پیام فارس

آخرين مطالب

نماینده‌ تاثیر پذیر به درد پیگیری کار مردم نمی‌خورد سیاسی

نماینده‌ تاثیر پذیر به درد پیگیری کار مردم نمی‌خورد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز-دبیر جامعه روحانیت شیراز با بیان اینکه اعضای شورای شهر شیراز نماینده همه مردم هستند،گفت: نماینده‌ تأثیرپذیر به درد پیگیری کار و مشکلات مردم نمی‌خورد.

به گزارش خبرنگار مهر ، حجت‌الاسلام والمسلمین محی‌الدین طاهری عصر یکشنبه در صحن علنی شورای اسلامی شهر شیراز با ذکر یک حدیث از امام صادق علیه‌السلام گفت: «خدای عزوجل هیچ پیغمبری را مبعوث نفرمود جز با راستگوئی و ادای امانت.» اگر ما این دو ویژگی را در زندگی و کار خود مدنظر قرار دهیم از بسیاری از فراز و نشیب‌ها به راستی عبور خواهیم کرد.
وی با تأکید بر اصل ادای امانت ادامه داد: همه اعضا و جوارح ما امانت است و از آن حساب کشیده می‌شود. وجود ما و آنچه در اختیار ماست، زندگی ما، پست ما امانت است و اگر نگاه ما این باشد یقیناً مواظبت می‌کنیم.
با نگاه امانت به مسئولیت‌ها نگاه کنیم
دبیر جامعه روحانیت شیراز با تاکید بر اینکه نگاه امانی به پست‌ها باید داشته باشیم، افزود: اگر با نگاه امانت به مسئولیت‌ها نگاه کنیم متوجه می‌شویم که ماندگار نیستیم، همانطور که گذشتگان نبودند. هیچکدام ماندگار نیستیم، ماندگاری ما با عمل ماست، هر شکل عمل کنیم با آن محشور می‌شویم.
حجت الاسلام طاهری خطاب به اعضای شورای اسلامی شهر شیراز گفت: قدر توفیق خدمت را بدانید و این قدر دانستن، خدمت کردن به مردم است. حوائج مردم به سوی شما نعمت خداست. دل‌های کسانی که به شما رأی دادند را کس دیگری به سوی شما می‌کشاند نه تبلیغات، بودند کسانی که اندازه همه شما هزینه کردند اما توفیق خدمت پیدا نکردند.
وی ادامه داد: اینکه در انتخابات شورا از کسی حمایت نکردم، همه اعضا برای من محترم هستند، این شورا را شورای انقلابی می‌دانم و معتقد هستم این مجموعه همه انقلابی هستند. شکرگزار نعمت خدمت باشید و به خدمت بدون حاشیه بپردازید.
دبیر جامعه روحانیت شیراز افزود: شما هر تعداد رأی آورده باشید نماینده همه مردم شهر هستید و نمی‌توانید فقط یک بخش یا گروه را ببینید. حتی اگر یک گروه هم شما را تأیید کرده باشد شما دیگر از آن دایره بیرون آمده اید، در دایره مردم قرار دارید، مردم از شما انتظار دارند و باید برای مردم کار کنید.
گروه‌های سیاسی نباید برای اعضای شورای شهر تعیین تکلیف کنند
حجت الاسلام طاهری با توصیه اعضای شورای شهر به پرهیز از حاشیه گفت: شورا و مشورت دستور دین ماست، شورا جامعه را رشد می‌دهد. لذا تأثیر پذیری نداشته باشید. هستند کسانی که شما را دچار حاشیه کنند. گروه‌ها و دسته‌ها همه محترم‌اند اما نباید برای اعضای شورا تعیین تکلیف کنند.
وی ادامه داد: هستند افرادی که می‌خواهند شما را به نفع خود مصادره کنند، جو بسازند، بدون تعارف می گویم، نماینده مردم چه شورای شهر چه مجلس شورای اسلامی اگر بخواهد تأثیر بپذیرد به درد این کار نمی‌خورد. نماینده باید استقلال داشته باشد.
دبیر جامعه روحانیت شیراز افزود: این زمان اضافه شده به شورا از برکت خون شهید است وگرنه شما الان باید خداحافظی می‌کردید. شاکر باشید و در این مدت باقی مانده شورا را دچار حاشیه بیجا نکنید.
مشکل اساسی ما در شهر و در کشور نبود مدیریت واحد شهری است
وی به لزوم داشتن مدیریت واحد شهری اشاره کرد و گفت: مشکل اساسی ما در شهر و در کشور نبود مدیریت واحد شهری است، وقتی مدیریت واحد نباشد هر کسی بخواهد یک تصمیم برای شهر بگیرد کار قفل می‌شود. این کار بزرگی است و باید شوراها دنبال کنند. پیشرفت یک شهر در مدیریت واحد است.
حجت الاسلام طاهری در انتها با اشاره به شرایط حرم های مطهر شیراز تصریح کرد: مشکل حرم‌ها فقط با حرف حل نمی‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/967006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله ایران/ آتش‌بس؛ فرصت بازسازی یا بهانه انتقام سیاسی؟

