شهردار منطقه 13 خبر داد:
رقابت 2 هزار شهروند در دورمنطقهای مسابقات "قهرمانشهر2" در منطقه 13
شهرداری تهران
بزرگنمايي:
پیام فارس - شهردار منطقه 13 با اشاره به رقابت 28 هزار شهروند در مرحله محلهای مسابقات قهرمانشهر 2، از آغاز مرحله دوم این مسابقات در دورمنطقهای از اول آذر ماه خبر داد و گفت : 2 هزار شهروند در این مرحله با یکدیگر به رقابت میپردازند.
به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه13، محمد هادی علی احمدی، شهردار این منطقه با بیان اینکه مسابقات "قهرمان شهر2 "، دور منطقه ای آغاز شده است، گفت: افزایش شادی و نشاط، ایجاد حس اعتماد به نفس و ترویج ورزش همگانی بین شهروندان از اهداف برگزاری این مسابقات است و این رویداد ها می تواند ضمن ترویج موارد مذکور، شناسایی استعداد ها را نیز به همراه داشته باشد.
وی با بیان اینکه مسابقات قهرمان شهر در 3 مرحله برگزار می شود که دور محله ای آن، چندی پیش در محدوده محلات برگزار شد، افزود: در حال حاضر این مسابقات با رقابت 2 هزار شهروند در مرحله منطقه ای ویژه خانم ها و آقایان در حال برگزاری است و تیم های قهرمان مرحله قبل، در این مرحله با یکدیگر به مصاف هم می روند.
شهردار منطقه13 اظهار داشت: در این مسابقات خانم ها در 10 رشته ورزشی شامل والیبال، بسکتبال، بدمینتون، بومی _محلی، بدمینتون، آمادگی جسمانی، تنیس رو میز، شنا، ژیمناستیک و داژبال با بکدیگر در مجموعه ورزشی عماد مغنیه، الزهرا (س) و کوثر به رقابت می پردازند.
وی تصریح کرد: همچنین آقایان نیز در 10 رشته ورزشی از جمله والیبال، بسکتبال، گل کوچک، بدمینتون، دومیدانی، تنیس رو میز، فوتبال دستی، کشتی و شنا در مجموعه های عماد مغنیه، وصالی و کوثر با یکدیگر رقابت می کنند.
شهردار منطقه13 خاطر نشان کرد: قهرمان های این رشته های ورزشی پس از مرحله منطقه ای، به مسابقات فرامنطقه ای اعزام می شوند.
انتهای پیام/
-
شنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۲:۰۰
-
۴ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/770079/