پیام فارس - شیراز -مدیرکل آموزش و پرورش فارس از آغاز مرحله استانی فرآیند ارزیابی و شناسایی معلمان نمونه ویژه کارکنان تخصصی مدارس استان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری مهر، محسن کلاری از آغاز مرحله استانی(دوم) فرآیند ارزیابی و شناسایی معلمان نمونه ویژه کارکنان تخصصی مدارس استان خبر داد و گفت: تلاش داریم معلمان نمونه واقعی را شناسایی و معرفی کنیم و برای نخستین بار، فرآیند شناسایی از آبان ماه آغاز شده تا فرصت کافی برای ارزیابی دقیقتر داوطلبان فراهم شود.
وی افزود: مرحله اول ارزیابی و شناسایی معلمان نمونه از آبان ماه سال جاری بهصورت همزمان در نواحی، شهرستانها و مناطق استان و در سراسر کشور آغاز شد و بر اساس سهمیه تعیینشده، نفرات برتر به مرحله دوم معرفی شدند.
کلاری با اشاره به اینکه در مرحله استانی حدود ۲۴۰ نفر از کارکنان تخصصی پنج گروه شغلی مورد ارزیابی قرار میگیرند، گفت: در این مرحله ۶۰ مدیر مدرسه، ۵۷ معاون، ۴۹ مربی امور تربیتی، ۳۷ مشاور و ۳۶ مراقب سلامت مورد سنجش قرار میگیرند و در نهایت از هر گروه شغلی یک نفر به مرحله کشوری راه مییابد.
مدیرکل آموزش و پرورش فارس در ادامه بیان کرد: این فرآیند از ششم تا یازدهم بهمن برگزار میشود و داوطلبان در مرحله استانی در دو بخش ارزیابی مستندات و ارزیابی عملکرد حرفهای مورد سنجش قرار میگیرند.
کلاری تصریح کرد: در مرحله اول، همه معلمان و کارکنان تخصصی مدارس مناطق و شهرستانها بر اساس شرایط مندرج در شیوهنامه اجرایی برنامه شناسایی معلمان نمونه مجاز به مشارکت بودند.