پنجشنبه ۱۵ آبان ۱۴۰۴
فرهنگی

کشاورزی: نقش مالیات‌دهندگان در توسعه بخش درمان فارس بی‌بدیل است

کشاورزی: نقش مالیات‌دهندگان در توسعه بخش درمان فارس بی‌بدیل است
پیام فارس - شیراز-معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نقش مالیات دهندگان در توسعه درمان فارس گفت:۱۵۵ میلیارد تومان برای بیمارستان‌های مرودشت و داراب از محل مالیات تخصیص یافت.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز-معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم پزشکی شیراز با اشاره به نقش مالیات دهندگان در توسعه درمان فارس گفت:155 میلیارد تومان برای بیمارستان‌های مرودشت و داراب از محل مالیات تخصیص یافت.

به گزارش خبرگزاری مهر ، عبدالخالق کشاورزی از اختصاص 1,550 میلیارد ریال اعتبار از محل نشان‌دار کردن مالیات‌ها برای تکمیل بیمارستان‌های دوم شهرستان‌های مرودشت و داراب خبر داد و گفت: با پیگیری‌های مستمر دانشگاه علوم پزشکی شیراز در شهرستان مرودشت مبلغ 1,050 میلیارد ریال با مشارکت مؤدیان مالیاتی تاکنون محقق گردیده است، همچنین در شهرستان داراب نیز مبلغ 500 میلیارد ریال برای تکمیل بیمارستان دوم اختصاص یافته که توسط مؤدیان مالیاتی تحقق یافته است.
وی ادامه داد: نتیجه این مشارکت ارزشمند، تسریع در روند تکمیل پروژه‌های درمانی در هر دو شهرستان و ارتقای دسترسی مردم به خدمات سلامت است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه ضمن قدردانی از مؤدیان مالیاتی که حوزه سلامت را به‌عنوان مقصد مالیات‌های نشان‌دار خود انتخاب کرده‌اند، افزود: این سطح از همدلی و مسوولیت‌پذیری اقتصادی، الگویی ملی از تعامل مؤثر جامعه و دولت در مسیر تحول نظام سلامت محسوب می‌شود. دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز با پیگیری مستمر و تعامل نزدیک با اداره کل امور مالیاتی و سایر دستگاه‌های اجرایی استان، زمینه بهره‌برداری سریع‌تر از بیمارستان‌های دوم مرودشت و داراب را فراهم خواهد کرد.


نظرات شما