پیام فارس

آخرين مطالب

وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد اقتصادي

وزیر نیرو: از ناترازی انرژی عبور خواهیم کرد
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تسنیم/ وزیر نیرو گفت: ناترازی‌ چه میراث سوء مدیریت‌ گذشته باشد چه ناشی از جنگ اقتصادی ظالمانه و یا هر موضوع دیگری؛ باور داریم که به فضل الهی و با همراهی دولت و ملت از آن عبور خواهیم کرد.
بهره‌برداری از چهار پروژه آب و برق غرب کرمانشاه با 3.5 هزار میلیارد تومان هزینه صبح امروز پنج‌شنبه با حضور وزیر نیرو و فرمان وبیناری رییس‌جمهور در شهرستان مرزی سرپل ذهاب آغاز شد.
عباس علی‌آبادی در آیین بهره‌برداری از این طرح‌ها گفت: افتخار دارم امروز در آیین پروژه‌های مهمی در استان پهناور کرمانشاه که حلقه دیگری از توسعه و شکوفه‌های کشور را رقم می‌زند، حضور دارم؛ در بخش برق یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها احداث پُست 400 کیلوولت شهدای بازی دراز و توسعه 2 فیدر خط 230 کیلوولت سرپل‌ذهاب به همراه خطوط ارتباطی مربوطه آن است که با هدف افزایش پایداری شبکه انتقال، تأمین نیاز طرح‌های گرمسیری و فراهم‌سازی زیرساخت لازم و بهبود سطح ولتاژ در مناطق غربی کشور، تقویت زیرساخت‌های تامین برق کنگره عظیم اربعین و ارتقای زیرساخت‌ لازم برای توسعه صنایع و ایجاد فرصت‌های شغلی هموطنان استان‌های غربی به ویژه کرمانشاه اجرا شده است.
وی اعتبار این پروژه را بیش از یک‌ هزار و 540 میلیارد تومان اعلام کرد که در مدت کمتر از 12 ماه به بهره‌برداری رسیده است و دومین پروژه را افتتاح فاز اول شبکه آبیاری و زهکشی سد تنگ حمام به وسعت 2 هزار و 450 هکتار در شهرستان قصرشیرین عنوان کرد و گفت: این طرح با هزینه یک‌ هزار و 327 میلیارد تومان در راستای توسعه اراضی کشاورزی دشت قصرشیرین، کاهش اثرات خشکسالی، تأمین آب شرب و صنعتی و افزایش بهره‌وری آب پس از یک دوره 16 ساله اجرا شده و به بهره برداری می رسد.
بازار
علی آبادی اهمیت این پروژه را از نظر اجتماعی جلوگیری از مهاجرت روستاییان، ایجاد اشتغال در مناطق محروم و ممانعت از خروج آب از کشور مهم ارزیابی کرد و ‌در ادامه به افتتاح تصفیه‌خانه فاضلاب شهر تازه‌آباد مرکز شهرستان ثلاث باباجانی واقع در اورامانات اشاره کرد که با بهره‌برداری از آن جمعیتی حدود 20 هزار نفر پوشش داده می‌شود و از دیدگاه علی آبادی گام مهمی در حفاظت از محیط زیست و ارتقای سطح بهداشت عمومی منطقه است.
علی آبادی گفت که برای تصفیه‌خانه ثلاث باباجانی 745 میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است. طرح آبرسانی به مجتمع 15 روستایی بانی عزیز و میرآباد نیز با هدف تأمین آب شرب بیش از چهار هزار نفر از روستاییان شهرستان ثلاث باباجانی و با اعتباری بالغ بر 138 میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید که در راستای ارتقای سطح زندگی مردم این مناطق مرزی بسیار حائز اهمیت است.
وزیر نیرو تأکید کرد: تحقق این پروژه‌ها نشان‌دهنده عزم دولت برای توسعه متوازن، بهبود زیرساخت‌ها و توجه ویژه به مناطق مرزی و کم برخوردار است.
وی ادامه داد: ناترازی‌ چه میراث سوء مدیریت‌ گذشته باشد چه ناشی از جنگ اقتصادی ظالمانه و یا هر موضوع دیگری؛ باور داریم که به فضل الهی و با همراهی دولت و ملت از آن عبور خواهیم کرد.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/956339/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

فرمول تیغ‌زنی شیوخ

هیس!

