پیام فارس - شیراز- سرپرست پلیس آگاهی فارس گفت: قاتلی که جلو ترمینال مدرس شیراز راننده یک تاکسی را به قتل رسانده بود، دستگیر و روانه زندان شد.
به گزارش خبرگزاری مهر ، سرهنگ محمود حافظی گفت: در پی وقوع یک فقره قتل در نهم آذرماه سال 1402 در جلو ترمینال مدرس شیراز، با توجه به اهمیت پرونده قتل مسلحانه، رسیدگی به موضوع در دستور کار کارآگاهان اداره عملیات ویژه قرار گرفت.
وی ادامه داد: در بررسیهای اولیه مشخص شد که قاتل با اسلحه اقدام به تیراندازی نموده و راننده 65 ساله یک دستگاه سواری تاکسی را به قتل رسانده و متواری شده است.
سرپرست پلیس آگاهی فارس افزود: اقدامات اطلاعاتی، فنی و پلیسی به مرحله اجراء گذاشته شد و در نهایت قاتل مسلح متواری در حالی که با خودرو قصد عزیمت از شهرستان فراشبند به شیراز داشت شناسایی و وی به همراه راننده دستگیر شد.
سرهنگ حافظی با بیان اینکه یک قبضه اسلحه کلت از قاتل کشف شد، گفت: در بررسی تکمیلی مشخص شد که راننده نیز دارای 7 فقره سابقه سرقت مسلحانه، منزل، موتورسیکلت و همچنین از محکومین متواری به جرم آدم ربایی با 12 سال حبس نیز میباشد.
این مقام انتظامی با اشاره به اینکه قاتل 34 ساله انگیزه قتل را اختلافات خانوادگی عنوان کرد، ادامه داد: هر دو متهم برای سیر مراحل قانونی روانه دادسرا شدند.
سرپرست پلیس آگاهی استان فارس تصریح کرد: امنیت شهروندان خط قرمز پلیس است و به مجرمین اجازه هیچگونه ایجاد رعب و حشت و اخلال در نظم و امنیت را نخواهیم داد.