگی در دهه کرامت تشکر و قدردانی کرد.
کد خبر 6461753

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/953926/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404