پیام فارس

آخرين مطالب

نشست کمیته اقدام مشترک و تنظیم بازار فارس برگزار شد؛

امیری: تأمین کالاهای اساسی و مدیریت قیمت‌ها اولویت اصلی مدیریت استان است اجتماعي

امیری: تأمین کالاهای اساسی و مدیریت قیمت‌ها اولویت اصلی مدیریت استان است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - جلسه اقدام مشترک و تنظیم بازار استان فارس به ریاست استاندار فارس و با حضور معاون هماهنگی امور اقتصادی و سایر مدیران و مسئولان دستگاه‌های اجرایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل استانداری فارس، در این نشست، موضوعات مهمی از جمله تأمین کالاهای اساسی، نوسانات قیمت، مشکلات عرضه و ذخیره‌سازی کالاها مورد بررسی قرار گرفت.
حسینعلی امیری با اشاره به اهمیت تنظیم بازار و تأمین کالاهای اساسی اظهار داشت: نمی‌توان نسبت به معیشت مردم بی‌تفاوت بود و بایستی شرایطی فراهم گردد که کالاهای اساسی، مواد پروتئینی و نیازهای روزانه مردم با برنامه‌ریزی دقیق تأمین شود.
وی اضافه کرد: عملکرد مؤثر و برنامه‌ریزی همواره توفیق در حل مسائل را برایمان به همراه داشته است و رها کردن موضوع مشکلات مردم را بیشتر خواهد کرد.
استاندار فارس به تحریم‌ها و قطعنامه‌های ظالمانه اشاره کرد که بر اقتصاد کشور سایه انداخته‌اند، با این حال تصریح کرد: این موضوع نباید بهانه‌ای برای کم‌کاری باشد بلکه مسئولیت ما را در جهت کاهش مشکلات مردم سنگین‌تر می‌کند.
وی با تأکید بر لزوم پایش مستمر بازار، از دستگاه‌های اجرایی خواست گزارش‌های دقیق و منظم از وضعیت کالاهای اساسی ارائه دهند و اعلام کرد که ذخایر موجود در انبارهای استان باید به‌صورت شفاف مشخص شود تا میزان مصرف نسبت به جمعیت استان با ارائه شاخص‌های دقیق قابل ارزیابی باشد.
بررسی مشکلات تأمین کالاهای اساسی و نوسانات قیمت
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در این جلسه با اشاره به نوسانات قیمت برخی کالاهای اساسی گفت: در تأمین برخی کالاهای اساسی مردم با نوسانات قیمت مواجه بوده‌ایم. معاون استاندار فارس خاطر نشان کرد: بایستی علت عدم تأمین برخی کالاها و عدم اجرای مصوبات به‌صورت دقیق بررسی شود تا بتوانیم راهکارهای عملی ارائه دهیم.
وی همچنین تأکید کرد که تنظیم بازار نباید صرفاً بر اساس مصوبات باشد، بلکه باید با در نظر گرفتن شرایط واقعی بازار، تصمیمات اجرایی اتخاذ شود.
در این نشست نماینده سازمان صمت نیز درباره کمبود کالاهایی مانند سیمان، آهن و محصولات سلولوزی توضیحاتی ارائه کرد.
سامانه رهگیری تولید و عرضه مرغ؛ ضرورت توافق بر یک نرم‌افزار واحد
در این جلسه همچنین وضعیت بازار مرغ و ضرورت ایجاد سامانه‌ای برای رهگیری تولید و عرضه آن مورد بررسی قرار گرفت.
استاندار فارس با اشاره به اهمیت این موضوع و ارتباط مستقیم برخی از اعضای صنوف عرضه مرغ با مدیریت استان و بیان مشکلاتشان، بر ضرورت بررسی تولید و عرضه مرغ به صورت دقیق تأکید کرد.
امیری نیاز به یک سامانه واحد را در این زمینه ضروری دانست که بتواند فرآیند تولید مرغ را از زمان جوجه‌ریزی تا عرضه به مصرف‌کننده رصد کند.
وی اشاره کرد: این سامانه باید به‌گونه‌ای طراحی شود که رضایت عرضه‌کنندگان مرغ و صنف فروشندگان را هم‌زمان تأمین کند.
نماینده عالی دولت در استان فارس تأکید کرد: بدون توافق و تبادل نظر میان فعالان این حوزه، اجرای چنین سامانه‌ای با چالش مواجه خواهد شد.
وی گفت: لازم است جلسات کارشناسی برگزار شود تا به یک راه‌حل مشترک برسیم.
استاندار فارس در پایان جلسه تأکید کرد که تنظیم بازار نباید صرفاً به قرائت مصوبات محدود شود، بلکه باید اقدامات عملی برای مدیریت بازار و تأمین کالاهای اساسی انجام شود.
وی از فرمانداران خواست با تشکیل جلسات کارشناسی، نظارت بر بازار را افزایش دهند تا مردم و کسبه احساس کنند که بازار رها نشده و نظارت مستمر بر قیمت‌ها و عرضه کالاها صورت می‌گیرد.
وی همچنین خواستار ارائه شاخص‌های نظارتی و گزارشی از پایش قیمت اجناس در جلسه بعدی شد تا روند تنظیم بازار به‌صورت دقیق‌تر بررسی شود و تصمیمات اجرایی مؤثرتری اتخاذ گردد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/962248/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سناریوهای واکنش تهران در برابر اقدامات ضدایرانی شورای حکام

