پیام فارس

آخرين مطالب

افزایش قیمت مواد شوینده واقعیت دارد؟ اقتصادي

افزایش قیمت مواد شوینده واقعیت دارد؟
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم / دبیر و عضو هیات مدیره انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران، ضمن تکذیب خبر افزایش قیمت مواد شوینده، گفت: فعالان این صنعت در یک فضای رقابتی فعالیت خود را دنبال می‌کنند از این‌رو برای حفظ بازار خود به حاشیه سود اندک اکتفا دارند.
 حسام بیگدلو دبیر و عضو هیات مدیره انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران با رد شایعه افزایش چشمگیر قیمت محصولات شوینده، اظهار کرد: مواد شوینده، در دسته کالاهای سلامت محور قرار می‌گیرد از این‌رو نمی‌توان این محصولات را از سبد مصرف‌ تقلیل و یا حذف کرد؛ انجمن شوینده همواره تلاش دارد که بین سود منطقی تولید و رضایت مصرف‌کنندگان تعادل را ایجاد کند.
وی با بیان اینکه کمبودی در زنجیره تامین مواد شوینده وجود ندارد، گفت: انگیزه افزایش قیمت زمانی احساس می‌شود که تولیدکمتر از نیاز کشور باشد این در حالی است که تولید فعلی نیاز بیش از 300 میلیون نفر را پوشش می‌دهد پس در شرایطی که تولید بیش از نیاز است و تولیدکننده فعال بی‌شمار در کشور فعالیت دارند افزایش قیمت موضوعیت پیدا نمی‌کند و اخباری از این دست فقط نظم و تعادل بازار داخلی را برهم می‌زند.
بیگدلو با اشاره به تعامل سازنده و همکاری مستمر انجمن شوینده با سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف‌کنندگان، افزود: اخبار انتشار افزایش قیمت، انتظارات تورمی را در بین تولیدکنندگان ایجاد و نگرانی را در بین مردم بیشتر می‌کند؛ خبر افزایش 60 درصدی قیمت‌ها مربوط به سال 1400 است و اکنون صرفاً بازنشر یک خبر قدیمی از سوی برخی رسانه‌ها صورت گرفته است و انجمن مترصد افزایش قیمت شوینده‌ها نیست و صنعت در آرامش کار خود را دنبال می‌کند.
بازار
ارزش صادرات مواد اولیه و محصول شوینده 350 میلیون دلار است
دبیر انجمن صنایع شوینده، بهداشتی و آرایشی ایران بر فضای رقابتی تولید مواد شوینده تصریح کرد و افزود: تولید شوینده 2.5 برابر نیاز داخلی است و این صنعت چندان به کنترل قیمت نیاز ندارد زیرا تولیدکنندگان در یک فضای رقابتی فعالیت خود را دنبال می‌کنند از این‌رو برای حفظ بازار خود به حاشیه سود اندک اکتفا دارند.
این فعال اقتصادی ارزش صادرات مواد اولیه و محصول در سال گذشته را حدود 350 میلیون دلار اعلام کرد و افزود: ظرفیت صادرات بیش از این عدد است و هم اکنون تولیدات به کشورهای حوزه خلیج فارس، آسیای میانه، شمال آفریقا و ... صادر می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/960006/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

معجزه کَبَر در مقابله با اختلال سلولی!

قیمت هر کیلو تخم‌مرغ درب مرغداری‌ 61هزار تومان شد

پیامد تصویب پالرمو؛ ایران شبکه فروش نفت خود را افشا می‌کند؟

هشدار فوری بانک مرکزی درباره کلاهبرداری جدید

این گیاه سرشار از ویتامین C و B است، کلسترول هم کاهش می‌دهد

نفتکش‌های روس در تله ناتو؛ راه نجات پوتین از ایران می‌گذرد

خوشبینی محتاطانه به موفقیت مذاکرات ایران و آمریکا

ساماندهی گلزار شهدای شیراز با طراحی جدید

نبینید چه کسی می‌گوید ببینید چه چیزی می‌گوید

مهمترین کار غرب ایجاد فضا برای انحراف اخلاقی جوانان است

نامشخص بودن سرمربی فصل آینده دو تیم؛ تکلیف نیمکت 14 تیم مشخص شده است

توافق با تهران؛ ضربه‌ای خاموش به اقتصاد پکن؟

بوتاکس برای کاهش وزن؟/ جراح عمومی پاسخ داد

چرایی کاهش آمار مهاجرت پزشکان و پرستاران در سال 1403

وجه نمادین سفر پادشاه بریتانیا به کانادا

گزینه‌های خلاقانه‌ عمان برای مذاکرات

بازگشت غرب به بن‌بست؟‌

نقش مزاج در سازگاری فرد با محیط

نوزادان متولد 1404 هدیه 70 میلیون تومانی می‌گیرند؟

آتش‌سوزی بلوط‌های کوهچنار عمدی بود

متحد دردسرساز

تعلیق غنی‌سازی منوط به بازه زمانی پیشنهادی و امتیازهایی است که آمریکا می‌دهد

روسیه چگونه در مذاکرات ایران و آمریکا بازی می‌کند؟

خوردن خربزه و عسل واقعا خطرناک است؟

زخم کهنه مسکن خانوار

املاکی‌ها با این روش کمیسیون می‌گیرند

پیگیری مطالبات رانندگان کامیون

ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، تعهدی جمعی و رسالتی الهی است

استاندار البرز: باید با تمام توان، در جهت حفظ و تبیین فرهنگ ایثار و شهادت تلاش کنیم

پرونده جنایت ترور قاضی شهید باقری بدون مجازات نخواهد ماند

زیدآبادی: اختلاف ترامپ و نتانیاهو چقدر جدی است؟

آنچه برای ایران اهمیت دارد، حفظ زیرساخت‌های هسته‌ای کشور است

اگر این خوراکی‌ها را صبح بخورید تا شب خسته هستید

ماجرای توافق احتمالی ایران و آمریکا با نام «مسقط» چیست؟

کوششی برای شکست بن‌بست مذاکرات ایران و امریکا؟

راز تغییر نفیو

تناقض بین توصیه‌های رهبر انقلاب و استقبال از قاسمیان!

همه چیز درباره طرح جدید بنزینی دولت

معاون وزیر جهاد کشاورزی: محصولات باغی و زارعی ایران به 80 کشور جهان صادر می‌شود

یک استاد دانشگاه: مدیران وزارت میراث فرهنگی با میراث فرهنگی بیگانه‌اند

از ریشه تا میوه، خواص اعجاب انگیز کَبَر!

فرار از مزرعه، پناه به خدمات؛ کاهش اشتغال کشاورزی و رشد مشاغل خدماتی

شرکت‌های اعتبارسنجی رتبه‌بندی شدند

اولین موشک چینیِ قابل استفاده مجدد آزمایش شد

تابستان گرمی در پیش است! / راه‌حلی ساده برای خنک‌ شدن در روزهای داغ تابستان

تصاویری از تشییع قاضی شهید در شهرستان ممسنی

دادستان کل کشور: سرنخ‌های خوبی از عاملان ترور شهید باقری به‌دست آمده است

چنگ‌ودندان امتیازگیری امریکا پای‌ میز

اگر امریکا قصد توافق دارد چرا تحریم‌ها را بیشتر می‌کند

بازی زمان در مذاکرات