موشک‌های ایران مخازن سوخت رژیم صهیونیستی را بی‌پناه کرد

لزوم اجتناب از فصل هفت منشور ملل متحد

سرمقاله کیهان/ پیروزی و بازدارندگی چگونه تثبیت می‌شود؟

چه بخوریم که دچار یبوست نشویم؟

اقتصاد ایران در دام بازارگرایی؛ روایت مؤمنی از انحراف سیاست‌ اقتصادی پس از جنگ 8 ساله

شناسایی مصنوعات طلای غیراستاندارد عرضه‎‌شده در فروشگاه‌های مجازی

هشدار؛ طلاهای تقلبی در کمین خریداران آنلاین!

آذری جهرمی: اگر کسی بخواهد به نظام تخصیص یارانه دست بزند، بیچاره‌اش می‌کنند

24 شهید استان فارس در جنگ 12 روزه اخیر؛ 5 شهید دانشمند هسته‌ای کشور اهل فارس هستند

برداشت 520 هزار تُن گندم در فارس؛ 43 درصد مطالبات کشاورزان پرداخت شده است

کیهان: نتیجه مذاکره با آمریکا جنگ بود، نتیجه مذاکره با اروپا مکانیسم ماشه

سرمقاله آرمان امروز/ ضرورت ایجاد مرکزی برای راهبری تبلیغات و اطلاع رسانی جنگ

عضو دولت رئیسی در کیهان نوشت: جنگ از انتخابات 1403 شروع شد!

سرمقاله اعتماد/ جنگ 12 روزه و جاسوس‌بازی مجازی

تبرئه آمریکا و متهم ‌کردن ایران حتی بعد از خیانت ترامپ!

کاهش خطر سکته مغزی با این روش ساده

بازار کار منهای افاغنه؛ سهم مهاجران در صنعت ساخت‌وساز

گمانه زنی درباره شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیکی برای دهک های 4 تا 7

بیت‌کوین 120 هزار دلار را هم رد کرد

*“دی‌دار” از مرز یک میلیون عضو گذشت / گام بلند بیمه دی در ارتقای تجربه مشتری*

دیدار و دلجویی از خانواده شهید محمد شایان‌فرد

خدمت به خانواده شهدا، عین رضایت الهی است

سرمقاله سازندگی/ ترک مخاصمه، نه ترک آرمان

سرمقاله هم میهن/ چند ساعت هم مجال نشد

کبد خود را با این گیاه ترش مزه پاکسازی کنید

لیست سایت‌های معتبر خرید بلیت هواپیما اعلام شد

مناسبت روز/ مناسبت دوشنبه، 23 تیر ماه

هشت مصدوم در تصادف جاده شیراز - کوار

مراجع تقلید حافظ اعتقادات؛ از تحریم تنباکو تا حکم تهدیدکنندگان رهبری

سرمقاله دنیای اقتصاد/ وقت تصمیم است

روایت میرسلیم از نشت 12 میلیاردی دلاری ارز به خارج از کشور

وزیر جهاد کشاورزی: قیمت تمام‌شده گوشت، واقعیتی انکارناپذیر است

پساب تصفیه‌خانه فاضلاب شیراز در خدمت صنعت سروستان

سرمقاله خراسان/ متغیرهای مرحله بعدی

علائم تخم‌ مرغ فاسد را بشناسید

رکوردزنی واردات در بحبوحه جنگ اقتصادی!

سایه سنگین خشکسالی بر منابع آبی پایتخت

عارف: بازگشت قیمت‌ها به قبل از دفاع مقدس 12 روزه لازم‌الاجرا است

صفحه نخست روزنامه‌های استان فارس در 23 تیرماه

پدر گرامی شهیدان والامقام «صادقچه» آسمانی شد

مصاحبه 3680 داوطلب ورود به دانشگاه فرهنگیان در فارس

مالکیت‌های غیررسمی؛ پاشنه آشیل اقتصاد و امنیت ملی

مسئولیت ما فراتر از مدیریت بازار، صیانت از آرامش در جریان زندگی مردم است

پیام تبریک استاندار فارس به مناسبت هفته فرهنگ مالیاتی

بازدید استاندار فارس از اورژانس فارس و تقدیر از خدمات کادر درمان

وداع اندوهناک مرد فلسطینی با همسر و سه فرزندش (زیرنویس فارسی)

از مدیریت بحران تا میدان تخریب؛ پرونده‌ای علیه رئیس‌جمهور در پساجنگ

در اردوگاه‌های مرزی ایران و افغانستان چه می‌گذرد؟

چرا ترامپ از معامله با پوتین کنار کشید؟