سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴
اجتماعی

دومین طرح مهر درمان در بیضا اجرا شد

دومین طرح مهر درمان در بیضا اجرا شد
پیام فارس - ۴۰۰ بیمار بیضایی در قالب دومین طرح مهر درمان با حضور ۹ پزشک متخصص و فوق تخصص، خدمات درمانی با تعرفه دولتی دریافت کردند.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - 400 بیمار بیضایی در قالب دومین طرح مهر درمان با حضور 9 پزشک متخصص و فوق تخصص، خدمات درمانی با تعرفه دولتی دریافت کردند.
ب ه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان بیضا گفت: دومین مرحله طرح مهر درمان با حضور 9 پزشک متخصص و فوق تخصص در این شهرستان اجرا شد.
دکتر صمیمی افزود: در این طرح، متخصصان و فوق‌تخصص‌های اطفال، داخلی، بیهوشی، رادیولوژی، چشم‌پزشکی، قلب و عروق، جراحی گوش، حلق و بینی، زنان و زایمان و همچنین پزشک عمومی، بیماران را با تعرفه دولتی معاینه کردند.
وی ادامه داد: در قالب این طرح، به 400 بیمار در مرکز خدمات جامع سلامت و بیمارستان حضرت قمر بنی‌هاشم (ع) بیضا خدمات درمانی با تعرفه دولتی ارائه شد.


کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


نظرات شما