گام به گام محرومیتزدایی در مناطق محروم شیراز
گفتگو
بزرگنمايي:
پیام فارس - عضو شورای اسلامی شهر شیراز به محرومیتزدایی در منطقه 9 این کلانشهر به عنوان بزرگترین منطقهای که پایلوت اجرای برنامههای محرومیتزدایی قرار گرفته پرداخت. - اخبار استانها -
به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، سیده مریم حسینی صبح امروز در یک نشست خبری با تصریح بر این موضوع که محصول محرومیتزدایی را همه شهروندان باید بدانند و هم ببینند، اظهار داشت: مدیریت شهری در شیراز، تفکر محرومیتزدایی را انتخاب کرد.
وی با تاکید بر این نکته که نیاز است رسانهها روایتگران امید در مناطق محروم باشند، چرا که مناطق محروم شیراز شرایط خوبی ندارند، افزود: به عنوان نمونه عدم امکانات مدرسه در کنار فقر تغذیه دانشآموزان در برخی مناطق به چشم میخورد.
ناظر شورای شهر شیراز در منطقه 9 شهرداری، اضافه کرد: زنان و دختران زیادی داریم که در خرابهها زندگی میکنند و تقاضای مسکن دارند؛ هفته گذشته دستگاهها را دعوت کردیم و در کمپ اعتیاد زنان حضور یافتند و زنان شرایط مساعدی نداشتند.
حسینی تاکید کرد: رسانهها کمک کنند تا زخمهای کهنه شهر التیام یابد.
وی ادامه داد: محرومیتزدایی با آسفالت کوچه پس کوچههایی که باید از سالها قبل انجام میشد، توسط مدیریت شهری در دو سه سال اخیر آغاز شد.
ناظر شورای شهر شیراز در منطقه 9 شهرداری شیراز، افزود: به عنوان نمونه انشعاب گازکشی در گویم شرایط مساعدی نداشت و مربوط به 60 سال پیش بود و شهرداری نمیتوانست هیچ برنامه محرومیتزدایی را در این منطقه پیاده کند. با ورود شهرداری در یک ماه آینده محرومیتزدایی در گویم آغاز خواهد شد.
حسینی با بیان این موضوع که با تدوین سند محرومیتزدایی، گام به گام حرکت در این مسیر را آغاز کردیم، عنوان کرد: مردم برخی از پروژهها را میببینند، اما گوششان پی صحبتهایی است که ناامید کننده است.
ساماندهی رودخانه چنارراهدار به کجا رسید؟
شهردار منطقه 9 شهرداری شیراز نیز در این نشست بیان کرد: در سال 1403 بودجه عمرانی که شورا برای این منطقه پیشبینی کرد، 660 میلیارد تومان بود که بیش از 97 درصد آن محقق شد.
عبدالصالح رستمزاده به اقداماتی که در سال 1403 در این منطقه انجام شده هم اشاره و عنوان کرد: در بحث جهش آسفالت حدود 390 هزار مترمربع عملیات روکش آسفالت با اعتبار 60 میلیارد تومانی انجام شد. در سال جاری هم این مهم با جدیت ادامه میباید؛ 100 میلیارد تومان برای این موضوع پیشبینی شده است.
وی اضافه کرد: با تعامل بین شهرداری و آب و فاضلاب عملیات اجرای فاضلاب شهرک زیتون این منطقه با پیمان بیش از 32 میلیارد تومانی رو به اتمام است.
شهردار منطقه 9 شهرداری شیراز تصریح کرد: بسیاری از معابر این منطقه فاقد پیاده رو سازی بودند که شهرداری مناسب سازی آنها را برای هم عابرین پیاده و هم توانخواهان به میزان 42 هزار مترمربع سال گذشته آغاز کرد و در شش ماهه اول امسال بسترسازی تمام معابر خاکی به اتمام میرسد.
رستمزاده همچنین اتمام عملیات احداث 28 هکتار پارک، کلنگزنی 10 هکتار دیگر، کلنگزنی دو سالن ورزشی و افتتاح دو سالن دیگر، لوله گذاری بلوارها با اعتبار 100 میلیارد تومانی، تکمیل رینگ سه مخزن ذخیره آب با حجم 3500 مترمکعب با اعتبار 8 میلیارد تومان، احداث 6 سرویس بهداشتی عمومی با 30 میلیارد تومان، اتمام ایستگاه آتش نشانی با 10 میلیارد تومان اعتبار و غیره را برنامههای امسال این منطقه عنوان کرد.
وی خاطرنشان کرد: بالاترین میزان بودجه محرومیت زدایی مربوط به این منطقه است. به گونهای که از سال گذشته تاکنون اعتبار این موضوع از 32 میلیارد تومان به بیش از 100 میلیارد تومان رسیده است؛ این بودجه صرف اقدامات سرپرست خانوارها در محلات خواهد شد که نخستین کارگاه توانمندسازی زنان سرپرست خانوار هم احداث شده است.
شهردار منطقه 9 شهرداری شیراز ادامه داد: فرهنگسرای مادر و کودک در این منطقه نیز ابتدای امسال کلنگزنی شده و تا سال آینده با 2000 مترمریع زیربنا وارد فاز بهرهبرداری میشود.
رستمزاده همچنین اتصال بلوار طلاییه به مهندسین را از الویتهای جدی شهرداری این منطقه عنوان کرد.
وی به ساماندهی رودخانه چنارراهدار که آب جاری دارد و اراضی پایین دست آن هم حقآبه، گفت: در سال 1402 با درخواست شهرداری موضوع رودخانه چنارراهدار در کارگروه دفاع حقوق عامه قوه قضاییه مطرح شد، اما چند چالش وجود داشت، از جمله دو کارخانه نشاسته زنی که با پیگیری شهرداری این دو کارخانه ملزم به احداث تصفیه خانه لوکال در کارخامه شدند و اکنون پسابی که وارد رودخانه میشود از استانداردهای زیست محیطی برخوردار است.
شهردار منطقه 9 شهرداری شیراز خاطرنشان کرد: همچنین چند معابر و شهرک در این منطقه داریم که به دلیل عدم اتصال به فاضلاب، بخشی از فاضلاب آنها به صورت غیرمجاز وارد رودخانه میشود که مقرر شده شرکت آب و فاضلاب این موضوع را در دستور کار قرار دهد.
رستمزاده با بیان اینکه تمام اراضی مجاور رودخانه را در مطالعاتی تحت عنوان پارک چنارراهدار پیشبینی کردیم، گفت: مذاکراتی با آب منطقهای نیز آغاز کردیم تا با آبگیری بند ابتدای رودخانه، در بحث آبیاری فضای سبز ورود کنیم.
وی در خصوص ساخت و سازهای غیرمجاز در این منطقه هم اشاره و تصریح کرد: به دلیل ارزانی زمین و وجود افراد سودجو، ساخت و سازهای غیر مجاز در این منطقه قابل توجه است و در تلاشیم تا با کمک دستگاههای مربوطه در این باره گشتهایی راهاندازی شود.
انتهای پیام/424/
-
سه شنبه ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۶:۰۰:۴۲
-
۶ بازديد
-

-
پیام فارس
لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/955653/