سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۴
اقتصادی

افتتاح طرح‌های مختلف عمرانی در شهر گله دار مهر

افتتاح طرح‌های مختلف عمرانی در شهر گله دار مهر
پیام فارس - همزمان با دهه مبارک فجر، طرح‌های عمرانی در شهر و روستا‌های بخش گله دار شهرستان مهر افتتاح و یا ساخت آن‌ها آغاز شد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - همزمان با دهه مبارک فجر، طرح‌های عمرانی در شهر و روستا‌های بخش گله دار شهرستان مهر افتتاح و یا ساخت آن‌ها آغاز شد.

پیام فارس


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،در مراسمی چند طرح عمرانی در شهر و روستا‌های بخش گله دار شهرستان مهر افتتاح و یا ساخت آن‌ها آغاز شد.
افتتاح زمین چمن مصنوعی روستای چاه دروا به مساحت ۵۵۰ متر مربع با هزینه بیش از ۴۰۰ میلیون تومان با مشارکت مردمی، برق رسانی به طرح نهضت ملی مسکن شهرگله دار در شهرک نوری با هدف تامین برق ۱۹۷ خانوار با هزینه هفت و نیم میلیارد تومان، واحد بره پرواری ۳۰۰ راسی بخش خصوصی در روستای بالاده گله دار با زیربنای هزار مترمربع و هزینه بیش از هفت میلیارد تومان از طرح‌هایی بود که در بخش گله دار به بهره برداری رسید.
همچنین بهسازی و آسفالت بیش از ۹ هزار مترمربع معابر روستای خواجه مراد با هزینه بیش از چهار میلیارد تومان از جمله طرح‌های افتتاح شده بود.
ساخت دبستان ۶ کلاسه خیرساز در زمینی به مساحت ۲ هزار ۵۰۰ مترمربع و زیربنای ۶۵۰ مترمربع نیز آغاز شد.
شهرستان مهر در جنوب فارس و در فاصله ۳۲۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.


نظرات شما