پیام فارس - ۳۸ طرح عمرانی و زیربنایی با اعتباری افزون بر هزار و ۲۲۶ میلیارد تومان به بهرهبرداری رسیدیا ساخت آنها آغاز شد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ، این طرحها در حوزههای بهداشت و درمان، مسکن، برق و انرژی، راه و معابر شهری و روستایی، آموزش و پرورش و فرهنگ و هنر است.
رونمایی از آمبولانس و تجهیز اورژانس شهری قادرآباد، افتتاح طرح رفع افت ولتاژ برق قادرآباد، افتتاح سه واحد مسکن مددجویی در قادرآباد، بهسازی و آسفالت معابر روستاهای بخش مشهد مرغاب به نمایندگی روستای شهیدآباد بخشی از این طرح ها بود.
همچنین روکش آسفالت محور قدیم قادرآباد، برقرسانی به چاه آب ناحیه صنعتی شهیدآباد، کلنگزنی نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی، لکهگیری و روکش آسفالت محور شیراز – اصفهان، کلنگزنی زمین چمن مصنوعی هنرستان چمران، کلنگزنی ساختمان سازمان تبلیغات اسلامی خرمبید، برقرسانی به سایت نهضت مسکن ملی صفاشهر، افتتاح کارگاه آموزشی هنرستان علم و صنعت، کلنگزنی سه زمین چمن مصنوعی آموزش و پرورش و اجرای طرح بهسازی و آسفالت معابر روستایی به نمایندگی روستای قصر یعقوب از دیگر طرح هایی بود که در شهرستان خرم بید به بهره برداری رسید یا ساخت آنها آغاز شد.