چهارشنبه ۸ بهمن ۱۴۰۴
اجتماعی

اجرای طرح تولید قراردادی گوشت مرغ در فارس

اجرای طرح تولید قراردادی گوشت مرغ در فارس
پیام فارس - ایسنا / سرپرست اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان فارس گفت: طرح تولید قراردادی گوشت مرغ با هدف حمایت از تولیدکنندگان، ایجاد ثبات در تأمین نهاده‌های دامی و کاهش ...
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایسنا / سرپرست اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان فارس گفت: طرح تولید قراردادی گوشت مرغ با هدف حمایت از تولیدکنندگان، ایجاد ثبات در تأمین نهاده‌های دامی و کاهش ریسک‌های بازار، با همکاری اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان فارس در سطح استان به مرحله اجرا درآمد.
محسن محمدی صفری کوچی امروز چهارشنبه، هشتم بهمن در نشست اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان فارس با اشاره به سیاست‌های حمایتی دولت در حوزه تولید گوشت مرغ، اجرای تولید قراردادی را یکی از راهکارهای مؤثر در کاهش دغدغه مرغداران در زمینه تأمین نهاده‌ها و فروش محصول عنوان کرد.
وی اظهار کرد: در ماه‌های اخیر اقدامات لازم برای بهبود روند تأمین نهاده‌های دامی در استان فارس انجام شده و در قالب این طرح، نهاده‌های مورد نیاز واحدهای مرغداری براساس قرارداد و به‌صورت مدت‌دار در اختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد.
بازار
صفری کوچی افزود: این شیوه امکان برنامه‌ریزی بهتر در فرآیند تولید را فراهم کرده و موجب افزایش اطمینان خاطر مرغداران می‌شود.
سرپرست اداره‌کل پشتیبانی امور دام استان فارس با بیان اینکه خرید محصول نهایی از دیگر مزایای تولید قراردادی است، گفت: در پایان دوره پرورش، محصول تولیدی مرغداران با نرخ مشخص و توافق‌شده خریداری می‌شود که این موضوع ریسک‌های ناشی از نوسانات بازار را کاهش می‌دهد.
وی تأکید کرد: اجرای این طرح زمینه پایداری تولید، افزایش انگیزه تولیدکنندگان و تنظیم بهتر بازار گوشت مرغ در استان را فراهم می‌کند.
محمدی صفری کوچی در پایان از مرغداران، اتحادیه‌ها و زنجیره‌های تولید استان دعوت کرد با مشارکت در این طرح، در راستای تقویت زنجیره تولید و تأمین پایدار گوشت مرغ همکاری کنند.


نظرات شما