پیام فارس

آخرين مطالب

ساخت مدرسه 5 هزار متری در پروژه مسکن ویژه تهرانسر شهرداری تهران

ساخت مدرسه 5 هزار متری در پروژه مسکن ویژه تهرانسر
  بزرگنمايي:

پیام فارس - صبح امروز، هشتم خرداد ماه 1400؛ "مسکن ویژه تهرانسر" میزبان مدیران وزارت راه و شهرسازی، شهردار منطقه21، رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران، نماینده معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، رئیس مجمع خیرین مدرسه ساز، مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران، رئیس آموزش و پرورش منطقه 9 تهران بزرگ، معاونین اجتماعی و شهرسازی منطقه21، شهردار ناحیه یک و رابط شورایاران محله های ورودی غربی پایتخت شد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه21، در ابتدای این مراسم، بیگی معاون امور اجتماعی و فرهنگی این منطقه با اشاره به آغاز روند اجتماعی شدن شهرداری ورودی غربی پایتخت از سال گذشته، گفت: از جمله مهم ترین اقداماتی که در راستای اجتماعی شدن منطقه21 صورت گرفت، بررسی سرانه های هفت گانه خدماتی طی جلسات متعدد کارشناسی و بازدید های میدانی بود.
بیگی افزود: ساخت خانه های مهر و مسکن ویژه تهرانسر در منطقه21، بدون در نظر گرفتن سرانه ها صورت گرفته و به لطف خدا امروز و پس برگزاری چندین جلسه و بازدید، شاهد حضور خیرین مدرسه ساز و مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران در این مکان هستیم تا دغدغه ساکنین برای سرانه های آموزشی و مدرسه رفع شود.
در ادامه این مراسم محسنی نسب رئیس آموزش و پرورش منطقه 9 تهران بزرگ گفت: در سال97 جلسه ای در مجمع تشخیص مصلحت نظام برگزار شد که خروجی آن باتوجه به حجم بالای جمعیت و مهاجر پذیر بودن تهرانسر، اختصاص زمین هایی برای ساخت مدرسه در این بخش بود، که بحمدالله با پیگیری شهردار منطقه21 و معاون اجتماعی و شورایاران، این مهم انجام خواهد پذیرفت.
فولادوند مدیرکل آموزش و پرورش استان تهران در ادامه یادآور شد: اگر به افزایش سرانه و کلاس های آموزشی در منطقه21 نگاه جدی تری نشود، در آینده ای نه چندان دور، شاهد سه شیفته شدن بسیاری از مدرسه ها خواهیم بود. هم اکنون، توسعه ساخت و سازهای شهری، بدون توجه به تامین سرانه ها، بحران ایجاد کرده است و مردم از ما انتظار دارند تا اقدامی صورت گیرد.
او ادامه داد: در راستای تامین زمین سند دار به اسم سازمان آموزش و پرورش با خیرین مدرسه ساز، نیازمند همکاری بیشتری هستیم. می بایست در چارچوب قانون، زمین ها تعلق گیرند و با کمک خیرین مدرسه ساز فضاهای آموزشی باتوجه با نیاز منطقه ایجاد شوند.
محمد سالاری رئیس کمیسیون شهرسازی و معماری شورای اسلامی شهر تهران در این مراسم گفت: در گام نخست، مقرر شده 6 قطعه زمین بزرگ مقیاس در اختیار آموزش و پرورش شهر تهران قرار گیرد و عزیزان خیر مدرسه ساز هم همراهی مان کنند تا سرانه و فضاهای آموزشی تهران افزایش یابد.
رضا رجب زاده شهردار منطقه21 در این مراسم تاکید کرد: همزمان با حضور در این منطقه از سال گذشته، مسائل مرتبط با مسکن ویژه تهرانسر را به صورت ویژه دنبال کردم. با عنایت به اینکه بیش از هفتاد درصد از جمعیت منطقه در محدوده تهرانسر و ناحیه یک ساکن هستند، نگاه خاص تری به سمت تامین سرانه ها داریم.
مدیریت ارشد شهری منطقه21 همچنین تصریح کرد: این منطقه به عنوان دروازه ورودی شهر تهران از غرب و جنوب غرب نیازمند برنامه دقیق و آینده نگرانه است. در تامین سرانه های خدماتی نیز می بایست مانند پروژه های کوچک مقیاس (توسعه محله ای) موفق عمل شود.
رجب زاده در پایان افزود: تهرانسر با این روند بالای ساخت و ساز و جمعیت پذیری، به شدت نیازمند تامین تمامی سرانه های خدماتی است و امیدواریم با تلاش جمعی و برنامه ریزی دقیق و کاهش بروکراسی اداری، شاهد رقم خوردن اتفاقات خوبی برای شهروندان و شهر باشیم.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/212502/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

