شنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

رئیس پیش‌بینی هواشناسی استان خبر داد

برقراری جوی پایدار در روزهای میانی و پایانی هفته فارس/ کاهش دما در روز یکشنبه

برقراری جوی پایدار در روزهای میانی و پایانی هفته فارس/ کاهش دما در روز یکشنبه
پیام فارس - ایسنا/فارس رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از برقراری جوی پایدار طی روزهای میانی و پایانی هفته جاری در این استان خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا/فارس رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس از برقراری جوی پایدار طی روزهای میانی و پایانی هفته جاری در این استان خبر داد.

محمد علیزاده در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب گفت: با توجه به بررسی و تحلیل آخرین خروجی مدل‌های پیش‌بینی وضع هوا از اواخر وقت امروز شنبه، ۲۵ بهمن تا صبح یکشنبه، ۲۶ بهمن در مناطق شمالی به ویژه شمال غرب و برخی از قسمت‌های غربی و مرکزی، بارش‌های خفیف و پراکنده باران و گاهی همراه با رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.
وی افزود: همچنین طی بعدازظهر شنبه تا روز یکشنبه در استان فارس به ویژه در مناطق شرقی و شمالی و مرکزی وزش باد که گاهی شدید است، اتفاق می‌افتد.
علیزاده در خصوص وضعیت هوا در روزهای میانی و پایانی هفته گفت: روز سه‌شنبه، ۲۵ بهمن تا پایان هفته جوی آرام و پایدار در سطح استان حاکم می‌شود.
رئیس اداره پیش‌بینی هواشناسی فارس بیان کرد: از نظر شرایط دمایی برای یکشنبه کمی کاهش دما وجود دارد و سپس دما افزایش می‌یابد.
وی در پایان سردترین نقطه استان فارس در شبانه‌روز گذشته را صفاشهر و دشت نمدان اقلید با دمای منفی ۲ درجه و گرم‌ترین نقطه را لامرد با دمای ۳۰ درجه اعلام کرد و گفت: دمای هوای شیراز در بازه زمانی مذکور در بیشینه ۲۲ درجه و کمینه ۶ درجه بوده است.
انتهای پیام


نظرات شما