پیام فارس

آخرين مطالب

گزارش مهر؛

کار مرغ در شیراز به ثبت نام رسید/ بازار هنوز کنترل نشده است مقالات

کار مرغ در شیراز به ثبت نام رسید/ بازار هنوز کنترل نشده است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- کمبود مرغ در شیراز به مرحله‌ای تازه رسیده و اکنون مراکز عرضه مرغ گرم از مردم می خواهند برای خرید از قبل ثبت نام کنند.

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: افزایش تقاضا در بازار مرغ و محصولات پروتئینی امری طبیعی در ماه مبارک رمضان است و مسئولین نیز بر این امر واقف هستند که در این ماه میزان مصرف مردم افزایش چشمگیری می‌یابد.
پدیده‌ای که اکنون در بازار محصولات پروتئینی و اختصاصاً بازار مرغ جریان دارد این است که مردم خواهان خرید مرغ هستند اما بازار پاسخگوی نیاز مردم نیست این در حالی است که مسئولین با تاکید بر اینکه تمهیدات لازم برای برطرف کردن این مشکل در نظر گرفته شده است سعی بی نتیجه‌ای در کنترل هیجانات بازار دارند.

پیام فارس


نام نویسی برای دریافت مرغ
پدیده‌ای کم سابقه یا می‌توان گفت بی سابقه در بازار محصولات پروتئینی در ایران نام نویسی برای دریافت مرغ است که این روزها در بازار محصولات پروتئینی در شیراز اما به وفور یافت می‌شود.
متقاضیان دریافت مرغ با مراجعه به واحدهای عرضه کننده نسبت به نام نویسی و ارائه شماره تماس مبادرت کرده تا زمانی که مرغ گرم به دست واحد صنفی مدنظر رسید پس از تماس مسئول آن واحد صنفی نسبت به مراجعه و خرید مرغ اقدام کنند.
مراجعه کنندگان به واحدهای صنفی عرضه کننده مرغ و محصولات پروتئینی و تخم مرغ معمولاً با این جواب مواجه می‌شوند که مرغ گرم در بازار موجود نیست اما در همان واحدهای عرضه کننده به آسانی مرغ‌های فرآوری شده و بسته بندی شده به وفور در دسترس است.
در بررسی میدانی خبرنگار مهر به این نکته رسیدیم که به گفته مسئولین برخی از واحدهای عرضه کننده مرغ، چون نمی‌توان در قیمت گذاری مرغ‌های فرآوری شده و بسته بندی شده دخالت کرد این نوع مرغ در بازار به وفور وجود دارد و شرکت‌های تولید کننده نیز اقدام به تولید کرده‌اند اما براساس قوانین حاکم بر بازار مرغ گرم باید در قیمت مشخص توسط واحدهای عرضه کننده توزیع شود.
در نقطه مقابل اما تخم مرغ به وفور در سطح بازار وجود دارد.
توصیف بازار مرغ گرم و منجمد از زبان مسئولین
مدیرعامل شرکت امور دام فارس در گفت‌وگو با خبرنگار مهر گفت: روزانه مرغ منجمد در اختیار واحدهای عرضه کننده منتخب قرار می‌گیرد و نسبت به توزیع توسط هایپر مارکت ها اقدام شده است.
علی رحمانی اضافه کرد: میزان سهمیه اختصاص یافته به استان فارس توسط دولت مشخص شده و در تلاش برای افزایش این میزان نیز هستم اما با توجه به میزان ارائه شده به استان فارس امکان توزیع مرغ منجمد در تمامی واحدهای صنفی وجود ندارد از این رو تنها توسط واحدهای منتخب نسبت به عرضه مرغ اقدام می‌شود.
وی افزود: مرغ منجمد در تمامی استان توسط واحدهای توزیعی منتخب عرضه می‌شود و این سیاستی است که در نوروز نیز اجرایی شد و نیاز استان که نزدیک به 6٠٠ تن بود نیز از طریق این واحدها توزیع شد.
این در حالی است که رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و تخم مرغ و محصولات پروتئینی در گفت و گو با خبرنگار مهر در گلایه خود نسبت به تعیین سیاست‌های ناکارآمد در خصوص توزیع مرغ گفت: بالغ بر 5٠٠ واحد عرضه کننده مرغ در شیراز اقدام به فعالیت می‌کنند که این واحدها نیز هرکدام پوشش دهنده نیاز حجم قابل توجه‌ای از مراجعات است از این رو اگر مرغ منجمد در واحدهای توزیعی سطح شیراز توزیع می‌شد مشکلات به وجود آمده در این حوزه به سرعت برطرف می‌شد.
نجفی در ادامه تصریح کرد: واحدهای صنفی تنها عرضه کننده هستند و نقشی در قیمت گذاری ندارند و این واحدها اجرا کننده سیاست‌های اند که توسط دستگاه‌های متولی وضع شده است.
او افزود: قیمت عرضه شده نیز براساس قانون ذکر شده است و نمی‌توانند واحدهای عرضه کننده کالایی را گران‌تر یا ارزان‌تر از قیمت مصوب عرضه کنند.

