پیام فارس

آخرين مطالب

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت سه هزار ساله دارد سیاسی

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت سه هزار ساله دارد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- امام جمعه شیراز با اشاره به اظهارات رئیس جمهور آمریکا در خصوص تغییر نام خلیج فارس گفت: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت سه هزار ساله داشته و کسی نمی تواند با یاوه گویی آن را تغییر دهد.

به گزارش خبرنگار مهر ، آیت الله لطف اله دژکام در خطبه‌های نماز جمعه شیراز با بیان اینکه ما موظف به بندگی هستیم، گفت: مؤمن همیشه وقتی به عظمت پروردگار عالم می‌اندیشد، سرش پایین است و و از کار خودش خجالت می‌کشد و از خدا می‌خواهد که با فضل، رحمت و کرم خودش با ما برخورد کند.
وی ادامه داد: این را بیش از پیش بایستی در آن تدبر و تأمل کنیم و خدایی نکرده آنهایی که موفق به انجام اعمال نیکی هستند از خودشان راضی نشوند و آنهایی که فریب شیطان را خورده‌اند و به گناهی مبتلا شدند با حالت توبه زمینه بخشایش الهی را برای خود فراهم کند.
امام جمعه شیراز با اشاره به سالروز ولادت حضرت امام رضا (ع) افزود: روایت از اباصلت هروی است که می‌گوید با دعبل خزاعی شاعر مشهور اهل بیت ملاقات کردم. دعبل در حضور امام رضا (ع) قصیده مشهور مدارس آیات را خواند که این قصیده بسیار مشهور شد و همه تکرار می‌کردند.
وی ادامه داد: وقتی این قصیده را خدمت امام رضا (ع) خواندم به دو بیت رسیدم که در مورد امام زمان (عج) است که می‌گوید ما منتظر هستیم که امامی قیام کند که حتماً خواهد آمد و جای تردید ندارد. که امام رضا (ع) وقتی اسم امام زمان (عج) را شنید گریه‌اش گرفت.
زمان ظهور امام زمان (عج) روز عزت اسلام است
آیت الله دژکام گفت: امام رضا (ع) برای آن روز اشک می‌ریخت. روز عزت اسلام است و روزی هست که دیگر نمی‌توانند حق را ضایع کنند و بعد از آنی که امام هشتم شیعیان به یاد امام زمان (عج) اشک ریخت به دعبل خزایی گفت این دو بیت را خود نگفته‌ای و روح‌القدس آمد و به زبان تو جاری کرد.
امام جمعه شیراز ادامه داد: در ادامه روایت امام رضا (ع) از دعبل پرسید آیا می‌دانی این امامی که گفتی قیام می‌کند و همه دنیا را به دست می‌گیرد کیست؟ گفتم خیر فقط می‌دانم یکی از شما اهل بیت است و حضرت رضا (ع) می‌فرماید امام بعد از من فرزندم امام محمد تقی (ع) هست و بعد از او امام علی نقی امام هادی (ع) است و بعد از او امام حسن عسکری (ع) است و چهارمین فرزند من و چهارمین امام بعد از امام رضا (ع) می‌شود مهدی آل محمد (ص) که همه عالمیان به انتظار قدوم مبارک آن حضرت هستند و می‌آید برای اینکه عالم را اصلاح کند و بعد فرمود که این آقایی که گفتم چهارمین فرزند من هست و در غیبتش همه منتظر ظهور او هستند.
اطاعت از ولی امر به مردم ایران عزت داده است
آیت الله دژکام گفت: حضرت امام رضا (ع) تاکید بر غیبت حضرت مهدی (عج) دارد و برخی خیال می‌کنند اینگونه نیست و غیبت ندارد اما همه ائمه اطهار (ع) از خود پیامبر گرامی اسلام فرموده‌اند که امام زمان (عج) یک مدتی غایب می‌شود و وقتی می‌آید، فرمانش برده می‌شود.
وی با بیان اینکه اگر حرف ولی امر خود را گوش ندهیم که معنا ندارد، ادامه داد: اطاعت از ولی امر است که شما را بزرگ کرده است و اطاعت از ولی امر است که شما را خار چشم همه دشمنان اسلام کرده است و امروز از ترامپ تا نتانیاهو از فریاد، قیام، ایستادگی و مبارزه شما بر علیه طغیان و استکبار آنها ترس در دلشان افتاده است و می‌خواهند به هر شکلی مقابل شما را بگیرند.
نماینده ولی فقیه در فارس افزود: اینکه امروز ترامپ یاوه‌گویی می‌کند که اسم خلیج همیشگی فارس را عوض می‌کند، غلط می‌کند. مگر چه‌کاره هستی که آن طرف دنیا ایستاده‌ای و می‌خواهی برای همه دنیا تصمیم بگیری؟ نادان مگر چه‌کاره تاریخ بشریت هستی که خیال می‌کنی می‌توانی 3 هزار سال تاریخ را با حرف خودت عوض کنی؟ تو این‌کاره نیستی و اینقدر مثل تو نمرودها و فرعون‌ها بوده‌اند که خدای متعال بساطشان را به باد داده است و تو هم آنها ملحق خواهی شد.
آیت الله دژکام تصریح کرد: در اطاعت از ولایت، رضایت خدا و رضایت امام زمان (عج) را کسب می‌کنیم و با دعای حضرت پیروزی، عظمت و سربلندی اسلام و مسلمین را کسب خواهیم کرد و آمریکا و اسرائیل هم هیچ غلطی نمی‌توانند کنند.
