پیام فارس

آخرين مطالب

آهی: وفاق را شرکت سهامی نمی‌دانیم اجتماعي

آهی: وفاق را شرکت سهامی نمی‌دانیم
  بزرگنمايي:

پیام فارس - آفتاب‌‌نیوز :
نورالدین آهی در دیدار با نمایندگان تشکل‌های دانشجویی دانشگاه‌های شیراز، با تاکید بر نقش بنیادین دانشگاه‌ها در توسعه کشور، از برخی رویکرد‌های امنیتی نسبت به دانشگاه‌ها انتقاد کرد و گفت: اگر آزادی از دانشجویان گرفته شود، کشور باخته است. دانشجو باید آزاد باشد، نقد کند و مطالبه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه اساس گفتمان دولت چهاردهم بر حضور فعال و کنشگرانه دانشجویان است، افزود: دانشجویان نه ابزار سیاسی بلکه «موتور مرکز توسعه کشور» هستند.
تشکل‌های دانشجویی باید مطالبه‌گر باشند؛ اگر مسئولان از شما نترسند، باید در عملکرد خود شک کنید. آهی با بیان اینکه دولت وفاق، تکثر و تضارب آرا را به رسمیت می‌شناسد، اما بین رقابت فکری و دشمنی سیاسی تمایز وجود دارد، تصریح کرد: تشکل‌های دانشجویی متکثر و متفاوت‌اند، اما نباید دیگری را دشمن خود فرض کنند. نقطه اشتراک ما ایران است و هر جا منافع ملی در میان باشد، باید همدل بود.
مشاور رئیس‌جمهور با تاکید بر اینکه دولت چهاردهم صدای بی‌صدایان است، گفت: صدای تشکل‌هایی که سال‌ها شنیده نشدند، امروز در این دولت شنیده می‌شوند. این دولت تلاش می‌کند با تکیه بر تفکر ملی و اجماع اجتماعی، تصمیمات خود را بر اساس مشارکت همه‌جانبه اتخاذ کند.
وی افزود: ما وفاق را شرکت سهامی نمی‌دانیم که هر جریان فکری سهمی بگیرد؛ وفاق یعنی شناسایی بحران‌ها و تلاش برای رسیدن به راه‌حل مشترک با حضور اصلاح‌طلبان، اصولگرایان و حتی آن 51 درصدی که پای صندوق رأی نیامدند.
آهی در ادامه با اشاره به برخی مصادیق انسجام ملی در دولت چهاردهم، از انتصاب نخستین استاندار اهل سنت در کردستان، فرمانداران زن در فارس و حضور چهره‌های جوان در شورای راهبردی دولت، گفت: برای نخستین بار در تاریخ مدیریت استان فارس، سه فرماندار زن و یک زن اهل سنت منصوب شده‌اند. همچنین تمام اعضای گروه ما در حوزه احزاب، زیر 35 سال هستند. با اینکه شورای راهبری انتخاب وزرا غالباً اصلاح‌طلب بود، اما از دل آن وزرای اصولگرا نیز بیرون آمدند. این یعنی دولت به شایسته‌سالاری و تخصص‌گرایی پایبند مانده است.
وی همچنین با اشاره به اینکه مدیریت دانشگاه‌ها نیز باید در مسیر تخصص و شایسته‌سالاری حرکت کند، افزود: دانشجویان برای تحقق این هدف، مطالبه‌گری را در اولویت قرار دهند. دانشجویان نباید به تغییرات سطحی قناعت کنند، بلکه باید به دنبال تغییرات بزرگ‌تر باشند. استاندار فارس باید صدای دانشجویان را بشنود و از همراهی آنها بهره‌مند شود.
مشاور رئیس‌جمهور در امور احزاب و تشکل‌ها در ادامه با اشاره به مسائل زیست محیطی و اجتماعی استان فارس، از دانشجویان خواست از طریق نمایندگان مجلس، پیگیر طرح این مطالبات در سطح ملی باشند.
وی خاطرنشان کرد: بسیاری از مشکلات فارس باید از طریق افکار عمومی در سطح ملی شنیده شود. نمایندگان شما در مجلس باید صدای مردم فارس را فریاد بزنند.
آهی افزود: مردم در یک انتخاب هوشمندانه به برنامه‌های پزشکیان رأی دادند. امروز وظیفه ما حفظ این مسیر از مسیر نقد، مشارکت و مطالبه‌گری است.
آهی: احزاب در تربیت مدیران کارآمد موفق نبوده‌اند
نوالدین آهی همچنین در نشست با جمعی از پزشکان، پرستاران و اعضای نظام مهندسی استان فارس شرکت کرد.
در این نشست، نمایندگان اصناف حاضر به بیان مسائل صنفی، مطالبات شغلی و نقد‌های خود نسبت به وضعیت ساختاری موجود پرداختند. آهی در پاسخ به این مطالبات، با اشاره به نابرابری‌های موجود در حوزه‌های مختلف، اعلام کرد که پیگیری برخی از درخواست‌های مطرح شده، در دستور کار دیدار‌های آتی با وزیر بهداشت، وزیر راه و شهرسازی و نهاد ریاست‌جمهوری قرار خواهد گرفت.
وی با اشاره به مشکلات ساختاری به‌جامانده، گفت: مجموعه دولت چهاردهم تلاش دارد با اجماع و استفاده از ظرفیت‌های تخصصی، مسیر تصمیم‌سازی مؤثر را هموار کند.
آهی در بخش دیگری از سخنان خود به اولویت‌های دولت در حوزه سلامت اشاره کرد و گفت: عدالت در نظام سلامت از تأمین کرامت و حقوق حرفه‌ای پزشکان و پرستاران آغاز می‌شود.
در ادامه نشست، مسائل مرتبط با نظام مهندسی از جمله ساختار‌های غیررقابتی، وضعیت معیشتی و نظام شغلی مهندسان مطرح شد. آهی در پاسخ، بر ضرورت شناسایی و به‌کارگیری نیرو‌های شایسته در مدیریت‌ها تأکید کرد و گفت که احزاب در تربیت مدیران کارآمد موفق نبوده‌اند و نیاز به بازتعریف مسیر تربیت و انتخاب مدیران وجود دارد.
وی همچنین نقش مجلس را در تقویت جایگاه مطالبات تخصصی مهم دانست و خواستار پیگیری این مطالبات از طریق نمایندگان در صحن علنی مجلس شد.
مشاور رئیس‌جمهور در پایان نشست، بر تداوم ارتباط میان دولت و تشکل‌های صنفی تأکید کرد و گفت که دولت چهاردهم بر شنیدن نقد‌ها و تبدیل آنها به مسیر اصلاح متعهد است.
منبع: خبرگزاری ایسنا

