پیام فارس

آخرين مطالب

واکنش خاتمی به ادعای تغییر نام خلیج فارس سیاسی

واکنش خاتمی به ادعای تغییر نام خلیج فارس
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، آیت الله سید احمد خاتمی امام جمعه موقت تهران ظهر جمعه 19 اردیبهشت 1404 تهران در خطبه‌های سیاسی نماز جمعه تهران با اشاره به فرارسیدن روز ولادت امام رضا (ع) تاکید کرد: ولایت همه چیز ما است و آنچه را که داریم از ولایت است؛ انشاءالله پای ولایت هستیم تا پرچم را به دست صاحب اصلی آن حضرت بقیه الله الاعظم(عج) بسپاریم.
وی همچنین با اشاره به برگزاری کنگره صدمین سالروز تاسیس حوزه علمیه قم و بزرگداشت مرحوم شیخ عبدالکریم حائری یزدی طی هفته گذشته اظهار کرد:
کنگره بسیار بزرگی در این خصوص برگزار شد و در آن پیام بیش از 20 صفحه‌ای مقام معظم رهبری که منشور دوم روحانیت بود، قرائت شد. در این کنگره بین‌المللی علاوه بر پیام جامع مقام معظم رهبری، سخنرانی‌ها و پیام‌های مراجع بسیار ستودنی و جامع بود. این پیام‌ها نیز حاوی یک پیام مهم بود و آن اینکه حوزه‌ها سرمایه اسلام، تشیع و ایران اسلامی هستند و باید این حوزه‌ها را حفظ کرد. مقام معظم رهبری و مراجع عظام تبلیغ راه‌های حفظ این حوزه را بیان کردند.
امام جمعه موقت تهران تاکید کرد: باید چندین بار سطر به سطر پیام رهبری را خواند به خصوص مسئولان حوزه علمیه آنچنان که اعلام کردند به سطر سطر این پیام توجه جدی داشته باشند. رهبری در این پیام تاریخی بایسته‌ها و آسیب‌های حوزه‌ها را مطرح کردند و در پایان پیام‌شان توصیه‌هایی از جمله به روز بودن حوزه، تربیت نیروهای شایسته، ارتباط با مردم، امید در حوزه، ارتباط با نسل جوان و خوش‌بین بودن به آنها، پاسخگو بودن به مسائل روز، دعوت به زهد، تقوا، قناعت و استغنا از غیر خدا و همچنین آمادگی برای مجاهدت را مطرح کردند.
خاتمی در ادامه با اشاره به حادثه انفجار بندر شهید رجایی استان هرمزگان اظهار کرد: انصافاً حادثه تلخی بود و داغ دیده فقط بازماندگان نیستند، بلکه کل ملت ایران هستند؛ از خداوند برای درگذشتگان رحمت و مغفرت و صبر و اجر برای بازماندگان و شفای عاجل برای مصدومان این حادثه تقاضا دارم. در خصوص این حادثه از ورود به هنگام مسئولان تقدیر و تشکر دارم؛ چرا که به محض وقوع حادثه، همه مسئولان وارد میدان شدند و به وظیفه خود عمل کردند که یکی از آنها اطفاء سریع حریق بود.همچنین از مسئولان امنیتی و قضایی انتظار می‌رود که بررسی کاملی از این حادثه داشته باشند و هرگونه سهل انگاری و تعمد را کشف و طبق مقررات با آن برخورد کنند.
وی با بیان اینکه «دشمن از هر فرصتی استفاده می‌کند تا شایعه افکنی کند»، افزود: دشمنان تلاش داشتند تا درباره اتفاق بندر شهید رجایی شایعه‌سازی کنند و بگویند که ایران در حال انجام کار نظامی بوده است، اما به لطف خدا مسئولان زود وارد میدان شدند و تاکید کردند که نیاز نیست ما کار نظامی در آنجا انجام دهیم.این اظهارات شایعه افکنی بود و این اقدام در این مقطع یک جنایت است. دستگاه قضایی نیز پیام قاطعی صادر کردند و عنوان کرد که برخورد می‌کنیم و این برخوردها نیز لازم است چراکه این دروغ‌ها منکر است. آنهایی که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند درباره این حادثه بنویسند که این شایعات دروغ است. درباره حادثه بندر شهید رجایی آنچه که مهم است انجام پیش‌بینی‌ها و اقدامات لازم برای جلوگیری از تکرار این نوع حوادث است. نمی‌دانم تعداد دقیق کشته‌ها چند نفر است اما حتی جان یک نفر نیز برای ما محترم و عزیز است.