اگزما از کجا می‌آید و چطور می‌شود مهارش کرد؟

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

خلیج فارس سند هویت تاریخی و نقطه اتصال وحدت ملت ایران است

عرضه اولیه نماد معاملاتی مهر از 23 اردیبهشت

یدیعوت آحارونوت:هدف ترامپ از سفر به خلیج‌فارس، به ضرر اسرائیل است/بدون پرواز، بدون ملاقات، بدون نفوذ؛ واشنگتن نتانیاهو را از میز تصمیم‌گیری حذف کرد

واکنش مشاور رهبر انقلاب به اظهارات ترامپ: کشوری با سابقه 250 ساله نمی‌تواند مستندات ایران 22000 ساله را تغییر دهد

برگزاری اختتامیه جایزه حنظله در مهر ماه

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: آقای قمارباز! اگر قدری کنار قمار کتاب خوانده بودی، می‌فهمیدی نام فارسی را تاریخ بر این خلیج نهاده است

نمایندگان مجلس: خلیج فارس وطن و خانه ماست

خلیج فارس وطن و خانه ماست

واکنش ایمانی‌پور نسبت به فضاسازی برخی سیاستمداران آمریکایی در قبال نام خلیج فارس

درخواست جریمه 6 درصدی از متقاضیان 15 ساله مسکن مهر

بروزرسانی هفتگی جدول خاموشی‌های برق در شیراز

برنامه تغییر نام «خلیج فارس» ترامپ مایه طنز کمدین‌های آمریکا شد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

استان فارس؛ تجربه‌ای از کار سیاسی در چارچوب قانون و گفتمان دولت

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

درخواست وزیر بهداشت برای جمع آوری تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

افزایش موارد کووید 19؛ نظام سلامت در حالت هوشیار

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

نیویورک‌تایمز:خلیج فارس مردم ایران را متحدتر کرد/این پهنه آبی از زمان کوروش کبیر خلیج فارس نامیده شده/این موضوع مربوط به ملت و تاریخ است

واعظی: استفاده گوگل از هر عنوان دیگر جز «خلیج فارس» برخلاف توصیه رسمی سازمان ملل متحد است

ساماندهی ضایعات فروشان و توقفگاه خودروهای سنگین در شیراز

گزارش مهر از بورسیه‌های ورزش؛نام‌های تکراری و سهم اندک در سهمیه و مدال

آب فارس در وضعیت قرمز؛ برداشت بی‌رویه، کم‌بارشی و تهدید فرونشست زمین

گزارش مهر از بورسیه‌های ورزش؛نام‌های تکراری و سهم اندک در سهمیه و مدال – آفتاب نو | اخبار ورزشی

رضایی: مهمونی 10 کیلومتری نشان‌دهنده تاثیر اهل بیت در وحدت مردم است

مجمع مشورتی و تخصصی کمیته عمران و زیر ساخت؛ بازوی نظارتی شورا در پروژه‌های شهری

خلیج فارس برای همیشه خلیج فارس خواهد ماند؛ اعتماد به آمریکا عبث است

ترامپ خبرداد؛ هفته بزرگی در پیش است

واکنش پارلمان فرانسه به اثری مستند و مهم درباره اسناد تاریخی خلیج فارس

نقش ایرانیان در گسترش اسلام ناب محمدی

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

دستاوردهای ماندگار خدمت خالصانه در فارس

اهدای زمین‌ توسط نیکوکار لامردی برای حمایت از جبهه مقاومت

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش