دوشنبه ۳۰ تير ۱۴۰۴
اجتماعی

سرپرست فرمانداری سپیدان مطرح کرد:

بهزیستی، سنگر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه است

بهزیستی، سنگر حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه است
پیام فارس - علی علیزاده فرماندار شهرستان سپیدان در جلسه شورای سالمندان شهرستان با اشاره به نقش محوری بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه، این سازمان را سنگر حمایت از محرومین و نیازمندان توصیف کرد و اظهار داشت: دولت و مسئولین شهرستان همواره از برنامه‌های توانمندسازی مددجویان حمایت خواهند کرد.
  بزرگنمايي:

پیام فارس - علی علیزاده فرماندار شهرستان سپیدان در جلسه شورای سالمندان شهرستان با اشاره به نقش محوری بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه، این سازمان را سنگر حمایت از محرومین و نیازمندان توصیف کرد و اظهار داشت: دولت و مسئولین شهرستان همواره از برنامه‌های توانمندسازی مددجویان حمایت خواهند کرد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، همزمان با آغاز بزرگداشت هفته بهزیستی، شورای سالمندان شهرستان سپیدان به ریاست علی علیزاده فرماندار این شهرستان برگزار شد.
فرماندار سپیدان در این جلسه ضمن عرض تسلیت ایام محرم و با گرامیداشت هفته بهزیستی از تلاش‌های کارکنان این مجموعه در جهت خدمت‌رسانی به جامعه هدف قدردانی کرد و اظهار داشت: بهزیستی با ارائه خدمات متنوع و تخصصی، نقش بی‌ بدیلی در کاهش آسیب‌های اجتماعی و ارتقاء سطح زندگی افراد نیازمند ایفا می‌کند.
علیزاده در ادامه با اشاره به نقش محوری بهزیستی در حمایت از اقشار آسیب‌پذیر جامعه، این سازمان را سنگر حمایت از محرومین و نیازمندان توصیف کرد و اظهار داشت: دولت و مسئولین شهرستان همواره در کنار بهزیستی بوده و از برنامه‌های توانمندسازی مددجویان حمایت خواهند کرد.
نماینده عالی دولت در شهرستان سپیدان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به افزایش جمعیت سالمندی در کشور، بیان داشت: سالمندان، گنجینه‌های ارزشمند جامعه هستند و باید از تجربیات و توانمندی‌های آن‌ها به نحو احسن استفاده کرد.
این مقام مسئول با تاکید بر لزوم مناسب‌سازی فضاهای شهری برای سالمندان، افزود: باید تلاش کنیم تا شهرستان را برای سالمندان، دوستدارتر و ایمن‌تر کنیم.
فرماندار شهرستان سپیدان همچنین با حضور در بخش‌های مختلف بهزیستی، با تعدادی از کارکنان و مددجویان دیدار و گفتگو کرد و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنها قرار گرفت.
گفتنی است، در پایان این جلسه ضمن تجلیل از خدمات محمد حسن زمانی رئیس اداره بهزیستی، از سوی فرماندار و رئیس اداره بهزیستی شهرستان از دو تن از سالمندان شهرستان با اهدا لوح و هدایایی تقدیر شد و مقرر شد با پیگیری رئیس اداره صمت و همکاری خیرین شهرستان و در راستای حمایت از افراد دارای معلولیت و به مناسبت هفته بهزیستی تعداد 30 عصا به این عزیزان اهدا گردد.


نظرات شما