پیام فارس

آخرين مطالب

برگزاری دومین جلسه محاکمه متهمان حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) فرهنگي

برگزاری دومین جلسه محاکمه متهمان حمله تروریستی به حرم شاهچراغ (ع)
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز-دومین جلسه محاکمه متهمان حمله اخیر به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، در این جلسه که با حضور هر سه متهم پرونده، وکلای مدافع متهمان و تعدادی از شکات برگزار شد نماینده دادستان عمومی و انقلاب شیراز با دفاع مجدد از کیفرخواست و اشاره به روابط سازمان یافته متهمین ردیف‌های دوم و سوم در پشتیبانی و اسکان متهم اصلی پرونده از دادگاه تقاضای اشد مجازات برای متهمان کرد.
در ادامه این جلسه با دستور قاضی ساداتی رئیس شعبه اول دادگاه انقلاب اسلامی شیراز متهم ردیف اول پرونده با حضور در جایگاه به پاسخ به سوالات هیأت دادگاه در خصوص تأمین کنندگان مالی خود پرداخت.
رحمت اله نوروزاف در پاسخ به سوال رئیس دادگاه در خصوص اینکه هزینه سفر، اسکان و معاش روزانه را از چه منبعی تأمین می‌کردید گفت: سرپل گروه که از طریق پیام رسان در فضای مجازی با وی در تماس بودم هزینه را در چند نوبت تأمین و برخی از مخارج از جمله هزینه اجاره منزل را مستقیماً پرداخت می‌کرد.
مباشر اصلی حمله اخیر به حرم مطهر شاهچراغ ( ع) همچنین در خصوص نحوه آشنایی خود با حبیب اله عرب زاده فردی که برای وی محل اسکان را با مشارکت متهم ردیف سوم مهیا کرده بود گفت: حبیب اله را در مسجد دیدم و با هم نماز جماعت خواندیم.
وی افزود: از حبیب خواستم که برایم به صورت موقت مسکن اجاره کند که او مرا به اسد اله نظری معرفی کرد و یک خانه مبله در اختیارم گذاشتند.
رئیس دادگاه در ادامه از متهم خواست تا در خصوص واریز مبالغ از طریق صرافی مشهد به هیأت دادگاه توضیحاتی ارائه دهد که وی در پاسخ گفت: من تنها شماره کارت افراد را به زید که سرپل بود می‌دادم و از طریقه پرداخت دیگر اطلاعی نداشتم.
نوروزاف با تشریح پیام‌های دریافتی از سر پل از جمله موقعیت مکانی حرم شاهچراغ (ع) پیش از حمله، اظهار کرد: سرپل اطلاعی از مکان اسکان من در شیراز و همجواری با شاهچراغ ( ع) نداشت و از ابتدا سوالی از من در خصوص مکان اسکان و نحوه مستقر شدنم در شیراز از من نپرسید.
سپس مستشار دادگاه با طرح این سوال که برای چنین عملیات پیچیده‌ای چگونه سرپل مرتبط با شما نسبت به محل استقرار و اسکان شما بی اهمیت است گفت: فقط به او این پیام را دادم که محلی برای اسکان در شیراز پیدا کردم و او نیز سوالی در خصوص مکان و سایر جزئیات محل اسکان از من نپرسید.
متهم ردیف اول پرونده حمله به حرم مطهر شاهچراغ (ع) در پاسخ به سوال رئیس دادگاه مبنی بر برنامه اعلام شده توسط سرپل و تعیین تکلیف پس از انجام حمله پاسخ داد: قرار بود تا وقتی کشته می‌شوم حمله را ادامه دهم و هیچکس تصور نمی‌کرد دستگیر شوم.
پس از اتمام اظهارات رحمت اله نوروزاف متهم ردیف دوم با حضور در جایگاه ضمن معرفی کامل به تشریح نحوه آشنایی خود با نوروزاف پرداخت و بیان داشت در مسجد با او آشنا شدم و قصد کمک و اسکان او را داشتم چرا که او با نشان دادن تذکره افغانی به من گفت اهل بدخشان افغانستان است و بعد از مدت کوتاهی به تهران خواهد رفت.
حبیب اله عرب زاده در مقابل هیأت دادگاه و نماینده دادستان اظهار کرد: بعد از آشنایی در مسجد، نوروزاف از من خواست که برایش محل اسکان پیدا کنم و به همین منظور او را به امراله نظری معروف به اسد معرفی کردم، چون از قبل می‌دانستم منزل مبله دارد و می‌تواند به رحمت اله اسکان دهد.
این متهمِ دست داشتن در حمله به حرم شاهچراغ ( ع) در ادامه خود را جز جماعت تبلیغ خواند و افزود: ما در جماعت تبلیغ در دوره‌های یک ماهه یا 40 روزه دور هم جمع می‌شدیم و در خصوص شریعت صحبت می‌کردیم.
وی تصریح کرد از عضویت رحمت اله نورزاف در گروه داعش اطلاعی نداشتم و جماعت تبلیغ ما با آنان ارتباطی ندارد.
در ادامه این جسله دادگاه خانم شیرازیان نماینده دادستان در دفاع از کیفرخواست به تناقض گویی متهم ردیف دوم پرونده با اظهارات گذشته خود اشاره کرد و افزود: وی در اعتراف گذشته خود بیان داشته که رحمت اله نوروزاف به وی گفته است که قرار است به ترکیه برود.
وی در خصوص اظهارت حبیب اله عرب زاده در خصوص عدم اطلاع از ملیت نوروزاف نیز بیان داشت: چگونه شما به عنوان افغان متوجه تفاوت لهجه فردی که خود را افغان معرفی کرده است نشده‌اید که این امر شبهه برانگیز است.
در پایان دومین جلسه دادگاه متهمان حمله به حرم شاهچراغ ( ع) و پس از حضور متهم ردیف سوم در جایگاه ابهاماتی در خصوص مالکیت و طرفین اجاره محل اسکان متهم ردیف اول برای هیأت دادگاه ایجاد گردید که ریاست دادگاه ضمن تعیین وقت آتی برای ادامه جلسات دادرسی، دستور حضور دو مطلع در جلسه بعدی دادگاه را صادر کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/747298/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد

توسعه انرژی‌های‌ تجدیدپذیر در صنعت پتروشیمی

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند/ ترک فعل را پیگیری می کنیم

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت 3 هزار ساله دارد

عرضه مجموعه حدیثی 18 جلدی «جوامع الکلام» اثر علامه سیدمیرزا محمد جزائری

اکثر خودروسازان داخلی حاشیه سود منفی دارند

تاکید بر معیشت مردم در اجلاسیه خبرگان رهبری؛ بسته استانی مسکن در همدان

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

خلیج فارس، تا ابد به همین نام باقی خواهد ماند

خلیج فارس تا ابد، فارس خواهد بود/ حماقت ترامپ ایرانیان را متحد می‌کند

ترامپ صدای حسن شماعی زاده را هم در آورد

برگزاری همایش بزرگداشت استاد «محمد بهمن‌بیگی» در یاسوج

«خلیج‌ فارس»؛ نامی که حتی در شناسنامه اجداد مقامات عرب ثبت شده

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

واکنش خاتمی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

تصویر؛ نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات

توئیت زینب سلیمانی درباره تغییر نام خلیج فارس

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پاسخ دندان‌شکن امام جمعه شیراز به یاوه‌گویی‌های ترامپ

ایرانیان با هر عقیده و لباسی هرگز تسلیم آمریکا نخواهند شد

گذرنامه بنیانگذار امارات لو رفت | تصویر حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه

اطاعت از خدا و پیامبر راه هم‌نشینی با پیامبران و صالحان در بهشت است

واکنش امام جمعه گلستان به تحریف نام خلیج فارس: مانند دماوند استواریم

گلایه مردم از قطعی مکرر برق؛ دولت کاری کند

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

دو کشته بر اثر واژگونی پراید در جاده اصفهان - آباده

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

امام جمعه موقت میناب: نام خلیج‌فارس تغییر ناپذیر است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در شاخص رضایتمندی ارباب رجوع نمره بالایی دارد