پیام فارس

آخرين مطالب

تاکید بر ایجاد دانش بنیان سبز و صادرات محور بر مبنای اقتصاد نو ظهور در کیش منطقه آزاد کیش

تاکید بر ایجاد دانش بنیان سبز و صادرات محور بر مبنای اقتصاد نو ظهور در کیش
  بزرگنمايي:

پیام فارس - معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری بر ماموریت جزیره کیش در ایجاد دانش بنیان سبز و صادرات محور بر مبنای اقتصاد نوظهور تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل سازمان منطقه آزاد کیش، روح اله دهقانی فیروزآبادی صبح دوشنبه 24 بهمن در نشست صمیمانه با نخبگان و نوآوران که با حضور سعید پورزادی عضو هیات مدیره و سرپرست سازمان منطقه آزاد کیش در سالن رازی مرکز همایش های بین المللی برگزار شد با اشاره به موقعیت این منطقه، گفت: جزیره کیش 40 سال پیش به عنوان نخستین منطقه آزاد کشور معرفی شد و با موقعیت جغرافیایی مناسب، طرح قوانین بالادستی فاخر و محوریت تجاری و اقتصادی به سرعت رشد کرد.
وی در ادامه افزود: کیش در دوران خود بیشترین نرخ توسعه و نوآوری را به همراه داشته اما در حال حاضر نرخ رشد نوآوری و اقتصادی در دیگر کشور ها بیشتر شده و مناطق آزاد بسیاری از مزیت ها و مشوق های خود را از دست داده، بنابراین دولت سیزدهم برای خروج مناطق آزاد از محدودیت ها تلاش می کند.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، ایجاد زیرساخت های شهری کامل و مولد بودن را دو عامل مهم در توسعه عنوان کرد و گفت: توجه به این دو مهم موجب می شود تا کیش، به شهری با جاذبه های منحصر به فرد و توسعه یافته در حوزه گردشگری مبدل شود. 
روح اله دهقانی فیروزآبادی با بیان این موضوع که دستگاه ها و نهادهای تصمیم ساز و تصمیم گیر نقش مهمی در کمک به توسعه کیش را ایفا می کنند عنوان کرد: انیمیشن سازی، بایوتکنولوژی، داروهای زیست فناورانه، کسب و کارهای اینترنتی همچنین هوش مصنوعی از جمله فعالیت هایی است که می توان از طریق آنها به سودهایی با رقم بالا دست یافت.
فیروزآبادی یکی از ماموریت ها و مسئولیت های جزیره کیش را ایجاد دانش بنیان سبز و صادرات محور بر مبنای اقتصاد نوظهور عنوان کرد و اظهار داشت: این منطقه به عنوان نخستین نسل از مناطق آزاد کشور با توجه به برخورداری از زیرساخت ها و ظرفیت های موجود می تواند رویکرد گذشته خود در حوزه تجارت و گردشگری را تقویت کند.
وی با اشاره به تعددپارک های علم و فناوری در کشور گفت: تنها یک درصد از تولید ناخالص کشور به این پارک ها تعلق داشته و در حالی که در کشوری مانند کره جنوبی با وجود 16 پارک علم و فناوری حدود 30 درصد تولید ناخالص را به خود اختصاص داده است.
معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری اظهار داشت: جزیره کیش با دارا بودن زیرساخت ها و ظرفیت های مورد نیاز کشور می تواند به عنوان هاب واردات و صادرات در زمینه استارتاپ ملی کسب و کار نوآوری و فناوری های جدید خود را معرفی کند.
وی تاکید کرد: ایجاد ای سی تی، هوش مصنوعی، ایجاد هاب اینترنت سفید، ایجاد شوراها و جمع های نخبگانی در کیش، توجه به حوزه های سلامت با استفاده از حضور دانشجویان پزشکی و دعوت از شرکت های فعال پزشکی می تواند مهمترین رویکردهای کیش در این حوزه باشد.
شایان ذکر است در این نشست روسای دانشگاه های پردیس بین المللی کیش، دانشجویان و دانش آموزان نخبه، نمایندگان استارتاپ ها نظرات خود را ارائه دادند.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/305629/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

