پیام فارس

آخرين مطالب

اجتماع یکهزارنفری خانواده شهدا و ایثارگران بمناسبت22 اسفند «روز بزرگداشت شهید» بنیاد شهید و امور ایثارگران

اجتماع یکهزارنفری خانواده شهدا و ایثارگران بمناسبت22 اسفند «روز بزرگداشت شهید»
  بزرگنمايي:

پیام فارس - همزمان با 22اسفندماه روز بزرگداشت شهید، یک هزار نفر از خانواده های شهدا و ایثارگران شهرستان های استان تهران در آیین بزرگداشت روز شهید شرکت کردند.

به گزارش «ایثار»، آیین بزرگداشت 22 اسفند«روز بزرگداشت شهید» شامگاه چهارشنبه با حضور هزار نفر از خانواده‌های شهدا و ایثارگران در تالار اصلی مجموعه ایوان ری در شهرری با حضور حسین نصرالله مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران، جمعی از مسئولان استان و محلی، معاونین و روسای ادارات ستادی و شهرستانی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان‌های استان تهران و اصحاب رسانه به همت معاونت فرهنگی و آموزشی برگزار شد.
بر اساس این گزارش در این مراسم گروه موسیقی حوزه هنری قطعاتی را در مورد شهدا بصورت زنده اجرا کردند و همچنین تاتر صحنه‌ای با موضوع شهدا نیز اجراشد.
حسین نصرالله، مدیرکل بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران، در اجتماع 1 هزار نفری خانواده‌های شهدا و ایثارگران شهرستان‌های استان‌ تهران ضمن گرامیداشت مقام والای شهدا، اظهار کرد: بیستم تا بیست و ششم اسفندماه، هفته بزرگداشت شهداست و ما در شهرستان‌های استان تهران، بیش از 30 برنامه محوری را در حال اجرا داریم. امروز نیز به صورت متمرکز در مرکز استان، افتخار حضور در کنار خانواده‌های معظم شهدا را داریم.
وی با اشاره به جزئیات این برنامه‌ها، افزود: برنامه‌های اصلی ما شامل دیدار و تجلیل از خانواده‌های معظم شهدا، غبارروبی و عطرافشانی مزار شهدا، نواختن زنگ شهادت در مدارس و برگزاری نشست‌های فرهنگی و اجتماعی در سراسر شهرستان‌های استان تهران است. 
مدیرکل بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران در ادامه سخنانش گفت: مسئولان بنیاد شهید در هر شهرستان، متعهد شده‌اند که با اجرای بهترین برنامه‌ها، جایگاه و مقام والای شهدا را پاس بدارند.
مدیرکل بنیاد شهید شهرستان‌های استان تهران با اشاره به اهمیت ترویج فرهنگ ایثار و شهادت، از برنامه‌ریزی برای سخنرانی در نماز جمعه تمامی شهرستان‌ها خبر داد و گفت: در روز جمعه این هفته، مسئولان بنیاد شهید در تمامی شهرستان‌ها، پیش از خطبه‌های نماز جمعه، به تبیین جایگاه شهدا و نقش آنان در حفظ امنیت و عزت کشور خواهند پرداخت.
وی همچنین از برنامه ویژه دیدارهای نوروزی با خانواده‌های معظم شهدا خبر داد و اعلام کرد: در روز اول فروردین، تمامی مسئولان شهری و استانی، همراه با بنده، در دیدارهای نوروزی با خانواده‌های معظم شهدا حضور خواهند داشت تا ضمن تبریک سال نو، قدردان صبر و ایثار این عزیزان باشیم.
نصرالله در پایان، ضمن تأکید بر ضرورت زنده نگه‌داشتن یاد و خاطره شهدا، خاطرنشان کرد: برنامه‌های این هفته، تنها بخشی از رسالت ما در پاسداشت مقام شهداست. امیدواریم که با برگزاری این برنامه‌ها، فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه بیش از پیش ترویج شود و جوانان امروز، راه پر افتخار شهدا را ادامه دهند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/935729/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد

توسعه انرژی‌های‌ تجدیدپذیر در صنعت پتروشیمی

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند/ ترک فعل را پیگیری می کنیم

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت 3 هزار ساله دارد

عرضه مجموعه حدیثی 18 جلدی «جوامع الکلام» اثر علامه سیدمیرزا محمد جزائری

اکثر خودروسازان داخلی حاشیه سود منفی دارند

تاکید بر معیشت مردم در اجلاسیه خبرگان رهبری؛ بسته استانی مسکن در همدان

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

خلیج فارس، تا ابد به همین نام باقی خواهد ماند

خلیج فارس تا ابد، فارس خواهد بود/ حماقت ترامپ ایرانیان را متحد می‌کند

ترامپ صدای حسن شماعی زاده را هم در آورد

برگزاری همایش بزرگداشت استاد «محمد بهمن‌بیگی» در یاسوج

«خلیج‌ فارس»؛ نامی که حتی در شناسنامه اجداد مقامات عرب ثبت شده

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

واکنش خاتمی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

تصویر؛ نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات

توئیت زینب سلیمانی درباره تغییر نام خلیج فارس

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پاسخ دندان‌شکن امام جمعه شیراز به یاوه‌گویی‌های ترامپ

ایرانیان با هر عقیده و لباسی هرگز تسلیم آمریکا نخواهند شد

گذرنامه بنیانگذار امارات لو رفت | تصویر حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه

اطاعت از خدا و پیامبر راه هم‌نشینی با پیامبران و صالحان در بهشت است

واکنش امام جمعه گلستان به تحریف نام خلیج فارس: مانند دماوند استواریم

گلایه مردم از قطعی مکرر برق؛ دولت کاری کند

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

دو کشته بر اثر واژگونی پراید در جاده اصفهان - آباده

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

امام جمعه موقت میناب: نام خلیج‌فارس تغییر ناپذیر است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در شاخص رضایتمندی ارباب رجوع نمره بالایی دارد