پیام فارس

آخرين مطالب

روایتی از داروساز شیرازی که خدمت به کشور را اولویت خود می‌داند/ زنده نگه داشتن امید و انگیزه در جوانان آینده کشور را می‌سازد علمي

روایتی از داروساز شیرازی که خدمت به کشور را اولویت خود می‌داند/ زنده نگه داشتن امید و انگیزه در جوانان آینده کشور را می‌سازد
  بزرگنمايي:

پیام فارس -   داروسازی دنیای پیچده ای است مملو از ریز ذرات مولکولی با قابلیت های شگفت انگیز که با ترکیب های گوناگون گاه اثری معجزه‌انگیز یا شفابخش ایجاد می‌کند و گاه اکسیری زیان آور.
تولید و کشف راز ترکیب مولکول ها تنها به دستان کیمیاگرانی ماهر و آشنا با خواص آنها میسر می‌شود که خوشبختانه از دیرباز تا کنون افراد شاخص گوناگونی در این عرصه فعالیت داشته اند و دستاوردهای منحصر به فردی را خلق کرده اند.
  امیر آزادی متخصص فارماسیوتیکس، اهل شیراز، از جمله کیمیاگران برجسته ای است که تاکنون حدود 5 ثبت اختراع در زمینه دارو داشته است.
به منظور آشنایی بیشتر با فعالیت هایشان در زمینه داروسازی با او صحبتی داشته و از او خواستم خود را معرفی کنر.
آزادی پاسخ داد: امیر آزادی هستم اهل شیراز و متولد سال 1361، عضو هیات علمی دانشکده داروسازی و در حال حاضر ریاست دانشکده را برعهده دارم.
درباره مدارک تحصیلی پرسیدم و او پاسخ داد: دکتری عمومی داروسازی را از شیراز دریافت کردم و دکتری تخصص در رشته ی فارماسیوتیکس (داروسازی صنعتی) را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندم.
آزادی در ادامه فعالیت های خود را شرح داد و گفت: از سال 93 تا کنون عضو هیات علمی دانشکده داروسازی شیراز هستم و از سال 98 نیز ریاست دانشکده را بر عهده دارم.
او به فعالیت های پژوهشی خود نیز اشاره کرد و اظهار داشت: عمده فعالیت های پژوهشی من در زمینه فرمولاسیون های دارورسانی نوین است که به ویژه بر مباحث فارماکوکنتیک سامانه های دارورسانی مبتنی بر نانو کار می‌کنیم.
وی افزود: علاوه بر آنها تاکنون حدود 4_5 اختراع ثبت شده داشتم و چند موردی نیز در پروسه ثبت است.
او بیشتر به ثبت اختراعات پرداخت و ادامه داد: اختراعات بعضا در حیطه فرآورده های مبتنی بر نانو بوده و چند مدل نیز در خصوص فرآورده های داروسازی سنتی ایران است که به شکل نوین ارائه شدند و در حال حاضر به صورت تحقیقاتی در حال سپری فازهای پری‌کلینیکال هستند.
از او خواستم در خصوص رشته تخصصی خود، فارماسیوتیکس بیشتر توضیح دهد، او اظهار داشت: فارماسیوتیکس به معنای طراحی فرمولاسیون های دارویی است، هر ماده مؤثر دارویی که از طریق مسیرهای مختلفی ارائه می‌شود مثلا از طریق سنتز شیمایی، از طریق طبیعت مثل داروهای گیاهی، مسیرهای بایو تکنولوژی باید در نهایت به یک شکل دارویی یا فرمولاسیون دارویی باشد؛ که رشته تخصصی ما طراحی این اشکال دارویی است که مواد مؤثره دارویی را در یک شکل دارویی مثل قرص، کپسول، آمپول و غیره به وجود می‌آورد.