پیام فارس


دلال‌ها نمی‌گذاشتند قیمت مرغ کاهش یابد
مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی گفت: دلال‌ها عامل اصلی برای جلوگیری از کاهش قیمت مرغ بوده و مقاومت دلال‌ها باعث شد قیمت مرغ کاهش نیابد.
صمد رنجبری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر بیان کرد: یکی از سیاست‌هایی که دولت در راستای کنترل قیمت مرغ در پیش گرفته بود یکسان سازی قیمت بود این در حالی است که قیمتی که تعیین شده 24,900 تومان تعیین شده که قیمتی منصفانه برای تولید کننده و مصرف کنندگان است.
وی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که در راستای اعمال این سیاست گذاری با آن مواجه بودیم مقاومت دلال‌ها بود که با این قیمت موافق نبودند و در این راستا سدهایی برای عدم کاهش قیمت مرغ تعیین کردند در این راستا با ورود دستگاه‌های قضائی و انتظامی با دلال‌های موجود در بازار مقابله شد و واحدهای عرضه کننده مجبور به تصویب قیمت مصوب و توزیع کالا با قیمت مصوب شدند.
به گفته این مقام مسئول مشکلات ایجاد شده تا دو روز آینده برطرف خواهد شد و صف کاملاً از بین خواهد رفت.
رنجبری در خصوص تأمین نهاده‌های خوراکی نیز تاکید کرد: نهاده‌های مورد نیاز واحدهای تولیدکننده تأمین شده و حتی مرغ داران را نیز تشویق می‌کنیم که نسبت به جوجه ریزی در ظرفیت خالی اقدام کنند تا نهاده لازم به این افراد ارائه شود.
وی ادامه داد: در استان کمبود نهاده‌های دامی نداریم و به اندازه نیاز با قیمت مصوب دولتی که با ارز 4٢٠٠ تومان وارد کشور شده است در اختیار واحدهای قرار می‌گیرد و قیمت نهاده‌ها نیز به گونه‌ای تعیین شده که از ٣ هزار تومان در کمترین قیمت. تا 4 هزار تومان قیمت گذاری شده است.
بازار محصولات پروتئینی در استان فارس همچنان با تغییرات و نوسانات قابل توجهی مواجه است و اگر مسئولین نگاه ویژه‌ای به این بازارها نداشته باشند در آینده نه چندان دور شاهد خواهیم بود که نوسانات قیمتی رشد قابل توجهی خواهد یافت.
این در حالیست که با توجه به گفته مقامات کشور هنوز ارز لازم برای تأمین نهاده‌های دامی تأمین شده و کشور با مشکل تأمین خوراک مواجه خواهد بود که این موضوع نیز خبر از ایجاد آشفته بازار در تعیین قیمت تمام شده مرغ می‌دهد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/202649/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

