پیام فارس

آخرين مطالب

عدالت در توزیع خدمات بهداشتی درمانی از اولویت‌های دولت سیزدهم بوده است گفتگو

عدالت در توزیع خدمات بهداشتی درمانی از اولویت‌های دولت سیزدهم بوده است
  بزرگنمايي:

پیام فارس -  معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شیراز با بیان اینکه در دو سال گذشته تلاش‌های فراوانی برای ارتقاء کمی و کیفی خدمات در حوزه درمان اجرا شده، تاکید کرد که عدالت در توزیع امکانات و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم بوده است.
مهرداد شریفی امروز شنبه 4 شهریور، در جمع خبرنگاران با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان دولت به ویژه رجایی و باهنر، هفته دولت را فرصتی برای بیان دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی، خصوصا در حوزه بهداشت و درمان دانست و با بیان اینکه دولت سیزدهم نگاهی ویژه به این بخش داشته است، گفت: یکی از مهمترین رسالت‌های وزارت بهداشت در دولت سیزدهم، پرداختن به موضوع عدالت و تعالی نظام سلامت و تلاش در راستای بهره‌مندی و دسترسی عادلانه همه افراد جامعه به مؤلفه‌های سلامت بوده که در ابعاد مختلف، مورد توجه قرار گرفته است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز با نگاهی به مسیر توسعه خدمات حوزه درمان فارس از شهریور سال 1400 تا کنون، مجموعه درمان فارس را شبکه‌ای گسترده شامل 69 بیمارستان با هفت هزار و 980 تخت فعال، 1300 درمانگاه و موسسه درمانی، 1609 مطب متخصص، 1030 مطب عمومی و 513 دفتر کار عنوان کرد.
او با بیان اینکه حدود 72 درصد تخت‌های بیمارستانی موجود در استان فارس دانشگاهی و دولتی است، این موضوع را نشانگر سهم بالای دولت در حوزه درمان فارس برشمرد و اضافه کرد: از نظر مجموع تعداد تخت‌های بیمارستانی نسبت به جمعیت، شاخص کشور یک و 75 صدم و شاخص استان یک و 84 صدم بوده که در این حوزه، شاخص فارس، بیشتر از میانگین کشوری است.
به گفته معاون علوم پزشکی شیراز، مجموعه درمان فارس در دو سال گذشته، پذیرای بالغ بر پنج میلیون بیمار مراجعه کننده به بیمارستان‌های دولتی زیر مجموعه دانشگاه بوده و تلاش شده تمامی خدمات موردنیاز این بیماران در سطوح اولیه تا فوق تخصصی، بدر دو سال گذشته خبر داد و گفت:به طور کامل ارائه شود.
شریفی با اشاره به اعزام 232 پزشک متخصص، 195 پزشک عمومی و 32 پزشک فوق تخصص به مراکز درمانی زیرمجموعه دانشگاه طی دو سال گذشته، این اقدام را تلاشی برای شتاب بخشیدت به فرآیندهای ارایه خدمات درمانی و توزیع عادلانه خدمات درمانی در سطح استان دانست.
او ادامه داد: از شهریور 1400 تا کنون، بیش از 608 هزار عمل جراحی اورژانسی و 150 هزار عمل جراحی غیر اورژانسی در بیمارستان ‌های زیر مجموعه دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام شده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز اظهار کرد: با همیاری و تلاش شبانه‌روزی اساتید، پزشکان، کارکنان و اعضای تیم‌های درمانی طی دو سال گذشته تاکنون، بالغ بر دو هزار و 127 جراحی پیوند اعضا، 217 کاشت حلزون شنوایی و 358 پیوند مغز استخوان در فارس انجام شده است.
راه اندازی 21 پایگاه اورژانس، تحویل هشت دستگاه موتورلانس و سه دستگاه اتوبوس آمبولانس جدید به ناوگان اورژانس 115 و جذب 154 تکنسین فوریت های پزشکی، از دستاوردها و اقدامات دولت سیزدهم در حوزه اورژانس پیش بیمارستانی بوده معاون درمان علوم پزشکی شیراز، به آنها اشاره کرد.
این متخصص طب اورژانس و استاد دانشگاه، گفت: اورژانس دانشگاه علوم پزشکی شیراز، در حال حاضر با 170 پایگاه شهری و جاده‌ای، چهار دستگاه اتوبوس آمبولانس، 13 دستگاه موتورلانس و سه فروند بالگرد در خاک پهناور فارس در کنار مردم به صورت شبانه روزی ارایه خدمت می‌کند.
شریفی با اعلام تحویل بیش از 4200 میلیارد ریال تجهیزات پزشکی به مراکز زیر مجموعه دانشگاه از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم تاکنون، ادامه داد: تحویل هفت دستگاه سی تی اسکن، سه دستگاه ماموگرافی دیجیتال، 36 دستگاه سونوگرافی، 11 دستگاه ویدئو اندوسکوپ، 44 دستگاه الکتروکوتر و 46 دستگاه دیالیز، بخشی از دستگاه های افزوده شده به چرخه ارایه خدمات درمانی فارس در این بازه زمانی است.
شریفی افزود: از آغاز به کار دولت سیزدهم تاکنون، برای نخستین بار پنج مرکز درمان ناباروری در سطح دو در شهرستان‌های استان فارس پس از شهر شیراز، آغاز به کار کرد که می‌تواند گامی نو در عرصه خدمت به زوجین نابارور برای دسترسی آسان آنان به خدمات این حوزه باشد.
معاون درمان علوم پزشکی شیراز گفت: تجهیز و راه اندازی بیمارستان شهدای سلامت در شهر نی ریز با 120 تخت بستری، بیمارستان حضرت امام علی (ع) شهر کازرون با 100 تخت بستری و بیمارستان صدیقی شهر گله دار با 32 تخت بستری، از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم در حوزه درمان فارس است.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/742213/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد

