پیام فارس

آخرين مطالب

اصلاح قانون صدور چک در کمیسیون اصل 90 بررسی شد اقتصادي

اصلاح قانون صدور چک در کمیسیون اصل 90 بررسی شد
  بزرگنمايي:

پیام فارس -

پیام فارس


سخنگوی کمیسیون اصل نود گفت:اعضای کمیسیون گزارش خسارت چند میلیارد دلاری وزیر نفت به بیت‌المال در نحوه واگذاری فراقانونی سهام و به تأخیر انداختن در بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس با اقدامات سیاسی، رسانه‌ای و گزارشات خلاف واقع به دستگاه‌های نظارتی را مورد بررسی قرار دادند.
علی خضریان در خصوص نشست امروز کمیسیون اصل 90 اظهار کرد: دو گزارش کمیسیون در مورد نحوه اجرای قانون اصلاح قانون صدور چک و همچنین خسارت چند میلیارد دلاری وزیر نفت به بیت‌المال در پالایشگاه خلیج فارس جهت ارائه به هیأت رئیسه و قرائت در صحن علنی بررسی، تدوین و اصلاح شد.
وی افزود: کمیسیون اصل نودم قانون اساسی در راستای وظایف و اختیارات نظارتی خود مبنی بر رسیدگی به طرز کار دستگاه‌ها عملکرد بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران پیرامون اجرای قانون اصلاح قانون صدور چک را مورد بررسی قرار داده است.
سخنگوی کمیسیون اصل 90 تاکید کرد: طبق آمارهای رسمی بانک مرکزی پیش از اصلاح قانون مذکور در سال 1397، بیش از 17 میلیون فقره چک به ارزش بیش از 160 هزار میلیارد تومان در سال 1396 برگشت خورده بود که معادل بیش از 23 درصد از ارزش چک‌های صادره بوده است. به عبارت دیگر درصد بالای چک‌های برگشتی علاوه بر از رونق انداختن کسب و کارها، منجر به افزایش پرونده‌های ورودی به قوه قضائیه نیز شده بود تا جایی که در این سال رتبه دوم پرونده‌های حقوقی به موضوع مطالبه وجه چک اختصاص داشته است.
خضریان خاطرنشان کرد: بر همین اساس این کمیسیون در سال 1399 همکاری و تعامل سازنده‌ای را با بانک مرکزی در جهت روان سازی اجرای قانون، فرهنگ‌سازی و در مجموع رفع موانع و مشکلات فراروی این قانون آغاز می‌کند که ماحصل فعالیت‌های انجام شده این مرجع منجر به تهیه گزارشی شده است که جزئیات آن برای قرائت در جلسه علنی تقدیم هیأت رئیسه مجلس شد.
وی ادامه داد: در بخش دیگری از جلسه نیز اعضای کمیسیون گزارش خسارت چند میلیارد دلاری وزیر نفت به بیت‌المال در نحوه واگذاری فراقانونی سهام و به تأخیر انداختن در بهره‌برداری از پالایشگاه ستاره خلیج فارس با اقدامات سیاسی، رسانه‌ای و گزارشات خلاف واقع به دستگاه‌های نظارتی را مورد بررسی قرار دادند.
سخنگوی کمیسیون اصل نود تاکید کرد: بر اساس قانون برنامه پنجم توسعه سهام پالایشگاه ستاره خلیج فارس باید در اوج فعالیت این مجموعه عرضه می‌شد که متأسفانه این اقدام صورت نگرفته و این موضوع تخلف 500 میلیارد تومانی را به همراه داشته است.
خضریان در پایان با بیان اینکه در سال 92 دولت پیشرفت 76 درصدی پروژه پالایشگاه ستاره خلیج فارس را اعلام و آن را تحویل گرفته، گفت: 24 درصد باقی مانده احداث پالایشگاه ستاره خلیج فارس طی 6 سال توسط دولت تکمیل شد، تأخیر در تکمیل و بهره‌برداری پالایشگاه خسارات مالی و اقتصادی بسیار زیادی بر کشور تحمیل کرده است، با وجود تحریم‌های ظالمانه نباید ظرفیت داخلی در خدمت فشار اقتصادی بر مردم قرار می‌گرفت و گزارش این تخلف پس از بررسی‌ها و جلسات متعدد در کمیسیون تدوین و نهایی شد.
کد خبر 497371

