پیام فارس

آخرين مطالب

شهید مطهری با تفسیرهای غلط از اسلام مبارزه می‌کرد سیاسی

شهید مطهری با تفسیرهای غلط از اسلام مبارزه می‌کرد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- ​نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری گفت: شهید مطهری با تفسیرهای غلط از اسلام مبارزه کرد و تمام اوقاتش را صرف تحقیق و پاسخ به جوانان در خصوص شبهات دینی شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، آیت الله حسینی بوشهری ظهر پنج شنبه در همایش هفته عقیدتی سیاسی سپاه فجر فارس با ابراز همدردی با خانواده‌های جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی گفت: اتفاق تلخ در بندر شهید رجایی همه ما را عزادار کرد که ما برای جان‌باختگان آرزوی رحمت و غفران الهی و برای مجروحان آرزوی شفای عاجل داریم.
وی ادامه داد: امیدواریم مسئولین امر با دقت‌ها و مراقبت‌های بیشتر به گونه‌ای عمل کنند که ما دیگر شاهد چنین صحنه‌های تلخ و ناگواری نباشیم.
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری با اشاره به دهه کرامت افزود: ایامی که در آن به سر می‌بریم ایام فرخنده‌ای است، دهه کرامت که سرآغاز آن با میلاد کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه (س) و پایان بخش آن میلاد با سعادت امام رئوف حضرت علی بن موسی الرضا و در ششم ذیقعده یعنی چند روز دیگر روز تکریم از حضرت احمد بن موسی شاهچراغ (ع) است.
آیت الله حسینی بوشهری گفت: دهه کرامت فرصتی طلایی برای تفکر و اندیشه در سیره زندگی اهل بیت (ع) است و ما آنچه داریم از اهل بیت داریم و سر سفره اهل بیت هستیم.
وی با بیان اینکه آرزوی قطعی بنده و قطعاً شما هم این است که خداوند رابطه ما را با پیامبر و اهل بیت (ع) هر روز استوارتر بگرداند، ادامه داد: اینگونه ما راه آنها را می‌شناسیم، مسیر آنها را درک می‌کنیم و در نتیجه قدم در راهی می‌گذاریم که آنها گذاشتند؛ چراکه پیامبر فرمودند: «هر چیزی اساس و پایه دارد و اساس و پایه اسلام محبت ما اهل بیت عصمت و طهارت است.»
نایب رئیس مجلس خبرگان رهبری افزود: علاوه بر دهه کرامت که ارج می‌نهیم و از این فرصت برای مطالعه زندگی پیشوایان دین‌مان بهره می‌بریم، در کنار تلاش‌ها و فعالیت‌هایی که در میدان و صحنه‌های مختلف داریم، هفته عقیدتی، سیاسی هم که از هشتم تا دوازدهم اردیبهشت اعلام شده است ویژه سپاه پاسداران و همچنین هفته عقیدتی تمام نیروهای مسلح است.
آیت الله حسینی بوشهری در ادامه با بیان اینکه هفته عقیدتی سیاسی نیروهای مسلح یا هفته عقیدتی سیاسی سپاه از کجا نشأت گرفت؟ گفت: ما انسان‌ها 2 ویژگی داریم هم الگو می‌خواهیم و هم الگوپذیر هستیم.
وی با بیان اینکه بشر به دنبال رسیدن به کمال است و برای رسیدن به کمال، تشنه پیدا کردن الگوی مناسب است، ادامه داد: آنگاه که الگوی مناسب پیدا کرد الگوپذیر خواهد شد. این هفته عقیدتی سیاسی از شهادت شهید مطهری الهام گرفته است. یعنی شهادت او بهانه‌ای شد که عزیزان ما در نیروهای مسلح راه این شهید را که آنگونه رهبری و حضرت امام از او تمجید می‌کنند ادامه بدهند، مطالعه کنند، تحقیق کنند و در آموزش‌های خود از آن استفاده کنند.
رئیس جامعه مدرسین حوزه علمیه قم افزود: سوال این است که شهید مطهری که بود؟ شاخص‌های شهید مطهری چه بود که شهادت او باعث شد که هفته‌ای به عنوان هفته عقیدتی سیاسی نامگذاری شود. باید برنامه او را الگوی خود قرار بدهیم، شهید مطهری را بشناسیم و برنامه خود را بر اساس روش و منش او ادامه دهیم.
آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به یکی از ویژگی‌های استاد مطهری گفت: اساتید ما چه در عقیدتی سیاسی‌ها، چه در سپاه چه در نیروهای مسلح باید با همین احساس، به کار آموزش، به کار پرداختن به معنویت، تربیت نیروهای تراز نظام جمهوری اسلامی بپردازند و این احساس را در خود ایجاد کرده و به دیگران القا کنند، احساس مسئولیت است.
وی ادامه داد: این شخصیت قرار و آرامش نداشت، آسایش نداشت، این همان روحیه رزمندگان عزیز ما در دوران جنگ بود که منجر به پیروزی شد.
نماینده مردم بوشهر در مجلس خبرگان رهبری افزود: نکته دوم استقبال از پرسش و پرسشگری بود. ما عالمان دین نباید از پرسش پرسش کنندگان هراسی به دل راه بدهیم، ایشان به استقبال شبهه می‌رفت تا پاسخ مناسب به جوانان بدهد، رصد می‌کرد که دنیای غرب چه شبهه‌ای وجود دارد.
آیت الله حسینی بوشهری گفت: همه روحانیت و عالمان دین باید یک بازنگری در شناخت نسل جوان داشته باشند، این نسل جوان دین‌گریز نیست، دین‌ستیز نیست.
وی ادامه داد: ویژگی دیگر شهید عزیز ما این است که ایشان با تفسیرهای غلط از اسلام مبارزه می‌کرد، ویژگی‌های دیگر اینکه تمام اوقاتش را صرف تحقیق می‌کرد و می‌فرمود من به گونه‌ای مطالعه می‌کنم و غرق در مطالعه هستم که اطرافم دیگر متوجه نمی‌شوند چه اتفاقاتی می‌افتد.
نایب رئیس اول مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: خدای متعال می‌فرماید رسول ما، پیامبر به جامعه مخاطب از قول ما بگو هر کاری که می‌خواهید انجام دهید (برخی گرایش خوب و برخی گرایش زشت و ناپسند) اختیاردار هستید ولی یک چیز را بدانید، خداوند می‌فرماید ما دستگاه نظارتی داریم؛ خدا عمل شما را می‌بیند. رسول خدا، اهل بیت و اولیای الهی ناظر بر کردار شماست، بنابراین خداترسی در زندگی ما برجسته بشود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/951189/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