خاتمی در بخش دیگری از خطبه‌ی سیاسی نماز جمعه این هفته تهران گفت: اخیراً از زبان رئیس جمهوری آمریکا گفته شد که در سفر آتی به عربستان می‌خواهند خلیج فارس را به نام دیگری بنامند؛ بعد که دیدند خراب شد، در عالم بی دینی تکذیب کردند؛ این در حالیست که آنها به دنبال تست کردن حساسیت‌ها هستند. به گفته امام سجاد (ع) خدا را شکر که دشمنان ما را احمق قرار داد؛ چراکه روزنامه گاردین نوشته است که با این کار، ترامپ همه ایرانیان را اعم از انقلابی و غیر انقلابی، اپوزیسیون و غیر اپوزیسیون را علیه خود کرد و این یعنی حماقت.
وی ادامه داد: آقای ترامپ بداند که متدینین به همان اندازه که پای ارزش‌های انقلاب اسلامی ایستاده‌اند پای ارزش‌های میهنی نیز ایستاده‌اند؛ چه کسانی در 8 سال دفاع مقدس دفاع کردند؟ شهدا از همین متدینین هستند و این متدینین اجازه نخواهند داد که ترامپ این غلط دیگر را نیز انجام دهد.آنهایی هم که دل‌داده میهن هستند و حتی خارج از کشور حضور دارند نیز به ترامپ اعتراض کردند و اتحاد بین ملت به وجود آمد.
وی تاکید کرد: حتی پیش از اسلام نیز این خلیج، خلیج فارس نام داشته است و اولین دریایی که نام پیدا کرده است، خلیج فارس بوده است؛ تاریخ نویسان یونان و روم باستان خلیج فارس، دریای پارس و اقیانوس پارس را برای این خلیج نام برده‌اند و در منابع عربی نیز الخلیج‌الفارسی و بحر الفارسی نوشته شده است. خلیج فارس همیشه خلیج دوستی و برادری با همسایه‌ها بوده است و ما انتظار داریم که همسایه‌ها نیز در این عرصه وارد شوند و به ترامپ بگویند که ما هم با این غلط‌ها موافق نیستیم و این خلیج، خلیج فارس بوده هست و ان‌شاءالله تا ابد خواهد بود.
خطیب نماز جمعه تهران همچنین با اشاره به مقاومت‌های مردم یمن در برابر حملات ایالات متحده آمریکا گفت: آمریکا حدود سه ماه است که به مردم یمن حمله می‌کند و در طول این مدت 117 غیرنظامی را به شهادت رسانده‌اند و 231 نفر از غیرنظامیان را مجروح کرده اند؛ اما دست از پا درازتر در حال خروج از یمن و عقب نشینی هستند ،چرا که یمنی‌ها ده‌ها پهپاد آمریکایی و هواپیمای پیشرفته F18 آمریکا را سرنگون کرده‌اند. این اقدامات یمنی‌ها به آمریکا نشان داد که در حال بازی کردن با دم شیر هستند. امروز یمنی‌ها خودشان هستند و نیروی نیابتی جایی نیستند و می‌خواهم به دنیا بگویم که اگر امروز به دنبال یک نیروی نیابتی می‌گردند آن نیروی نیابتی باند تبهکار رژیم صهیونیستی و نتانیاهوی جنایتکار است . یمنی‌ها به وظیفه خود عمل می‌کنند.
