پیام فارس

آخرين مطالب

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال گفتگو

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال
  بزرگنمايي:

پیام فارس - ایرنا / رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه گفت: سال گذشته به بیش از 2100 پرونده حقوقی در مراجع قضایی و شبه قضایی ورود کردیم که منجر به صرفه جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال و صیانت از اراضی و اموال دولت شد.
محمد عزیزی اظهار داشت: با پیگیری موثر دعاوی حقوقی، مشاوره‌های تخصصی و فعالیت در کمیسیون‌های مختلف، این سازمان در سال گذشته موفق به صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت‌المال و صیانت از اراضی و اموال دولت شد.
وی افزود: تنها در سال 1403، این سازمان در بیش از 2100 پرونده حقوقی در مراجع قضایی و شبه‌قضایی ورود جدی داشته و تمامی مراحل مربوط به دادخواست‌ها، لوایح و دفاعیات با دقت و مستند انجام شده است.
وی یادآورشد: در زمینه اجرای احکام و اسناد لازم‌الاجرا چه له و چه علیه سازمان، اقدامات کاملی انجام شده است. همچنین تمامی خدمات حقوقی مورد نیاز سازمان و دستگاه‌های تابعه، از مشاوره و معاضدت حقوقی تا پاسخ به استعلامات تخصصی، به صورت کامل ارائه شده و تنها طی سال گذشته به بیش از 1150 استعلام پاسخ داده‌ایم.
عزیزی با اشاره به فعالیت موثر معاونت حقوقی در کمیسیون‌های مختلف اعلام کرد: در سال 1403، کارشناسان ما در 150 جلسه کمیسیون حقوقی و قضایی کشور شرکت فعال داشته‌اند و نظرات کارشناسی سازمان در اغلب آیین‌نامه‌ها و لوایح مورد توجه واقع شده است.
رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اهمیت پرونده‌های کلان حقوقی این سازمان گفت: در یکی از مهم‌ترین پرونده‌ها، سازمان موفق شد از منابع عمومی کشور حدود 17 هزار میلیارد تومان صیانت کند. علاوه بر این، در راستای ماده 24 قانون الحاق 2، با پیگیری دقیق و مستند پرونده‌ها، سازمان موفق به صرفه‌جویی حدود هزار میلیارد تومان دیگر شد که تأثیر بسزایی در حفظ منافع ملی داشته است.
وی با تشریح اقدامات انجام‌شده در حوزه املاک و اموال غیرمنقول خاطرنشان کرد: با حضور فعال در کمیسیون‌های ماده 69، در سال 1403 تعداد 149 پرونده مربوط به اموال غیرمنقول دستگاه‌ها بررسی شد که با دقت کارشناسی و بررسی همه‌جانبه، مانع از هدررفت 100 ها هکتار از املاک دولتی شدیم و استانداردسازی فرایندها نیز در دستور کار قرار دارد.
عزیزی ادامه داد: تیم امور حقوقی سازمان با حداقل نیروها، حجم عظیمی از پرونده‌ها و استعلامات را به صورت شبانه‌روزی پیگیری و مدیریت کرده‌اند. بخش قابل توجهی از این پرونده‌ها بار مالی سنگین و اهمیت ملی داشته که با تلاش همکاران و اتکا به استانداردهای قانونی، از حقوق بیت‌المال پاسداری شده است.
رئیس امور حقوقی، قوانین و مقررات سازمان برنامه و بودجه با اشاره به اهمیت مستندسازی و تعیین بهره‌بردار اموال عمومی گفت: اقدامات کارشناسی برای مستندسازی اموال و رسیدگی به درخواست دستگاه‌ها مستلزم بررسی‌های دقیق حقوقی، مالی و انطباق با اسناد بالادستی است که همه این اقدامات با دقت و جدیت پیگیری شده است.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/956413/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سند تالاب پریشان به نام دولت صادر شد

