پیام فارس - کودکان و نوجوانان آبادهای در جشنواره بین المللی نقاشی روز تولد خورشید افتخار آفریدند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس ،مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان آباده گفت: هنرجویان کودک و نوجوان این شهرستان توانستند در جشنواره بین المللی با موضوع سایه حائز مقام برتر شوند و پس از دریافت گواهی جشنواره، آثار آنان در کتاب مستقل جشنواره به چاپ برسد.
بهاره یزدانبخش افزود: مهدی اسدی، علی عطاری، سبحان جعفری، طناز طباطبایی، نیکا کریمی، بیتا بیدکی، مبینا جمالی و حنانه زهرا در این جشنواره برتر شدند.
وی بیان کرد: نیکا کریمی علاوه بر دریافت گواهی، مقام اول جهان و نشان طلای این جشنواره را از آن خود کرد.
مربی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: چهارمین جشنواره بینالمللی روز تولد خورشید، با هدف تاکید بر مسئولیت اجتماعی و اهمیت دادن به موضوع نقاشی و هنر در میان کودکان و نوجوانان، کشف استعدادهای برتر در حوزه تصویرگری و نقاشی با استقبال گستردهای از هنرمندان برگزار شد.
شهرستان آباده در شمال فارس و در فاصله ۲۷۵ کیلومتری شیراز قرار دارد.