مراقبت از مغز را به این دو ماده غذایی واگذار کنید

کره جنوبی می‌خواهد تجربیات خود را در حوزه مسکن به ایران منتقل کند

ایران از صادرکننده انرژی به واردکننده تبدیل شد؛ راه‌حل کجاست؟

ادعای فارس در مورد بابک زنجانی و بیژن زنگنه

بازارهای سهام آسیا بی‌رمق شدند

مرحل دوم عرضه اولیه نماد مهر به روش ترکیبی

تحریف نام خلیج فارس توسط گوگل از مراجع بین المللی پیگیری حقوقی می‌شود

مدیر کل ثبت احوال فارس : سیاست های تشویقی قانون جوانی جمعیت باید عملی شود

فیلم‌برداری فیلم سینمایی «چشمهایش» در شهرک غزالی آغاز شد

اکران مستند «دانشمند دریاها» با حضور نخبگان و فرهیختگان در بوشهر

مشاور رئیس جمهور: دولت چهاردهم با نظارت‌های فراقانونی در دانشگاه‌ها مخالف است

مهر تایید ال‌کلاسیکو به یک تمدید قرارداد

نماد خلیج فارس در هفته پایانی لیگ برتر؛ همه تیم‌ها هم‌صدا شدند

مهر در فرابورس با قیمت 3121 ریال عرضه اولیه شد

دیدار جمعی از علمای اهل سنت بنگلادش با حجت‌الاسلام و المسلمین محسن قمی/تمام دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران به برکت قرآن کریم است

عکس | حضور یک نماینده مجلس با لباس تیم لیگ برتری!

آهی: بین رقابت فکری و دشمنی سیاسی تمایز وجود دارد

مرحل دوم عرضه اولیه مهر به روش ترکیبی

تور خاورمیانه‌ای ترامپ منهای اسرائیل/وقتی سعودی‌ها و آمریکایی‌ها با هم متحد می‌شوند...

خوشحالی منحصربه‌فرد نماینده شیراز از لیگ برتری شدن فجر سپاسی

سرمقاله اطلاعات/ این وضعیت دوام می‌یابد؟

زادروز نابغه فروتن و وارسته ایرانی

سرمقاله سازندگی/ سه پیام دور چهارم

آکنه در بزرگسالی خطر ابتلا به اختلالات خوردن را افزایش می‌دهد

دومین کنگره ملی طب ایرانی، بستری برای تبادل علمی در این حوزه

خواب بی‌کیفیت اولین علامت آلزایمر؟

مخالفت مجلس با افزایش تعرفه اینترنت موبایل

جزئیات دریافت وام مشاغل خانگی

افزایش و اصلاح قیمت 900 قلم دارو در سال گذشته

سرامیک خودرو چیست ؟ آموزش و اجرا

زیان 3 میلیارد دلاری هوندا از تعرفه‌های آمریکا

دبیر سندیکای صنعت برق: اهمیت مدیریت مصرف برق کمتر از افزایش ظرفیت تولید نیست

قیمت جدید مرغ زنده و گوشت مرغ منجمد اعلام شد

حمایت از مهدی طارمی در اینستاگرام باشگاه اینتر با کلید واژه خلیج فارس

گام به گام محرومیت‌زدایی در مناطق محروم شیراز

روضه‌های خانگی سنگرهای حفظ معارف اهل بیت(ع) هستند

از خرابه‌های گویم تا کمپ اعتیاد زنان/ رسانه‌ها روایتگران امید در مناطق محروم شیراز باشند

انتقال اورانیوم غنی‌شده ایران به کشورهای عربی تحت نظارت امارات و عربستان؟

شناسایی فرار مالیاتی 677 همتی در یک صندوق قرض‌الحسنه

سردار پاسدار محمد ناظری، مرد شماره یک خلیج فارس + عکس

توقیف 3 لنج و کشف 150 هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

تکریم حجت الاسلام و المسلمین دکتر عبدالکریم بی‌آزار شیرازی به مناسبت روز معلم

عکس/ لحظات به یادماندنی از شادی شیرازی‌ها پس از صعود فجر سپاسی به لیگ برتر

توقیف سه لنج و کشف 150 هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس

جشن صعود فجر در صحن مجلس شورای اسلامی

حضور تیم‌های لیگ برتری در هفته آخر با نماد خلیج فارس

حضور تیم‌ها در هفته پایانی لیگ برتر با نماد خلیج فارس

تیم موتور کراس تیپ 33 المهدی نیروی زمینی سپاه قهرمان مسابقات موتور کراس استان فارس شد

مصطفی خورسندی: آداب نوکری، تجلی محبت و پیروی از اهل بیت (ع)

نماد خلیج فارس وجه اشتراک لیگ برتری‌ها در هفته پایانی فصل