سرمربی چادرملو اردکان: برای فصل آینده با تیمی قدرتمندتر حاضر می‌شویم

«تراکتور» ؛ بر بلندای لیگ برتر ایران- جام خلیج فارس

احتمال طراحی فشار همه‌جانبه از سوی ترامپ

شکستن تابوها؛ دیدار با رهبر سابق القاعده

اکبر ترکان؛ مشاور بی‌تعارف دولت‌ها

فرصت توافق، اندک اما جدی

وحشت در تل‌آویو

چالش سلیمان چیست؟

افزایش شدید هزینه ساخت‌وساز؛ بهای مصالح در زمستان 1403 رکورد شکست

دلارهای نفتی اعراب چگونه ستون سلطه آمریکا شد؟

شگفتی اقتصادی در شمال اروپا؛ جهش تاریخی اقتصاد نروژ در آغاز 2025

ساعت کاری شعب کشیک بانک‌ها در روز پنجشنبه از چه ساعت تا چه ساعتی است؟

خلاصه بازی چادرملو اردکان 0 – گل گهرسیرجان 1

مراسم بزرگداشت اولین سالگرد شهادت آیت الله دکتر سید ابراهیم رئیسی و شهدای خدمت در اردبیل برگزار شد

شهید جمهور و دیگر همراهانش در خدمت خالصانه به جامعه خستگی‌ناپذیر بودند

رئیس‌جمهور آمریکا در ریاض تغییر فاز داد؟

دیپلمات پیشین: باید به توافق جامع با آمریکا فکر کنیم

زلزله استانبول، هشداری برای ایران

جیب‌بری 300 میلیارد دلاری از مردم ایران

چرخش دیپلماسی در صحرا!

رفع بوی بد دهان با مصرف این مواد غذایی

آیا حل کردن عسل در چای داغ باعث تولید سم می‌شود؟/ ریشه‌های این باور از کجاست؟

غول PVC خاورمیانه، 1.3 میلیارد دلار ارزش جایگزینی دارد

کام کشاورزان گندمکار شیرین شد

شوک ترامپ به قیمت نفت؛ طلای سیاه عقب نشست

تغییر مسیر طلای جهانی

صنعت فولاد خواستار ورود فوری رئیس‌جمهور به موضوع توقف قطعی برق صنایع شد

خوب، بد، زشت آزادسازی نرخ‌ بلیت هواپیما، مردم عادی از مسافرت هوایی محروم شدند

ترکیب چادرملو اردکان مقابل گل‌گهر سیرجان

دستگیری متهم پرونده 900 میلیاردی توسط پلیس داراب

پرداخت 52 میلیارد تومان تسهیلات اشتغال از طریق بانک مهر ایران به مددجویان کردستانی

فرانسه از ایران به لاهه شکایت می‌کند+ جزئیات

آغاز ساخت دو سریال و معرفی 10 مستند در صداوسیمای مرکز خلیج فارس

یزدانی به جمع 8 تنیسور برتر تورجهانی خلیج‌فارس راه یافت

تنیسور یزدانی، تک‌سوار ایران در فینال خلیج فارس!

اعلام اسامی سه شهید از بازداشت شدگان غزه

رییس نظام پزشکی شیراز در گفت و گو با «خبرجنوب»: هیچ جراحی اجازه ندارد جای هزینه عمل، سکه و یا دلار بگیرد

عکاس مهر برگزیده کتاب و رسانه شد؛ اختتامیه بدون حضور دبیر جشنواره!

برنامه پخش مستند آخرین سفر شهید جمهور در مصلی ساری

حفاظت مدرن از تنوع زیستی کشور با استفاده از نظرات نخبگان دانشگاهی

فرمول تیغ‌زنی شیوخ

هیس!

بی برقی‌تا‌ پاییز

جایزه 10 میلیون دلاری سر جولانی به ترامپ رسید

تصویر سازی در بیابان

21 دانه جادویی؛ چرا باید هر روز مویز بخوریم؟

11 ترفند برای کاهش وزن

ثبات نسبی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا، دلار 83 هزار تومان

میلی‌گلد؛ پلتفرم رسمی خرید و فروش طلای 18 عیار با نگهداری در خزانه بانکی