رئیس دانشکده داروسازی شیراز دلیل خود برای انتخاب رشته داروسازی را اینگونه عنوان کرد: با توجه به این که رشته داروسازی به علوم پایه نزدیک تر است و علاقه شخصی بنده نیز به این قسمت بود؛ در سال 1380 در هنگام انتخاب رشته کنکور پس از رشته پزشکی رشته ی داروسازی را مدنظر داشتم.
او نظر خود را در خصوص رمز موفقیت بیان کرد و گفت : اول از همه نگاه ویژه خداوند و دوم تلاش و پشتکار تاثیر بسزایی در رسیدن به موفقیت دارد.
او در ادامه دلیل موفقیت خود را نیز در مرحله اول نگاه ویژه خداوند دانست و سپس ادامه داد : این شانس را داشتم که با آدم های خوبی در زندگیم مواجه بشوم و در طول مسیر تحصیلم با معلمان و اساتیدی آشنا شوم که به من کمک کنند بیشتر بیاموزم و همه این موارد باعث شد به جایگاه فعلی ام برسم اما با این وجود خیلی معتقد نیستم که انسان موفقی بوده ام.
دشمن، امید و انگیزه ما را نشانه گرفته است
از او خواستم تا درباره علاقه خود به تدریس توضیح دهد و باتوجه به اینکه مشوقان خود در جهت رسیدن به موفقیت را معلمان و اساتید دانسته، نقش خود را در جایگاه استاد برای هدایت و یاری دانشجویان توصیف کند و آزادی در پاسخ گفت: عشق و علاقه تدریس را از معلمان و اساتیدم دریافت کردم و آن باعث شد حال که در جایگاه استادی قرار گرفته ام سعی کنم با دانشجویان ارتباط مناسبی داشته باشم، مهم ترین وظیفه ای که در این جایگاه دارم این است که تمام تلاشم را بکنم امید و انگیزه دانشجویان بالا نگه دارم؛ چراکه این امید و انگیزه است که آینده کشور را می‌سازد و دشمن دقیقا همین امید و انگیزه را نشانه گرفته است.
از دکتر نظرشان را در خصوص مهاجرت پرسیدم که پاسخ داد: ارتباط داشتن با مراکز علمی دنیا بسیار مسئله خوبی است و گاهی ترک وطن به منظور افزایش توانایی خوب است اما آنچه اهمیت دارد این است که پایان ماجرا چه می‌شود و خدمات باید به کشور بازگردد.
او ادامه داد: خیلی ها از من در خصوص دلیل مهاجرت نکردن می‌پرسند ، در واقع من هم موقعیت های زیادی برای مهاجرت داشتم اما معتقدم ما باید در کشور باشیم و آن را بسازیم، همیشه به دانشجویانم می‌گویم اگر ما نباشیم چه کسی باید این کار را انجام بدهد؟
تمام تلاش‌مان را برای رسیدن به نتیجه انجام دهیم
او در آخر توصیه پسندیده ای به جوانان کرد و گفت: توصیه مهمی دارم، فارغ از اینکه روزگار به تلاش ما پاسخ مثبت بدهد یا ندهد همه ما این حق را داریم که هرگاه در انتهای مسیر قرار می‌گیریم و به گذشته خود نگاه می‌کنیم با تمام توان و وجود فریاد بزنیم که ما هرچه در توان داشتیم انجام داده ایم، تمام خواهشم از جوانان این است که تمام توانشان را برای بهتر شدن زندگی خودشان، اطرافیانشان و کشورشان به کار گیرند که در انتهای مسیر پیش وجدان خودشان شرمنده نباشند.
 

