خطرناکترین کوهستانهای جهان کدامند؟
اجتماعي
بزرگنمايي:
پیام فارس - خطرناکترین کوهستانهای جهان شامل قله اورست، کانگچنجونگا، نانگا پاربات پاکستان و آناپورنا میشود.
به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، کوهستان همیشه نماد قدرت است و بسیاری از افراد ماجراجو برای دستیابی به آرامش و هیجان، کوهنوردی را انتخاب میکنند. این در حالی است که همه کوهها بیخطر نیستند و گاهی اوقات، طوفانهای شدید و مرگ بار، بهمن و سرمازدگی، جان کوهنوردان را تهدید میکند.
در ادامه به معرفی خطرناکترین کوهستانهای جهان و ویژگیهای منحصربهفرد آنها میپردازیم: کوه اورست، مرز نپال و چین (29029 فوت) کوه اورست در مرز نپال و چین قرار دارد و باتوجهبه جایگاه ویژه آن، بهراحتی میتوان باور کرد که مرگبارترین کوه دنیا باشد. از سال 2000، در هر 100 قله آن، 1.4 مورد مرگومیر گزارش شده است. باتوجهبه تلاشهای سالانه حفاظتی، کوه اورست درصد قابلتوجهی از کوهنوردان را به خود اختصاص داده است و در طول تاریخ بیش از هفت هزار و 500 صعود داشته است.

K2، مرز پاکستان و چین (28،251 فوت) K2، دومین کوه بلند جهان است که در مرز پاکستان و چین قرار دارد. دورافتادگی کوه K2، سفر ماجراجویانه را برای کوهنوردان، بسیار طولانی میکند. این کوه به دلیل وقوع بهمن و آبوهوای بد، جان 10 درصد از کسانی را که برای صعود به آن تلاش کردند، گرفته است. بهترین زمان برای صعود این قله، فصل تابستان، بهویژه ماههای ژوئن تا اوت است، زیرا در این دوره از سال، شرایط جوی نسبتاً پایدارتر است. همچنین در فصل تابستان شرایط برفویخ، قابل تحملتر است و این موضوع به صعودکنندگان کمک میکند تا با خطرات کمتری مواجه شوند.
کانگچنجونگا، مرز هند و نپال (28169 فوت) این کوه با بیش از 200 قله، سومین کوه مرتفع کره زمین است و میزان مرگومیر آن طبق آمار سال 2010 به 20 درصد میرسد. سرمای شدید و وقوع بهمنهای زیاد باعث شده است کانگچنجونگا به یکی از مرگبارترین کوههای جهان تبدیل شود. باوجود جذابیتهای زیاد، صعود به این قله ساده نیست. همچنین ارتفاع زیاد، شرایط جوی سخت و مسیرهای دشوار، موجب شده است کانگچنجونگا در فهرست یکی از پرچالشترین قلههای دنیا قرار گیرد.

نانگا پاربات پاکستان (26657 فوت) نانگا پاربات با رشته کوههای عظیم یخی و سنگی، یکی از معروفترین کوههای دنیا است که بهدلیل خطراتی که هنگام بالارفتن آن، جان افراد را تهدید میکند، به کوه قاتل نیز شهرت دارد. اگرچه کوهنوردان بسیاری توانستهاند با موفقیت این قله را فتح کنند، همچنان کوهنوردی در این منطقه بسیار دشوار است.
آناپورنا، نپال مرکزی (26،545 فوت) آناپورنا، دهمین کوه مرتفع روی زمین است و حدود 191 کوهنورد از این قله بهمنخیز صعود کردهاند. تاکنون 63 نفر در صعود به این کوه جان خود را از دست دادهاند که این موضوع، میزان مرگومیر آناپورنا را به 33 درصد میرساند و آن را به بلندترین کوه در میان کوههای هشتهزارمتری تبدیل میکند. بزرگترین خطراتی که هنگام صعود به این کوه برای افراد پیش میآید شامل آبوهوای غیرقابلپیشبینی، وقوع بهمنهای زیاد و شیبهای تند است.

کد خبر 864921
-
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۱:۲۰
-
۵ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/955459/