پیام فارس

آخرين مطالب

چهارمین کنگره پیوند اعضا، شیراز را به خود می‌بیند سیاسی

چهارمین کنگره پیوند اعضا، شیراز را به خود می‌بیند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - - پدر پیوند کبد ایران و رئیس این کنگره در یک نشست خبری در جمع خبرنگاران اظهارداشت: شرکت کنندگان این دوره از کنگره از منطقه اروسیا و قسمتی و از اروپا انتخاب شده است.
سید علی ملک حسینی خاطرنشان کرد: حدود 80 نفر از اساتید و صاحب‌نظران در این کنگره به صورت حضوری و مجازی به ایراد سخن می‌پردازند.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
او محل برگزاری کنگره را مرکز ابوعلی سینا عنوان و هدف از برگزاری این کنگره را ارائه دستاورد‌های علمی ایران در زمینه پیوند ذکر کرد.
پدر پیوند کبد ایران تصریح کرد: ابوعلی سینا، مرکزی بی‌نظیر در میزان پیوند و موفقیت در اعمال پیوندی است.
ملک حسینی با بیان اینکه 98 درصد پیوند کلیه در ایران و در این مرکز از مرگ مغزی انجام می‌شود و هیچ مرکزی در دنیا اینگونه نیست، گفت: این مهم در حالی است که در بسیاری از کشورها، کلیه از فرد زنده خرید و فروش می‌شود.
او یادآور شد: کلیه جزو اعضای حیاتی است که اگر بیماری فاقد آن باشد تا سال‌ها زنده می‌ماند اگرچه کیفیت زندگی پایین می‌آید.
پدر پیوند کبد ایران همچنین فارس را مینیاتوری از ایران کوچک معرفی کرد که در پزشکی و بسیاری از حوزه‌ها سرآمد است.
ملک حسینی اضافه کرد: این مرکز در نه تنها در اعمال پیوند، بلکه در آینده‌ای نه چندان دور به بهترین مراکز درمانی مهمی در دنیا تبدیل خواهد شد.
او اعلام کرد که در سال آینده دانشگاه این مرکز که در شمار دانشگاه نسل چهارم است، به بهره‌برداری خواهد رسید و از خروج بسیاری از نخبگان جلوگیری خواهد کرد.
پدر پیوند کبد ایران عنوان کرد: در این مرکز که توسط خیران ساخته شده، 2500 کارمند مشغول به فعالیت هستند.
ملک حسینی خواستار ترویج فرهنگ اهدای عضو توسط رسانه‌ها شد و گفت: مهمترین دلیل ساخت این مرکز در دنیا مقوله اهدای عضو است.
او تصریح کرد: به دلیل فرهنگسازی در تصادفات و کاهش میزان مرگ مغزی در جامعه، از مرگ قلبی استفاده می‌کنیم؛ البته تنها 30 دقیقه فرصت داریم.
پدر پیوند کبد ایران تاکید کرد: ما نیاز مبرم به پمپ برای پیوند از مرگ قلبی داریم که امید است روزی در کشور ساخته شود؛ پمپ بسیار گران و حدود 10 میلیارد به بالا قیمت هر یک از آنهاست.
ملک حسینی همچنین با بیان اینکه 40 تا 50 درصد اهدای عضو در اروپا از این طریق است، افزود: سال گذشته جشن زندگی را برگزار کردیم تا ضمن تربیت جراح در این زمینه، تعدادی پمپ هم تامین شود.
او از شهروان خواست که به جمع اهدا کنندگان عضو و همچنین به جمع خیرین بپیوندند.
پدر پیوند کبد ایران در خاتمه سخنانش تاکید کرد که همچنان ابوعلی سینا پدر پزشکی نوین در دنیا محسوب می‌شود.
مدیر اجرایی کنگره بین‌المللی پیوند اعضای اروسیا-ایران نیز در این نشست بیان کرد: برگزاری چنین کنگره‌هایی برای اعتلای هر مرکز آموزشی به صورت سالانه نیاز است.
علی بهادر ادامه داد: در این کنگره 50 شرکت کننده از کشور‌های تاجیکستان، قزاقزستان، پاکستان، هند، کویت، اسپانیا، سوئد، ایتالیا و ترکیه و…حضور پیدا می‌کنند.
او با بیان اینکه صاحب نظرانی هم از کشور‌های آمریکا و اسپانیا به صورت مجازی در این کنگره شرکت می‌کنند، گفت: میزان اعمال پیوند هفتگی در مرکز ابوعلی سینا برابر با پیوند یکسال در بسیاری از کشور‌های اروپایی است؛ اینجا مرکز اعمال پیچیده هم هست که با توان علمی پزشکان انجام می‌شود.
بهادر با تصریح بر این نکته که در آینده این بیمارستان 700 تخت خوابی به یکی از مراکز مهم درمانی دنیا تبدیل می‌شود، خاطرنشان کرد: همچنین بیمارستان هزار تخت خوابی سرطان جنوب کشور در مجاورت این مرکز در آینده‌ای نه چندان دور به اتمام می‌رسد.
به گفته او، در جشن زندگی ابتدا از کسانی است که اعضای خود را اهدا کرده‌اند تجلیل می‌شود.
بهادر اضافه کرد: صاحب نظران آسیای مرکزی و اروپا که در این کنگره شرکت می‌کنند، سرآمد پیوند‌های کلیه، روده، کبد و …در کشور‌های خود هستند.
او ادامه داد: پیوند در هر رشته‌ای دو نوع است، یا مرگ مغزی است یا زنده؛ پبوند زنده نیز خود به دو قسمت از فامیل و یا از غریبه تقسیم می‌شود.
بهادر تصریح کرد: در همه دنیا پیوند از غریبه کاری غیراخلاقی است و ما در این مرکز از حدود 15 سال قبل از دهنده غیرفامیل استفاده نمی‌کنیم، چرا که معتقدیم اخلاق زیر پا گذاشته می‌شود.

