پیام فارس

آخرين مطالب

زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد اقتصادي

زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی اعلام شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا /واریز حقوق و مزایای بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی با احتساب افزایش سالانه و اجرای مرحله دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ( 30 درصد) از امروز (29 اردیبهشت‌ماه) با ارقام جدید آغاز شده و تا 31 اردیبهشت به حساب 5 میلیون بازنشسته و مستمری‌بگیر تامین اجتماعی واریز می‌شود.
در راستای اجرای برنامه هفتم توسعه، مرحله دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان با افزایش 30 درصدی در حال اجراست و علاوه بر این، طبق اعلام سازمان تامین اجتماعی، بن معیشت بازنشستگان با 50 درصد افزایش، به600 هزار تومان، حق عائله‌مندی با 50 درصد افزایش به دو میلیون و 100 هزار تومان و حق اولاد (به‌ازای هر فرزند) با 100 درصد افزایش به یک میلیون و 719 هزار تومان رسیده است.
اما ماجرا از این قرار است که در چارچوب یک روش مشخص برای محاسبه حقوق و اعمال متناسب‌سازی مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی؛ سه مرحله، افزایش مبلغ مستمری سالانه 1403، افزایش مبلغ متناسب‌سازی این سال و تعیین متناسب‌سازی 1404 تدوین شده است.
بازار
در گام اول؛ پس از اعمال ماده 96 قانون تامین اجتماعی (افزایش سالیانه با تصویب هیات وزیران) در میزان مستمری 1403، مبلغ مستمری 1404 مستمری‌بگیران سازمان تامین اجتماعی مشخص شده است. مصوبه مزدی سال‌جاری شورای عالی کار به عنوان ملاک برای تعیین افزایش حقوق بازنشستگان توسط تامین اجتماعی قرار گرفته است؛ زیرا شاخصی قابل اتکا و برگرفته از آمارها و ملاحظات گوناگون حاصل از فرآیندی شفاف و تعاملی است. در این روش برای محاسبه مستمری حداقل‌بگیران (کسانی که با توجه به مدت سابقه و دستمزد مبنای کسر حق بیمه، مستمری آنان کمتر از حداقل دستمزد مصوب شورای عالی کار در سال برقراری بوده و مطابق ماده 111 قانون تامین اجتماعی تا آن سطح ترمیم شده است) ، مبلغ مستمری 1403 در عدد 1.45 (45 درصد میزان افزایش حقوق حداقل‌بگیران و کمتر در سال 1404) ضرب شده است. همچنین جهت تعیین مستمری سایر سطوح، مبلغ مستمری 1403 در عدد 1.32 (میزان افزایش حقوق امسال سایر سطوح) ضرب و رقم ثابت 9.316.50 ریال نیز به آن اضافه شده است.
در گام دوم؛ مبلغ متناسب‌سازی سال 1403 در 1.32(میزان افزایش حقوق امسال) در قالب ماده 96 تامین اجتماعی ضرب و در خروجی آن مبلغ متناسب‌سازی‌ این سال با افزایش این ماده قانونی حاصل شده است.
در گام سوم؛ ابتدا مبلغ متناسب سازی مطابق فرمول محاسبه شده و سپس مابه‌التفاوت متناسب‌سازی افزایش یافته 1403 تا 70درصد مبلغ متناسب‌سازی فوق به عنوان متناسب‌سازی سال 1404 تعیین می‌شود. بدین ترتیب مجموع متناسب‌سازی افزایش یافته 1403 و متناسب سازی سال 1404، طبق قانون معادل 70درصد مبلغ متناسب‌سازی است. موضوعی که همواره مطالبه ذینفعان از سازمان تامین اجتماعی در نحوه اجرای متناسب‌سازی بوده است.
سازمان تأمین اجتماعی نیز در این راستا اعلام کرده است که متناسب‌سازی در سال 1405 نیز ادامه خواهد داشت و تا پایان سال سوم اجرای برنامه هفتم، جبران 90 درصد افت ضریب مستمری نسبت به حداقل دستمزد زمان برقراری آن انجام می‌شود.
لذا پرداخت حقوق و مزایای جدید بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی به همراه مبالغ متناسب‌سازی، طی روزهای 29، 30 و 31 اردیبهشت انجام می‌شود.
در این میان، بازنشستگان و مستمری‌بگیران می‌توانند وارد سامانه غیرحضوری تامین اجتماعی (es.tamin.ir) یا اپلیکیشن «تامین من» شوند و حکم جدید خود را مشاهده کنند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/957443/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

بهارستان علیه زنان؟

یمن؛ وقتی F-35 تا آستانه سقوط رفت

با این 5 ویتامین اعصابتان را تقویت کنید

زیاد دارچین نخورید؛ داروهایتان بی اثر می‌شود!