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/622690/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دولت دوم ترامپ به دنبال تغییر بنیادین در سیاست خارجی آمریکاست

چشمم خونریزی داره!

نرخ بهره در کشورهای مختلف جهان در سال 2025 چقدر است؟

پیش بینی قیمت دلار 20 اردیبهشت 1404

خلیج فارس؛ آیینه‌ای از عظمت و شجاعت ملت ایران

ترامپ در اندازه‌ای نیست که نام خلیج فارس را تغییر دهد

خلیج فارس حقیقتی تاریخی است؛ دشمنان با تحریف نام آن به دنبال تفرقه‌اند

جزییات عرضه اولیه شرکت سرمایه‌گذاری مهر در فرابورس

خلیج فارس هویت ملت ایران است

ترامپ بر نام «خلیج فارس» اعتراف کرد

سفر به ایام قدیم سال 1356؛ سفر فرح دیبا با جت شخصی به شیراز برای برپایی جشن هنر

واکنش جالب فیروز کریمی به اقدام ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس + فیلم

نماهنگ بچه‌های خلیج فارس + فیلم

حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات+ عکس

امام جمعه دیر: نام خلیج فارس تغییرناپذیر است

خلیج فارس نماد مقاومت و مایه افتخاراست

عمامه روحانیت ایران همان دستار فردوسی است | روحانیت کتک خورد و زندان رفت، اما این لباس اصیل ایرانی را حفظ کرد

توسعه انرژی‌های‌ تجدیدپذیر در صنعت پتروشیمی

حقایق تاریخی ایران با سیاست بازی قابل حذف و انکار نیست

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند/ ترک فعل را پیگیری می کنیم

خطرات ماساژ عضلات ناحیه گردن

350 میلیون متر مکعب ناترازی گاز در زمستان گذشته

نماینده مجلس: باید قواعد بازی مدیریت منابع آبی را اصلاح و به روز کنیم

امام جمعه شیراز: نام خلیج فارس تاریخی با قدمت 3 هزار ساله دارد

عرضه مجموعه حدیثی 18 جلدی «جوامع الکلام» اثر علامه سیدمیرزا محمد جزائری

اکثر خودروسازان داخلی حاشیه سود منفی دارند

تاکید بر معیشت مردم در اجلاسیه خبرگان رهبری؛ بسته استانی مسکن در همدان

امام جمعه رودان: خلیج‌فارس فرهنگ، تاریخ و هویت ملی ایرانیان است‌

خلیج فارس، تا ابد به همین نام باقی خواهد ماند

خلیج فارس تا ابد، فارس خواهد بود/ حماقت ترامپ ایرانیان را متحد می‌کند

ترامپ صدای حسن شماعی زاده را هم در آورد

برگزاری همایش بزرگداشت استاد «محمد بهمن‌بیگی» در یاسوج

«خلیج‌ فارس»؛ نامی که حتی در شناسنامه اجداد مقامات عرب ثبت شده

امام جمعه اردبیل: اظهارات ترامپ بر عنوان «خلیج فارس» صحه گذاشت

واکنش خاتمی به ادعای تغییر نام خلیج فارس

تصویر؛ نام خلیج فارس در گذرنامه بنیانگذار امارات

توئیت زینب سلیمانی درباره تغییر نام خلیج فارس

امام جمعه تبریز: بدون روحانیت امکان پیشروی مکتب اهل بیت وجود ندارد/ امام جمعه قم: ذره‌ای از غنی سازی کوتاه نخواهیم آمد

پاسخ دندان‌شکن امام جمعه شیراز به یاوه‌گویی‌های ترامپ

ایرانیان با هر عقیده و لباسی هرگز تسلیم آمریکا نخواهند شد

گذرنامه بنیانگذار امارات لو رفت | تصویر حک شدن نام خلیج فارس در گذرنامه

اطاعت از خدا و پیامبر راه هم‌نشینی با پیامبران و صالحان در بهشت است

واکنش امام جمعه گلستان به تحریف نام خلیج فارس: مانند دماوند استواریم

گلایه مردم از قطعی مکرر برق؛ دولت کاری کند

مقاومت یمن، الهام‌گرفته از مکتب حوزه علمیه قم است

دو کشته بر اثر واژگونی پراید در جاده اصفهان - آباده

تلاش خاموش هند و پاکستان برای تنش زدایی در میانه‌ی موشک‌پراکنی

وزن و پوست، ارتباطی پنهان

امام جمعه موقت میناب: نام خلیج‌فارس تغییر ناپذیر است

بانک قرض‌الحسنه مهر ایران در شاخص رضایتمندی ارباب رجوع نمره بالایی دارد