آب شرب خرامه ای ها از سد درودزن می آید
اقتصادي
بزرگنمايي:
پیام فارس - با اتمام طرح آبرسانی به شهرهای داریون و خرامه و 95 روستای شرق فارس، آب پایدار 150 هزار نفر جمعیت این مناطق تامین می شود .
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز فارس ،با اتمام طرح آبرسانی به شهرهای داریون و خرامه و 95 روستای شرق فارس، به طول 91 کیلومتر ، آب پایدار 150 هزار نفر جمعیت این مناطق تامین می شود .
مدیرعامل شرکت آب منطقهای فارس ازاجرای طرح آبرسانی از سد درود زن به شهرستان خرامه خبر داد .
سیاوش بدری هدف از اجرای طرح آبرسانی به خرامه را تامین منبع پایدار آب شرب مورد نیاز 2 شهر و شماری از روستاهای این شهرستان اعلام کرد و افزود :
طی 2 دهه گذشته ساکنان برخی نقاط شهری و روستایی شهرستان خرامه، با مشکل تامین منابع پایدار آب مواجه شدهاند.
او در خصوص مشخصات این طرح آبرسانی گفت: تاکنون 300 میلیارد تومان در این طرح هزینه شده و بیش از 40 کیلومتر لولهگذاری انجام و بخشی از مخازن مورد نظر احداث شده است.
بدری گفت: با بهرهبرداری از این پروژه آبرسانی که تاکنون بیش از 50 درصد پیشرفت فیزیکی داشته، نیاز آبی جمعیت هدف در 2 شهر خرامه و داریون و 95 روستا در طول مسیر رامجرد تا خرامه نیز تامین خواهد شد.
طرح آبرسانی از سد درود زن سال 1400 در دو فاز آغاز شده که فاز اول آن از تصفیه خانه آب شماره یک واقع در کوه سبز رامجرد به طول 49 کیلیومتر تا روستای رحمت آباد زرقان ادامه مییابد وفازدوم از رحمت آباد زرقان تا شهر خرامه اجرا میشود .
کد ویدیو دانلود فیلم اصلی
-
سه شنبه ۲۴ تير ۱۴۰۴ - ۰۹:۰۷:۳۹
-
۷ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/967199/