یک خط فتوای آیت الله میرزای شیرازی (ره) انگلیسی‌ها را به خاک سیاه نشاند
امام جمعه شیراز در خطبه‌های دوم نماز جمعه به موضوع سالروز صدور فتوای تحریم تنباکو به دست مرحوم آیت الله العظمی میرزای شیرازی اشاره کرد و گفت: یک خط فتوای این بزرگ مرد انگلیس را شکست داد. اگر می‌بینید انگلیسی‌ها، آمریکایی‌ها و همه دستگاه‌های تبلیغی بیگانه بر علیه روحانیت بیش از صد سال است تبلیغ می‌کنند علتش این است که می‌دانند یک خط فتوای مرجع عالیقدر چه می‌کند و روحانیت را می‌کوبند تا نتواند این کار را انجام دهد.
وی ادامه داد: هیچگاه روحانیت شیعه ادعای عصمت نداشته است اما روحانیت برای ما می‌گوید ائمه معصومین چه خواسته‌اند و وظیفه امروز ما در مقابل امام زمان (عج) چیست.
فردوسی بزرگترین خدمت را به زبان فارسی انجام داد
آیت الله دژکام در بخش دیگری از خطبه‌های نماز به موضوع بزرگداشت فردوسی اشاره کرد و گفت: فردوسی از جهات مختلفی باید مورد تقدیر ما قرار گیرد، کسی که افتخارش این بوده که خاک پای حیدر است و در شعر خود گفته است. ما کسی را که خاک پای امیرالمومنین است چطور احترام کنیم؟ می‌دانید امام رضا (ع) در همین سفر که به سمت مرو می‌رفتند به حسب نقل تاریخی از منطقه فارس گذشته‌اند و به جایی رسیدند که مراسم تشییع جنازه‌ای بود و حضرت از مرکب پیاده شده و دنبال جنازه رفتند و خود را به جنازه چسباندند و فرمودند مطمئن باش بعد از این دیگر سختی نمی‌کشی. فردی از اصحاب که همراه حضرت بود از امام رضا (ع) پرسید شما از مدینه می‌آیید و جنازه‌ای را اینگونه در ایران احترام کردید مگر او را می‌شناسید؟ و امام رضا (ع) فرمود از شیعیان ما بود و عمل شما شیعیان هر روز بر ما عرضه می‌شود.
وی ادامه داد: عمل دوستان اهل بیت (ع) بر اهل بیت (ع) عرضه می‌شود و شاهد اعمال و رفتار ما هستند و فردوسی یکی از همان‌ها است. این مرد بزرگ که خدمتش به ادبیات فارسی هم جای تقدیر ویژه دارد و خدمتش به هویت ایرانیان جای تقدیر ویژه دارد.
هویت ایرانیان همواره مورد تاکید مقام معظم رهبری است
نماینده ولی فقیه در فارس افزود: هویت ایرانیان مورد تاکید مقام معظم رهبری است و در عناصر هویت ایرانی اگر بخواهیم بحث کنیم بیش از همه فردوسی است که بیان کرده ایرانی بودن چگونه است و ایرانی را وقتی معرفی می‌کند شاهنامه را بخوانید و رهبر انقلاب فرمود من با شاهنامه مأنوس هستم و ما هم باید بخوانیم.
آیت الله دژکام گفت: ایرانی یکتا پرست است و هرچه غیر از یکتا پرستی در مورد ایرانیان گفته‌اند دروغ است و سندش شاهنامه است و ما یکتا پرست بوده‌ایم و اگر شیاطین در این موضوع انحراف ایجاد کردند ربطی به هویت و ماهیت اصیل ایرانی ندارد و هویت ایرانی خردورزی و یکتا پرستی است.
حوزه‌های علمیه هیچ وقت نان‌خور دولت‌ها نبوده‌اند
نماینده ولی فقیه در فارس در بخش پایانی خطبه‌های دوم نماز جمعه با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در سالروز باز تأسیس حوزه علمیه قم گفت: حوزه به عنوان محیط علمی باید پیشرو حرکت‌های مردم باشد و حوزه اگر پیشروی خود را که از زمان میرزای شیرازی تا امروز با دادن هزاران شهید حفظ شده بخواهد ادامه دهد به خصوص به تناسب حال و هوای دنیا که امکانات جدید ارتباطی درست شده امروز وظیفه سنگین‌تر است.
وی ادامه داد: حوزه علمیه تشیع از روز اولی که بنا شده و بیش از هزار سال از آن روز می‌گذرد حوزه نان‌خور هیچ دولتی نبوده است و این حوزه در نوکری امام زمان (عج) خود را بالاتر از این می‌داند که خود را در بند دولت ببیند.
حوزه‌های علمیه استقلال و عظمت همواره حفظ کرده‌اند
آیت الله دژکام افزود: مراجع عالیقدر ما با زهد زندگی می‌کنند و طلبه‌ها با مشکلات زیادی که دارند می‌گویند می‌خواهیم سخن امام زمان (عج) را بگوییم و زیر بار هیچ دولتی نمی‌روند و این استقلال و عظمت حوزه است که خود حکومت راه می‌اندازند ولی به دولت ارتباطی نمی‌خواهند داشته باشند.
امام جمعه شیراز تصریح کرد: توقع است که مؤمنین در این مسیر کوتاه نیایید و همه می‌دانید طلبه‌ها در این اوضاع وضع معیشتشان از همه سخت‌تر است و تا همین جا حمایت مؤمنین است و بعد از این هم بیش از پیش حمایت کنند تا بتوانیم حوزه‌ای داشته باشیم تمدن ساز و با نگاه به آینده پرچم ولایت را محکم بچسبد تا به دست امام زمان (عج) برساند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/953869/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404