دپوی ابزارآلات 40 میلیارد ریالی قاچاق در شیراز لو رفت

کشف جرثقیل 80 میلیارد ریالی قاچاق در خنج

انتشار فراخوان دومین جشنواره ملی فیلمنامه نویسی خلیج فارس

خیزش گرد و خاک در 17 استان کشور/ افزایش ارتفاع موج در خلیج‌فارس

شور اجتماعی در سایه نوستالژی چهار چرخ

پیام امام جمعه اهل سنت بخش سیراف به مناسبت سالگرد شهادت آیت الله رئیسی

نسل z درگیر ژل و فیلرهایی که سوجویان تولید می کنند

راهبرد گره‌گشا

زیدآبادی نوشت: تابوشکنی از مصدق و تابوسازی از دشمنانش؟

ترامپ- نتانیاهو؛ تنش و نه واگرایی

علیه قاچاق سوخت

سارقان؛ کم‌سن‌تر، خشن‌تر و بیشتر

گرفتگی بینی در فصل بهار؛ چطور راحت نفس بکشیم؟

عضو کمیسیون بهداشت مجلس: عده‌ای سودجو با ماینرها در حال جولان دادن هستند

تعرفه‌های برق از اول خرداد چهره جدید به خود می‌گیرند

پشت پرده گرانی حبوبات از زبان سخنگوی اتحادیه بنکداران فاش شد

رشد قیمت‌ها در بازار سکه و طلا؛ دلار درجا زد

قیمت جدید محصولات بهمن موتور اعلام شد +جدول

استقبال خوبی از مجمع گفت‌وگوی تهران صورت گرفت/ کشورهای خلیج‌فارس از مذاکرات ایران و آمریکا حمایت می‌کنند

هم‌اندیشی مدیران صمت در فارس؛ از تدبیر برای تحقق شعار سال تا انتقال تجربه

نجات مرد گرفتار در ارتفاعات تَنگْجیز خشت

دپوی ابزارآلات 40 میلیاردی قاچاق در شیراز لو رفت

مناظره قبل از مذاکره

دیپلماسی به وقت اروپا

چند خاصیت کمتر گفته شده قهوه

کدام آزمایشگاه‌ها در روزهای تعطیل باز هستند؟ راهنمایی برای شرایط اضطراری و خانواده‌ها

مردم با خودروهای وارداتی هم نقره داغ می‌شوند

تنها ایرادی که می‌توان به اجرای طرح کالابرگ گرفت چیست؟

انفجار کپسول گاز در صدرا/ 3 نفر مصدوم شدند

مرحوم نقده دوزان اصفهانی، شخصیتی مخلص و خدمتگزار بود

روایت عالم اهل سنت از حضور شهید رئیسی در سیل بلوچستان

رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران از خبرگزاری مهر بازدید کرد

عراقچی:‌ گفت‌وگوهای ایران و آمریکا نقش موثری در صلح و ثبات خلیج فارس داشته است

اندیشه را که محدود کنیم، از تمدن سازی دور می‌شویم

برادرکشی در فسا به خاطر اختلافات خانوادگی

خواب آلودگی راننده کامیون در فارس سه نفر را راهی قبرستان کرد

خواب‌آلودگی راننده کامیون در فارس سه نفر را راهی قبرستان کرد

ماجرای جنجالی هدیه اشرافی قطری‌ها به ترامپ

تقویت سیستم ایمنی فقط با 3 ویتامین

خودروسازها خواستار گرانی خودروهای وارداتی شدند!

قطعی برق نتیجه درآمد دلاری از ماینرها؟

فارس میزبان نخستین همایش تخصصی نهج البلاغه

نیم قرن کتاب‌بازی در یک شهر کوچک

پایان کار عضو پُر حاشیه هیات مدیره استقلال؛ دو شغله بودن یا فایل صوتی درد سَر ساز؟

صحبت‌های فرامرزی مدیر کل اقتصاد و دارایی استان فارس

چرا در ایران این همه امامزاده وجود دارد؟