سه شنبه ۴ شهريور ۱۴۰۴
فرهنگی

طرح آبرسانی به ۲ روستای شهرستان جویم به بهره‌برداری رسید

طرح آبرسانی به ۲ روستای شهرستان جویم به بهره‌برداری رسید
پیام فارس - جویم- همزمان با دومین روز از هفته دولت، طرح آبرسانی روستایی به روستاهای منصورآباد و چاهگزی شهرستان جویم با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس به بهره برداری رسید.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - جویم- همزمان با دومین روز از هفته دولت، طرح آبرسانی روستایی به روستاهای منصورآباد و چاهگزی شهرستان جویم با حضور معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار فارس به بهره برداری رسید.

به گزارش خبرگزاری مهر ، همزمان با دومین روز از هفته دولت، طرح آبرسانی روستایی به روستاهای منصورآباد و چاهگزی شهرستان جویم با حضور حجت الله رضایی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری فارس به بهره برداری رسید.
در آئین گشایش این طرح آبرسانی، رضایی ضمن اظهار خرسندی از گشایش طرح‌های آبرسانی گسترده در جای‌جای استان، از شرکت آب و فاضلاب استان فارس به پاس اهتمام ویژه در تأمین آب پایدار برای مردم استان قدردانی کرد.
همچنین علی شبانی مدیرعامل شرکت آبفای استان فارس در این مراسم گفت: شرکت آبفا ی استان فارس در هفته دولت، 79 پروژه آب و فاضلاب شامل 75 پروژه آبرسانی و 4 پروژه فاضلاب را با صرف اعتباری بالغ بر 1,360 میلیارد تومان در 40 شهر و 260 روستای استان به بهره‌برداری می‌رساند که طرح آبرسانی به روستاهای منصورآباد و چاهگزی شهرستان جویم نیز در همین ردیف قرار دارد.
وی ادامه داد: این طرح آبرسانی با اعتباری بالغ بر 150 میلیارد ریال اجرا و امروز گشایش یافت که بر اساس آن، بیش از 5100 نفر از مردم روستاهای منصورآباد و چاهگزی شهرستان جویم از مزایای آب شرب پایدار بهره‌مند شدند.
مدیر عامل شرکت آبفای استان فارس تصریح کرد: این طرح شامل حفر، تجهیز و برق‌رسانی به یک حلقه چاه، اجرای 700 متر خط انتقال آب و اجرای 800 متر خط انتقال برق است که امیدوارم بر مردم این مناطق مبارک باشد.


نظرات شما