خاتمی خطاب به دشمنان جمهوری اسلامی با تاکید بر اینکه ایران نیازی به نیروی نیابتی ندارد و هر زمانی که تصمیم بگیرد محکم به شما خواهد زد، ادامه‌داد: مسئولان محترم نظامی و فرمانده محترم نظام تهدید خوبی کرد که گفت اگر دشمنان بخواهند دست درازی کنند همه پایگاه‌هایشان را در منطقه خواهیم زد و این‌طور نیست که ما نتوانیم، توانش را داریم، اما ایران همواره بر اساس عقل حکمت و تدبیر عمل کرده و عمل می‌کند. بر غیرت یمنی‌های مقاوم که فرودگاه بین‌المللی بن گورین اسرائیل را زدند آفرین و خسته نباشید می‌گوییم.
وی در ادامه با اشاره به جنایت رژیم صهیونیستی در غزه طی بیش از یک سال گذشته عنوان کرد: بیش از یک سال است که رژیم صهیونیستی در حال کشتن است و در این مدت بیش از 50 هزار نفر را کشته و صدها هزار نفر را مجروح کرده و میلیون ها نفر را آواره کرده است؛ این لعنتی‌ها اخیراً به سلاح گرسنگی روی آورده‌اند و می‌خواهند با گرسنگی و تشنگی بکشند و این دیگر جنایتی بی‌نظیر و بی‌بدیل است و من به کشورهای اسلامی می‌گویم که غیرت‌تان کجا رفته است؟ به کشورهای عربی می‌گویم که شما که خود را عرب می‌دانید غیرت‌تان کجاست؟ اسرائیلی‌ها در حال کشتن مردم فلسطین با گرسنگی و تشنگی هستند، اما هنوز هم برخی از کشورهای عربی رابطه خود را با اسرائیل قطع نکرده‌اند؛ این کشورها خجالت بکشند و حداقل روابط خود را با رژیم جلاد آدم کش صهیونیستی قطع کنند؛ آیا خجالت نمی‌کشند که صهیونیست‌ها با تشنگی و گرسنگی در حال کشتن مردم بی گناه هستند و این کشورها هنوز با این رژیم ارتباط دارند؟
امام جمعه موقت تهران با اشاره به فرا رسیدن ایام اعزام حجاج، گفت: حاجیان محترم از فرصت الهی که نصیب‌شان شده است، استفاده کنند. همچنین انتظار از حاجیان محترمی که از ایران می‌روند این است که آبروی اسلام تشیع و ایران اسلامی را حفظ کنند و جوری عمل نکنند که آبروهایی که قیمتی است از دست برود. همچنین از حجاج می‌خواهم که برائت از مشرکین را وظیفه خود بدانند.
خاتمی در پایان خطبه‌ی سیاسی نماز جمعه این هفته تهران به آغاز جنگ بین هند و پاکستان اشاره و اظهار کرد: این جنگ انصافاً جنگ نادرستی است و امیدواریم که هرچه زودتر این جنگ عادلانه پایان بپذیرد، در جنگ نقل و نبات پخش نمی‌شود، بلکه بی‌گناهان کشته می‌شوند. همچنین از وزیر محترم امور خارجه که در این عرصه وارد میدان شده است تا هرچه زودتر این جنگ پایان پذیرد، تشکر می‌کنم.
امام جمعه موقت تهران در خطبه‌ی عبادی نماز جمعه این هفته تهران به بیان تفسیری از حدیث سِلسِلَهُ‌الذَّهَب منقول از امام رضا(ع) پرداخت و گفت: این حدیث که در باب توحید و شروط آن است، می‌گوید که باید با همه وجود باور کنیم که همه چیز خدا است و ما همه هیچ هستیم.
وی با بیان اینکه «ولایتی که امروز در کشور ما حاکم است و به فضل خدا در تداوم ولایت پیغمبر اکرم (ص)، امیرالمومنین (ع) و ائمه اطهار (ع) تبدیل به دژ شده است»، تاکید کرد: به لطف خدا امروز جمهوری اسلامی ایران در سایه ولایت فقیه دژ مستحکمی است که دشمنان هیچ غلطی نتوانسته‌اند و نخواهند توانست انجام دهند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/953918/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