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/955180/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

روی دیگر زندگی مهاجران افغانستانی در ایران

ادعای جدید «حمید رسایی»

یا خط قرمزی مطرح نشده یا عقب‌نشینی کردند

«ریال دیجیتال» در بلاتکلیفی است؛ بدون قانون، بدون آینده

شبکه شتاب به شبکه پرداخت روسیه وصل شد

مهاجرانی: کشور با کسری 20 هزار مگاواتی برق مواجه است

پیش‌بینی قیمت دلار 23 اردیبهشت 1404

مهم‌ترین راهبرد حل ناترازی از زبان سخنگوی دولت

یارانه گوشت حذف شد

یارانه کالابرگ مرحله سوم اردیبهشت واریز شد

پیش‌‌بینی بورس سه‌ شنبه 23 اردیبهشت 1404

رویای ساخت هواپیمای ایرانی به دولت چهاردهم رسید

راه نجات مسکن از دل واگذاری زمین می‌گذرد

آیا باشگاه استقلال تبدیل به یک حزب سیاسی شده است؟

نمایش اقتدار مبارزان قسام در مراسم تحویل عیدان الکساندر

عملیات ویژه ارتش در خلیج فارس؛ حمله بعثی‌ها به کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های ایرانی چطور خنثی شد؟

یگان‌های ارتش و سپاه در تنگه هرمز و خلیج فارس در اوج آمادگی عملیاتی و رزمی هستند

یگان‌های ارتش و سپاه در تنگه هرمز و خلیج فارس و سواحل مکران در اوج آمادگی عملیاتی و رزمی هستند

شاغلام در جشن قهرمانی فجر سپاسی

سقوط شهرراز شیراز به لیگ دو: پایان یک فصل متلاطم

لیگ دسته اول فوتبال| فجرسپاسی شیراز قهرمان شد و به لیگ برتر صعود کرد + جدول

بیش از 300 هکتار از ارتفاعات دراک شیراز در آتش سوخت

صنعت نفت با شکست پیکان نزدیک ترین تیم به لیگ برتر شد

دراک در آتش

پیروزی پالایش نفت بندرعباس مقابل شهر راز شیراز در لیگ دسته اول فوتبال کشور

فجر شهید سپاسی شیراز قهرمان لیگ دسته اول شد

فجر شهید سپاسی شیراز قهرمان لیگ فوتبال دسته اول کشور شد

دیپلماسی در راه ناهموار

گردنه غنی‌سازی

کنسرسیوم هسته‌ای یکی از طرح‌های روی میز

روایت عجیب فرار یک زندانی از بیمارستان

نرخ بالای سزارین در ایران؛ فرزندآوری دهه شصتی‌ها را دریابید

«شمال تهران: برق بیشتر، جنوب تهران: قطعی بیشتر؟»

بنیاد مستضعفان: ساخت و ساز را از 5 -6 سال به 2 سال کاهش می‌دهیم

آمار عجیب از صنعت لوکس و پول‌ساز خرید و فروش حیوانات در ایران

رئیس بانک مرکزی: امسال حذف صفرهای پول ملی را دنبال می‌کنیم

آهی: یک مسیر رسمی برای ارتباط منظم میان احزاب و دولت ایجاد کردیم

آتش‌سوزی گسترده در کوه دراک شیراز/ مهار حریق در سه ضلع + فیلم

جباری: استقلال اهل تبانی نیست؛ تاجرنیا می‌خواست با من عکس بگیرد حالا به دنبال توطئه است!

حادثه آتش‌سوزی کوه دراک شیراز مهار شد + فیلم

واکنش به ادعاها: بایرن اهل تبانی نیست

قرارداد همکاری میان شرکت پتروشیمی اروند و شرکت مهندسین طراح فرایند کیا امضا شد؛ هلدینگ خلیج‌ فارس به دنبال بومی‌سازی لایسنس زنجیره PVC

حماس اسیر آمریکایی را بدون هیچ مراسمی آزاد می‌کند | الکساندر با ترامپ دیدار می‌کند

قسام اسیر آمریکایی-اسرائیلی را تحویل صلیب سرخ داد

آغاز روند آزادی اسیر آمریکایی توسط مقاومت فلسطین/ حرکت ماشین‌های صلیب سرخ به سمت محل تحویل

لحظه تحویل اسیر آمریکایی به صلیب سرخ جهانی در خان یونس | ویدئو

لیگ برتری شدیم/ جشن صعود فجر سپاسی در ورزشگاه حافظیه شیراز + فیلم

گل اول صنعت نفت به پیکان (محمدی مهر)

آشنایی با رادک دووراک، هاکی‌باز اهل جمهوری چک؛ مردی با لقب کیبورد و سابقه سه قهرمانی جهانی

جشن صعود فجر سپاسی در ورزشگاه حافظیه شیراز + فیلم