توسعه انرژی‌های‌ تجدیدپذیر در صنعت پتروشیمی

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند/ ترک فعل را پیگیری می کنیم

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت 3 هزار ساله دارد

عرضه مجموعه حدیثی 18 جلدی «جوامع الکلام» اثر علامه سیدمیرزا محمد جزائری

اکثر خودروسازان داخلی حاشیه سود منفی دارند

تاکید بر معیشت مردم در اجلاسیه خبرگان رهبری؛ بسته استانی مسکن در همدان

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

خلیج فارس، تا ابد به همین نام باقی خواهد ماند

خلیج فارس تا ابد، فارس خواهد بود/ حماقت ترامپ ایرانیان را متحد می‌کند

ترامپ صدای حسن شماعی زاده را هم در آورد

برگزاری همایش بزرگداشت استاد «محمد بهمن‌بیگی» در یاسوج

«خلیج‌ فارس»؛ نامی که حتی در شناسنامه اجداد مقامات عرب ثبت شده

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

واکنش خاتمی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

تصویر؛ نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات

توئیت زینب سلیمانی درباره تغییر نام خلیج فارس

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پاسخ دندان‌شکن امام جمعه شیراز به یاوه‌گویی‌های ترامپ

ایرانیان با هر عقیده و لباسی هرگز تسلیم آمریکا نخواهند شد

گذرنامه بنیانگذار امارات لو رفت | تصویر حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه

اطاعت از خدا و پیامبر راه هم‌نشینی با پیامبران و صالحان در بهشت است

واکنش امام جمعه گلستان به تحریف نام خلیج فارس: مانند دماوند استواریم

گلایه مردم از قطعی مکرر برق؛ دولت کاری کند

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

دو کشته بر اثر واژگونی پراید در جاده اصفهان - آباده

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

امام جمعه موقت میناب: نام خلیج‌فارس تغییر ناپذیر است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در شاخص رضایتمندی ارباب رجوع نمره بالایی دارد