واکاوی خشونت کلامی و رفتاری در جامعه ایران

اروپا، دستیار بی‌مزد واشنگتن

ابهام استراتژیک در دولت پزشکیان

آب‌رسانی به بدن و تاثیر آن بر عملکرد مغز

اختلال سامانه املاک و اسکان برطرف شد

شبکه سازان چطور به انتخاب اول متخصصان شبکه در ایران تبدیل شد؟

ادامه روند رشد قیمت سکه و طلا؛ دلار در کانال 82 هزار تومان ثابت ماند

الزام تکمیل طرح شناسه‌دار شدن کالاها

تحرکات مشکوک امارات برای سرقت ابرهای جنوب ایران

دلار در نقطه شکننده؛ چرا قیمت دلار با اخبار منفی جهش نکرد؟

مؤسس تیک‌تاک ثروتمندترین مرد چین شد

نماینده مجلس: مردم در نوبت خرید خودرو و دلالان در حال دپو هستند

حرز امام جواد از کجا تهیه کنیم؟ تجربه‌هایی که کمتر کسی مطرح می‌کند

زلزله 3.2 ریشتری زاهد شهر فسا را لرزاند

آموزش فرم صحیح نشستن

بازار طلا و سکه در انتظار دو جلسه سرنوشت ساز

رمزگشایی از چالش‌های رابطه اقتصادی ایران و آمریکا

70 درصد بازار ایران در انحصار 3 کشور است

چشمت سلامت!

سقف افزایش اجاره‌بها در تهران اعلام شد

شیراز میزبان سومین جشنواره موسیقی اقوام ایرانی شد

نشست هم‌اندیشی با تشکل‌های جانبازان شیمیایی برگزار شد

سرمقاله اطلاعات/ رشد عدالت محور

طب رایج چه تعریف عللی برای آرتروز ارائه داده؟

تعطیلی همایش طب سنتی بدون مجوز در شیراز

توضیحات رئیس قوه قضائیه در مورد رفتار حرفه‌ای ضاربان قاضی باقری

سرمقاله فرهیختگان/ واقعاً تحریم‌های سوریه رفع می‌شود؟

سرمقاله وطن امروز/ جایابی فکر محسن رنانی در تاریخ فکر ایرانی

تاکو؛ کلید درک سیاست خارجی ترامپ

شکستن قولنج به بدن آسیب می رساند؟

ادعای تسنیم درباره دستور توقیف اموال 9 شرکت در گمرک

توقیف بیش از 6 هزار خودرو شوتی در استان فارس

سرمقاله جوان/ گزارش اطلاعاتی از عملیات در لانه عنکبوت

استفاده از تشکل های ایثارگری در جهت حل مسائل یک ضرورت است

بازدید معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امور ایثارگران از مجموعه فرهنگی ورزشی ایثار کرمانشاه

1530 مزاحمت تلفنی برای آتش نشانی شیراز؛ جان و مال مردم بازیچه نیست

برنامه ریزی برای ایجاد سامانه رهگیری تولید و عرضه مرغ در فارس

سرمقاله شرق/ قانون برسازنده خشونت

صعود یکدست قیمت ها در بازار سکه و طلا؛ دلار سبزپوش ماند

وعدۀ مهم رئیس‌جمهور برای تحول در نظام بودجه‌ریزی

دانشگاه‌ها می‌توانند زمینه‌ساز توسعه و تعالی واقعی جامعه شوند

نشست شورای مدیران معاونت تعاون و امور اجتماعی با معاون حقوق بشر و بین‌الملل وزارت دادگستری برگزار شد

آغاز فصل جدیدی در امدادرسانی پزشکی در نی ریز

توسعه پروژه‌های عمرانی اولویت دانشگاه علوم پزشکی شیراز در سال 1404

سرمقاله همشهری/ لطفا قانون سگ‌گردانی را اجرا نکنید

سرمقاله آرمان ملی/ انتخابات تناسبی زیر ذره‌بین

آموزش حرکات برای تقویت عضلات مچ دست

گواهی مشارکت با سود پیش بینی شده 40 درصد با ضمانت بانک ملی ایران

چگونه یک قطعه بد پروژه را به فاجعه تبدیل می‌کند؟