پیام وزیر آموزش و پرورش به مناسبت روز معلم

جمع‌آوری دوربین‌ها علت قطع کمک داور ویدئویی در بازی چادرملو اردکان و فولاد خوزستان

مرشایمر: ادعای تضعیف ایران از پایه دروغ است| ایران توانایی بستن خلیج فارس را دارد

گرامیداشت روز ملی خلیج فارس در بندر دیر با حضور ناخداهای پیشکسوت

ظرفیت اروپا در مذاکرات؛ سازنده یا تخریبی؟!

تحلیلگر ارشد آمریکایی: برچیدن برنامه غنی‌سازی ایران غیرممکن است

مقدار واقعی پول‌های بلوکه‌شده ایران چقدر است؟

آیا گاز ایران می‌تواند آینده انرژی اروپا را نجات دهد؟

ویتکاف؛ دیپلماتی که چیزی از دیپلماسی نمی‌داند

3 عامل کشنده که قلب شما را نشانه گرفته‌اند!

به بهانه روز جهانی کارگر

قرارداد تاریخی میان ایران و روسیه؛ پزشکیان و پوتین قرار چالوس گذاشتند

شطرنجِ تاکتیکی اخباری و یحیی به تساوی چادرملو و فولاد منجر شد/ سقوط هوادار به لیگ یک و تساوی بی‌فایده ساکت با نساجی و مصاف بدونِ گل استقلال خوزستان و خیبر! + فیلم

ببینید |گزارش تصویری همایش متمرکز حج تمتع سال 1404 شیراز

داستان گفتگوی صالح نیا با اسطوره استقلال و متر کردن زمین چه بود؟ +عکس

پویش خبرگزاری فارس نهاد متولی ارسال پیامک‌های حجاب را معرفی کرد+عکس

خلیج فارس ؛ میراثی برای کودکان ایران

مهرۀ CFT را قبل از توافق نسوزانیم

مذاکره‌‏کننده جدید آمریکا کیست و چه می‌‏خواهد؟

نفرین میانکاله

اشغالگران ناگهان در آتش؛ علت: نمی‌دانند

«توبه» بابک زنجانی

انگشت اتهام به سمت «اتابک» در انفجار اسکله شهید رجایی

جهان دیوانه‏‌وار تسلیحات می‏‌خرد

روایت زیدآبادی از مناظره با حسین الله‌کرم

دلایل و زمینه‌های خودکشی دانش‌آموزان

6 توصیه برای بزرگسالانی که ADHD دارند!

مطالعه در تاریکی به بینایی آسیب می‌رساند؛ افسانه‌ یا حقیقت علمی؟

آخرین برآورد از ثروت رمزارزی دونالد ترامپ

کارگران چه می‌خواهند؟ نگاهی به مطالبات معیشتی در روز کارگر

دارندگان چک بانکی بخوانند؛ بخشنامه مهم بانک مرکزی درباره رفع سوءاثر چک

کاهش 25 هزار تومانی دلار در یک ماه؛ شکاف ارز 20 هزار تومان کم شد

قیمت گوشت قرمز امروز 11 اردیبهشت 1404

کارگر نمی‌تواند یک اتاق 20 متری اجاره کند

برآورد یگ پژوهش؛ آتش 4 میلیارد دلاری «بندر»

حضور صبا فولاد خلیج فارس در هفتمین نمایشگاه ایران اکسپو

پتانسیل‌های فارس در معرض دید جهانی

پیروزی چادرملو اردکان در نیمه نخست مقابل فولاد/ تساوی بدون گل نساجی – هوادار و استقلال خوزستان – خیبر + فیلم

جنجال قعرنشین لیگ یک به خاطر گلزنی مدعی صعود در وقت های اضافی

پیروزی چادرملو در نیمه نخست مقابل فولاد/ تساوی بدون گل نساجی – هوادار و استقلال خوزستان – خیبر + فیلم

لغزش تیم پیکان در راه صعود به لیگ برتر با یک تساوی بدموقع

آخرین حضور پدر ملوان در سن‌سیروس!

شطرنجِ تاکتیکی اخباری و یحیی به تساوی چادرملو و فولاد منجر شد/ مصاف‌های بدونِ گل نساجی – هوادار و استقلال خوزستان – خیبر! + فیلم

محور برنامه های هفته معلم، تکریم مقام معلم و تشریح توسعه عدالت آموزشی باشد

راه حامیان دولت جدا شد؟

رژیم جولانی تسویه حساب با علوی‌ها و مصادره اموالشان را کلید زد

انفجار اسکله شهید رجایی؛ فرصت تندروها برای حذف؟

از اصفهان تا تهران پیامک برای زنان

خوابیدن دیر وقت شما را به کشتن می‌دهد!

دلایل کمبود آهن در پسران نوجوان و مردان بالای 45 سال چیست؟