سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

معاون شرکت توزیع نیروی برق استان خبر داد

تجهیز ناوگان خودرویی صنعت برق استان فارس

تجهیز ناوگان خودرویی صنعت برق استان فارس
پیام فارس - ایسنا/فارس معاون مالی و پشتیبانی شرکت توزیع برق استان فارس از مجهزتر شدن ناوگان ماشین‌آلات عملیاتی این شرکت خبر داد و گفت: همزمان با اعیاد شعبانیه و در راستای ارائه خدمات بهینه به مشترکان برق، ۳۵ دستگاه خودروی عملیات و اتفاقات جدید خریداری و به ناوگان خودرویی عملیاتی شرکت اضافه شد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا/فارس معاون مالی و پشتیبانی شرکت توزیع برق استان فارس از مجهزتر شدن ناوگان ماشین‌آلات عملیاتی این شرکت خبر داد و گفت: همزمان با اعیاد شعبانیه و در راستای ارائه خدمات بهینه به مشترکان برق، ۳۵ دستگاه خودروی عملیات و اتفاقات جدید خریداری و به ناوگان خودرویی عملیاتی شرکت اضافه شد.

علی شیخی سه‌شنبه، ۱۴ بهمن در نشست توزیع نیروی برق فارس با اشاره به ضرورت نوسازی ناوگان خودرویی برای بهبود روند خدمات‌رسانی ادامه داد: پایداری شبکه‌ها و تامین برق مورد نیاز مشترکان از اولویت‌های مهم و ضروری است و درهمین راستا نسبت به خرید ماشین‌آلات سبک و سنگین مطابق با برنامه عملیاتی شرکت و بهسازی ماشین‌آلات سنگین موجود شامل بالابر و جرثقیل اقدام شد.
وی، هدف از نوسازی تجهیزات خورویی شرکت توزیع نیروی برق استان فارس را موفقیت هرچه بیشتر در خدمت‌رسانی شایسته به شهروندان،تسریع روند اصلاح و بهسازی شبکه‌های توزیع برق، حفظ سلامت و ایمنی همکاران عنوان کرد.
معاون مالی و پشتیبانی شرکت توزیع برق استان فارس بیان کرد: با توجه به نیازهای روزافزون و پیچیدگی‌های مدیریت شبکه برق، ضروری است که ناوگان خودرویی شرکت به‌روز و متناسب با نیازهای عملیاتی باشد.
وی در ادامه با بیان اینکه به‌روزرسانی و نوسازی ناوگان خودرویی، افزایش رضایتمندی مشترکان و پایداری تأمین برق استان را به‌ دنبال دارد، تاکید کرد: این خودروها به ما کمک می‌کنند تا در مواقع ضروری و شرایط بحرانی جوی، به مشکلات پاسخ دهیم و مشترکان را در اسرع وقت از انرژی برق و روشنایی بهره‌مند کنیم.
وی ادامه داد: با توجه به ضعف ظرفیت برون‌سپاری در بخش اجاره خودروهای عملیاتی و تغییر ساختار پرسنلی شرکت، رویکرد شرکت نیز سرمایه‌گذاری در تأمین خودروهای عملیاتی است و بدین منظور سعی شده تا با تامین منابع مالی مورد نیاز، خودروهای عملیاتی این شرکت به تدریج نوسازی و اضافه شوند.
معاون مالی و پشتیبانی شرکت توزیع برق استان فارس ابراز امیدواری کرد که تا پایان امسال نیز نسبت به نوسازی و جایگزین کردن خودروهای فرسوده در سطح استان اقدام شود.
انتهای پیام 


نظرات شما