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/212756/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

دستیار ویژه ریگان: آیا ترامپ به جنگ با ایران «نه» می‏‌گوید؟

سایر علائم سرطان تخمدان

خواص عصاره گوشت برای ریه

نصری: هدف آشکار منافقین، تخریب اقدامات دیپلماتیک ترامپ با ایران است

آغاز عملیات اجرایی حفاری اکتشافی نفت در دریای خزر پس از سه دهه وقفه

برگزاری دومین جشنواره قرآنی طلاب و روحانیون بسیجی در شیراز

پیام فرزند شهید سلیمانی به ترامپ قمارباز درباره خلیج فارس

بسته خبری صبحانه پارسینه؛ از سفر عراقچی به عربستان تا واکنش پزشکیان به ادعاهای تغییر نام خلیج فارس

پلاک خلیج فارس بر ماشین‌های آمریکایی

نام خلیج فارس در گوگل مپ تغییر کرد؟

خلیج فارس شناسنامه تاریخی ملت ایران است

عکس/ واکنش پزشکیان به موضوع تغییر نام خلیج فارس

مزایا و معایب خرید مبلمان سفارشی یا مبلمان آماده در شیراز

خلیج فارس گهواره تمدن و هویت ایران

واکنش احمد خاتمی به سخنان ترامپ درباره تغییر نام خلیج فارس/ یمنی‌ها به وظیفه خود عمل کردند/ ایران نیازی به نیروی نیابتی ندارد

حوزه علمیه سپر دفاعی دین و انقلاب است

امام جمعه بخش مرکزی یزد: خلیج همیشه فارس حقیقتی ریشه‌دار در تاریخ است

بازی خطرناک ترامپ با هویت تاریخی ملت ایران

نمایش «این آدم‌های غریب» راهی جشنواره صحنه‌ای فتح خرمشهر شد

آموزش و پرورش جامعه را به توسعه یافتگی می رساند

خلیج فارس نماد تاریخ و فرهنگ ایران است

زیاد نشستن این بلا را سرتان می‌آورد

وزیر نفت از تسریع فرآیند جذب سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی صنعت نفت خبر داد

بیت‌کوین به کانال 100 هزار دلار بازگشت

ایران معادلات را به هم می‌زند | رونمایی از یک قدرت پنهان در خلیج فارس؛‌ کابوس دشمنان از راه رسید

عکس/ طرحی درباره تلاش برای جعل نام خلیج فارس

وکلا و کارشناسان، شاهرگ حیاتی عدالت در سیستم قضایی

تأکید دستیار وزیر بر تکمیل زنجیره ارزش پتروشیمی

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

فواید شگفت انگیز نوشیدن آب لیمو/ بهترین زمان مصرف

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

دست درازی به نام «خلیج فارس» شگردی برای توسعه تجارت نظامی در منطقه

حضور وزیر علوم در منزل پروفسور افسانه صفوی و پروفسور ناصر ایران‌پور

عدالت در خاموشی‌ها، مشروط به تأمین امنیت خدمات حیاتی

رویای یک تحریف؛ پاسخ قاطعانه اسناد تاریخی به 5 دهه تلاش برای تغییر نام «خلیج‌فارس»

عکس/ نام خلیج فارس در گذرنامه شیخ زاید بن سلطان بنیانگذار امارات

حاکمیت ایران از نظر حقوقی بر آب‌های خلیج فارس غیر قابل انکار است

خلیج فارس‬⁩ تاریخ و جغرافیای اصیل منطقه ما است

دهه کرامت فرصتی برای ترویج سیره رضوی و گسترش محبت اهل بیت (ع)

ساعت کاری ادارات فارس تغییر کرد

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند

امام رضا (ع) معلم بزرگ بشریت است

اگر می‌خواهید پیری سالمی داشته باشید، این غذاها را مصرف کنید

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

ایرانی ها چند کامنت زیر پست ترامپ درباره خلیج فارس گذاشتند؟ + عکس

آسیب‌شناسی رویکردها و نام‌ها از خلیج فارس تا دریای کاسپین

واکنش پزشکیان به ادعای عجیب درمورد تغییر نام خلیج فارس