بی برقی‌تا‌ پاییز

جایزه 10 میلیون دلاری سر جولانی به ترامپ رسید

تصویر سازی در بیابان

21 دانه جادویی؛ چرا باید هر روز مویز بخوریم؟

11 ترفند برای کاهش وزن

ثبات نسبی قیمت‌ها در بازار سکه و طلا، دلار 83 هزار تومان

میلی‌گلد؛ پلتفرم رسمی خرید و فروش طلای 18 عیار با نگهداری در خزانه بانکی

مدیرعامل توانیر: صنایع دو هفته با صنعت برق همکاری کنند

طرح فشار افزایی پارس جنوبی به طور رسمی کلید خورد

هشدار معاون وزیر ارتباطات در مورد افزایش قیمت اینترنت

گرانی دوباره برنج در سال جدید

نام خلیج فارس بر سینه بازیکنان استقلال و پرسپولیس +فیلم

بهره برداری 15 ایستگاه تلویزیونی کم قدرت در استان هرمزگان

کلاهبردار فراری با 800 هزار دلار در فارس به دام افتاد

لزوم بازنگری در رویکردهای مشارکتی و دانش بنیان حفاظت از محیط زیست

صدور سند تالاب های فارس به نام سازمان محیط زیست

آتش سوزی در ارتفاعات قلعه سفید ممسنی مهار شد

یک گام برای خروج از لیست سیاه FATF

نیمه‌جان، اما خواستنی

«اول آمریکا» و «معامله» حرف آخر را می‌زنند

دیدار ترامپ و شرع؛ سوریه به کدام سو به حرکت درآمده است؟

هیئت تجاری ایران هفته آینده به روسیه سفر می‌کند

رسیدگی به 2100 پرونده حقوقی و صرفه‌جویی هزاران میلیارد تومانی برای بیت المال

واکنش سفیر ایران در روسیه به اخبار هندوانه‌های صادراتی ایرانی

مدیرعامل باشگاه فجرسپاسی: پیروزقربانی سرمربی تیم در لیگ برتر خواهد بود

شیرین‌کننده‌های مصنوعی احتمال پرخوری را افزایش می‌دهند

با این 4 اشتباه خاصیت غذای خود را از بین می‌برید

نفت ایران نزدیک 70 دلار فروخته شد

سهم 21 درصدی تجارت ایران با افغانستان

افزایش شکاف قیمت موجب شد حمل آرد یارانه‌ای از دست کارخانه‌جات خارج شود

پوستر جذاب فولاد: از خلیج فارس تا نسیم خزر

فوت بیمار مبتلا به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در این شهر

فرماندار گناوه: دیدگاه ما نسبت به اهل سنت و شیعه یکسان است

عامل تیراندازی در شیراز دستگیر شد

تمهیدات ویژه برای جشن قهرمانی در تهران

دستگیری متهم پرونده 800 هزار دلاری در داراب

شینا انصاری : بسیاری از مشکلات محیط زیست به بحران تبدیل شده‌اند

پوستر آلومینیوم برای بازی شمس آذر به زیبایی خلیج فارس

پشت ایده تغییر نام خلیج فارس، پنتاگون و کشورهای عرب بودند

امام جمعه شیراز تاکید کرد: لزوم نظریه‌پردازی دینی در محیط‌زیست/ پیشرفت اسلامی بدون فرهنگ‌سازی زیست‌محیطی محقق نمی‌شود

استاندار فارس: نیاز به برنامه‌ریزی جدی برای مقابله با تغییرات اقلیمی داریم

از کدام پنجره به انحلال «پ‌ک‌ک» بنگریم؟ ‌

دلایل ابتلا به سرطان حنجره چیست؟

وزیر راه: به زودی سوت قطار رشت - آستارا به صدا در می‌آید

خبر خوش برای دارندگان سهام عدالت

خوش‌وبش پزشکیان با کسبه بازار کرمانشاه

تشریح اقدامات دستگاه قضایی در راستای حمایت قضایی از تولیدکنندگان و فعالان اقتصادی

رئیس کل‌دادگستری استان فارس: اهداکنندگان عضو، اهدا کننده حیات و تداوم دهنده زندگی عزت مندانه هستند