صلح لرزان

از بندر تا «باغو»؛ بندرعباس 15 روز پس از انفجار

تداوم فضای تعلیق نه به نفع ایران و نه به نفع امریکاست

گروگان‌گیری تروئیکا

دوگانه بهارستانی‌ها در رفتار با پاستور

14 سالمند در غزه از گرسنگی جان دادند

بازگشت تریاک افغانستان و پاکستان به پشت مرزهای ایران

افزایش سرطان‌های زودهنگام در آمریکا

سود هواپیمایی امارات؛ 6.2 میلیارد دلار در سال

قیمت برنج هندی قد کشید؛ این برنج در آستانه میلیونی‌شدن است

امیدی به احیای بانک آینده نیست؛ مجوز گزیر بدهید

سکه در مسیر افزایش قیمت؛ دلار 83 هزار تومان شد

معامله 94 کیلوگرم شمش طلا در 21 اردیبهشت ماه

واکنش مجلس به ترامپ درباره نام خلیج فارس

کشف ‌یک میلیون و 400 هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس

کازرون، قهرمان مسابقات زورخانه ای دانش آموزان متوسطه فارس

حامد راحت سرپرست فولاد غدیر نی‌ریز شد

بیانیه حزب جوانان ایران اسلامی درباره نام خلیج فارس

دیدار علمای اهل سنت بنگلادش با امام جمعه اهل سنت بندر ترکمن

ادامه برنامه‌های آیت الله جوادی آملی در سفر به عتبات عالیات + عکس

ببینید| گزارش تصویری افتتاح 25 اتوبوس درون شهری و تقاطع غیر همسطح جام جم شیراز

محرومیت 12 بازیکن از هفته حساس لیگ یک

کشف 500 هزار لیتر سوخت قاچاق توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در فارس

ادارات توزیع نیروی برق شهرستان‌های فارس به پنل خورشیدی مجهز می شوند

چگونه می‌توان خستگی ناشی از «ام‌اس» را مدیریت کرد؟

افزایش خطر زایمان زودرس با بیماری کبد چرب

پول گندم‌ گندم‌کارها کجاست؟

دولت‌ها چگونه با تورم مقابله می‌کنند؟

خرید ارزان ترین لوله گالوانیزه برق ، از کجا بخریم؟

دنبال این هستیم که تحریم‌ها برداشته شود و نفع آن به ما برسد

هواپیمایی امارات : سود 6.2 میلیارد دلاری

صفر تا صد هزینه‌های بانکی به صفر می‌رسد؟

جهش سرمایه‌گذاری از 4 میلیارد به 61 هزار میلیارد تومان در شیراز

شبی به رنگ افتخار

2 هزار و 860 معلم فارس تا پایان سال صاحبخانه می‌شوند

برندگرایی پزشکان در فارس، به فعالیت افراد سودجو و شارلاتان در زمینه دارو دامن می زند

واکنش آذری جهرمی به مقابله مثل با تغییر احتمالی نام خلیج فارس توسط ترامپ/ اصلا توانش را دارید؟

عربستان با حضور ترامپ میزبان یک نشست بسیار مهم می‌شود/ادعای بی‌سابقه جرزالم پست:ترامپ قصد دارد فلسطین را به رسمیت بشناسد

اجرای پروژه‌های کلان گازرسانی به سرمایه‌گذاران در منطقه ویژه اقتصادی لامرد

«اتاق فرار هوش سیاه»؛ تجربه‌ای متفاوت از آموزش در بیمه دی

نخستین جشنواره سنگ کازرون برگزار می‌شود

سرمقاله صبح نو/ فرار B-2؛ پایان عصر شبح

مردان رادیکالی که آتش جنگ هند و پاکستان را هدایت می‌کنند

سرمقاله اطلاعات/ خلیج فارس نامی به بلندای تاریخ

هشدار مصرف خودسرانه «ریتالین» در ایام امتحانات

ممنوعیت واردات یا تعرفه‌گذاری؟

چالش جدی بازار مسکن؛ قیمت‌ها با درآمد خانوار هم‌راستا نیست

بازدید علمای اهل سنت بنگلادش از مدارس علوم دینی ام‌الابرار در گلستان

ابراهیمی: اگر زیاده گویی ترامپ ادامه یابد تقاضای قطع مذاکرات را داریم

5 هزار مگاوات نیروگاه با همکاری هلدینگ خلیج فارس، بانک ملت و تجارت احداث و تامین مالی می شود