يکشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۴
فرهنگی

کشف ۲۳۵ کیلوگرم تریاک در بوانات فارس

کشف ۲۳۵ کیلوگرم تریاک در بوانات فارس
پیام فارس - شیراز- فرمانده انتظامی استان فارس از کشف ۲۳۵ کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در زمین های اطراف یک معدن متروکه توسط ماموران انتظامی شهرستان بوانات خبر داد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - شیراز- فرمانده انتظامی استان فارس از کشف 235 کیلوگرم مواد مخدر از نوع تریاک در زمین های اطراف یک معدن متروکه توسط ماموران انتظامی شهرستان بوانات خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر ، سردار عزیزاله ملکی گفت: در راستای طرح برخورد با سوداگران مرگ، مأموران انتظامی شهرستان بوانات با اشرافیت و رصد اطلاعاتی، حین گشت زنی و استقرار تور ایست و بازرسی در محورهای مواصلاتی به یک سواری پژو پارس بژ رنگ مشکوک و دستور ایست دادند که راننده با تغییر جهت و سرعت زیاد بدون توجه به سمت استان یزد اقدام به فرار کرد.
وی ادامه داد: پس از طی مسافتی تعقیب و گریز و با همکاری عوامل انتظامی شهرستان مروست استان یزد، مأموران انتظامی موفق شدند خودرو را توقیف و راننده را دستگیر کنند.
فرمانده انتظامی استان فارس با اشاره به اینکه راننده پس از متواری شدن با استفاده از موقعیت جغرافیایی منطقه اقدام به خالی کردن بار مواد مخدر از خودرو کرده بود، ادامه داد: مأموران انتظامی بوانات با تیزبینی و پاکسازی محل تردد خودرو قاچاقچی، موفق شدند 235 کیلوگرم تریاک که در اطراف یک کارخانه معدن دپو شده بود را کشف کنند.
سردار ملکی با اشاره به اینکه متهم پس از تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شد، تاکید کرد: عزم و اراده مأموران پلیس در برخورد با سوداگران مرگ بسیار جدی است و در این مسیر از هیچ اقدام و کوششی فروگذار نخواهند کرد.


نظرات شما