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/955613/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراقبت از مغز را به این دو ماده غذایی واگذار کنید

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

مرحل دوم عرضه اولیه نماد مهر به روش ترکیبی

تحریف نام خلیج فارس توسط گوگل از مراجع بین المللی پیگیری حقوقی می‌شود

مدیر کل ثبت احوال فارس : سیاست های تشویقی قانون جوانی جمعیت باید عملی شود

فیلم‌برداری فیلم سینمایی «چشمهایش» در شهرک غزالی آغاز شد

اکران مستند «دانشمند دریاها» با حضور نخبگان و فرهیختگان در بوشهر

مشاور رئیس جمهور: دولت چهاردهم با نظارت‌های فراقانونی در دانشگاه‌ها مخالف است

مهر تایید ال‌کلاسیکو به یک تمدید قرارداد

نماد خلیج فارس در هفته پایانی لیگ برتر؛ همه تیم‌ها هم‌صدا شدند

مهر در فرابورس با قیمت 3121 ریال عرضه اولیه شد

دیدار جمعی از علمای اهل سنت بنگلادش با حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قمی/تمام دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به برکت قرآن کریم است

عکس | حضور یک نماینده مجلس با لباس تیم لیگ برتری!

آهی: بین رقابت فکری و دشمنی سیاسی تمایز وجود دارد

مرحل دوم عرضه اولیه مهر به روش ترکیبی

تور خاورمیانه‌ای ترامپ منهای اسرائیل/وقتی سعودی‌ها و آمریکایی‌ها با هم متحد می‌شوند...

خوشحالی منحصربه‌فرد نماینده شیراز از لیگ برتری شدن فجر سپاسی

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

آکنه در بزرگسالی خطر ابتلا به اختلالات خوردن را افزایش می‌دهد

دومین کنگره ملی طب ایرانی، بستری برای تبادل علمی در این حوزه

خواب بی‌کیفیت اولین علامت آلزایمر؟

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

حمایت از مهدی طارمی در اینستاگرام باشگاه اینتر با کلید واژه خلیج فارس

گام به گام محرومیت‌زدایی در مناطق محروم شیراز

روضه‌های خانگی سنگرهای حفظ معارف اهل بیت(ع) هستند

از خرابه‌های گویم تا کمپ اعتیاد زنان/ رسانه‌ها روایتگران امید در مناطق محروم شیراز باشند

انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به کشورهای عربی تحت نظارت امارات و عربستان؟

شناسایی فرار مالیاتی 677 همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه

سردار پاسدار محمد ناظری، مرد شماره یک خلیج فارس + عکس

توقیف 3 لنج و کشف 150 هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

تکریم حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالکریم بی‌آزار شیرازی به مناسبت روز معلم

عکس/ لحظات به یادماندنی از شادی شیرازی‌ها پس از صعود فجر سپاسی به لیگ برتر

توقیف سه لنج و کشف 150 هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

جشن صعود فجر در صحن مجلس شورای اسلامی

حضور تیم‌های لیگ برتری در هفته آخر با نماد خلیج فارس

حضور تیم‌ها در هفته پایانی لیگ برتر با نماد خلیج فارس

تیم موتور کراس تیپ 33 المهدی نیروی زمینی سپاه قهرمان مسابقات موتور کراس استان فارس شد

مصطفی خورسندی: آداب نوکری، تجلی محبت و پیروی از اهل بیت (ع)

نماد خلیج فارس وجه اشتراک لیگ برتری‌ها در هفته پایانی فصل