آفتابِ زیبا، اما پرخطر!

زمان و مکان استفاده از کرم ضدآفتاب

رالی بیت کوین به اوج؛ هدف بعدی 105 هزار دلار؟

پیش بینی قیمت طلا و سکه 20 اردیبهشت 1404

پاسخ صالحی امیری به خیال پردازی آمریکایی‌ها

پوکر قهرمانی 2 ستاره تیم ملی در کنار خلیج فارس!

قدرت پهپادی سپاه در رهگیری شناورهای خلیج فارس+ فیلم

واکنش بازیگر محبوب سریال پایتخت به تغییر نام خلیج فارس

خلیج فارس، نامی معتبر در اسناد بین‌المللی است

آمریکا درباره تغییرنام خلیج فارس عقب نشینی | اظهارات جدید سخنگوی کاخ سفید درباره خلیج فارس

آتش‌سوزی کوه‌های اطراف آرامگاه سعدی شیراز مهار شد

دادگستری فارس از توسعه اقتصادی لامرد حمایت می‌کند

صدا، دوربین، سیگار، حرکت!

اکونومیست: پوتین چه می‌خواهد؟

روغن خوب، کدام است؟ سردرگمی در قفسه‌ها

یائسگی میتونه باعث افسردگی بشه؟!

وزیر صمت: صنعت و تولید در اولویت تامین انرژی و برق است

همکاری مسئولین برای تأمین امنیت و آرامش در شهرستان‌ها ضروری است

عکس/ واکنش محسن تنابنده به خبر تغییر نام خلیج‌فارس

خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

امام رضا(ع) به عنوان نماد پیوند اتحاد بین جامعه اسلامی است

حضور کاروان زیر سایه خورشید در روستاها و محله‌های بندرعباس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست ...! + ویدئو

ایران قهرمان رقابت های بین المللی کشتی جام خلیج فارس (تختی)

عکس/ واکنش زینب سلیمانی به اظهارات ترامپ درباره خلیج‌فارس

کارشناس اینترنشنال، «خلیج فارس» را فروخت؛ خلیج فارس مقدس نیست …! + ویدئو

خارگ نماد تنوع زیستی در خلیج فارس است

لطیفی: بازیکنان مظلوم ترین افراد استقلال هستند

مانور امداد و نجات شهدای خلیج فارس اوج توانمندی عملیاتی هلال احمر بود

جانباز 70درصد «حاج حسن خیری» به مقام والای شهادت نائل آمد

پیش دیابت هم خطرناک است!

مراقبت های پوستی

بعد از دیدن عوارض یائسگی به پزشک مراجعه کنیم؟

پیش‌ بینی بورس شنبه 20 اردیبهشت 1404

الاغ هم‌ قیمت پراید شد

20 هزار موتور فرسوده در تهران با موتور برقی جایگزین می‌شوند

واکنش فیروز کریمی به اظهارات دونالد ترامپ در مورد خلیج فارس: ما هم به جای آمریکا می‌گوییم سرزمین اولیه سرخ‌پوست‌ها!

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است!

واکنش محسن تنابنده در واکنش به تصمیم احتمالی ترامپ در مورد خلیج فارس + عکس

امام جمعه اصفهان: بی‌حجابی و بی‌عفتی نشانه کم‌حیایی است/ اگر انسان از درون اهل حیا باشد، این ویژگی در پوشش و رفتار او نیز تجلی می‌یابد

«گماش»؛ پایان فیلمبرداری فیلم‌کوتاهی درباره‌ی گنج افسانه‌ای خلیج فارس

پزشکیان خیال مردم را بابت تغییر نام خلیج فارس راحت کرد

هشدار امام جمعه اصفهان درباره پیامدهای بی‌حجابی

خلیج فارس؛ هویت جاودانه ایرانیان در آینه تاریخ و فرهنگ

پتروشیمی بندرامام در نمایشگاه نفت 2 تفاهم‌نامه امضا کرد

واکنش محسن تنابنده به ماجرای نام «خلیج فارس»

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404