پیام فارس

آخرين مطالب

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز اقتصادي

پیش بینی قیمت دلار 22 اردیبهشت 1404؛ چشمک مذاکرات به بازار ارز
  بزرگنمايي:

پیام فارس - تجارت نیوز / قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش ارزش بازگشایی شد و با رشد پلکانی در کانال 84 هزار تومانی معامله شد. دور چهارم مذاکره میان ایران و آمریکا بعد از بسته شدن بازار ارز به پایان رسید؛ اما نتیجه مساعد این مذاکرات قیمت تتر را کاهشی و معاملات پشت‌خطی دلار را داغ کرد. اخبار مساعدی در خصوص توافق میان ایران و آمریکا منتشر شده که می‌تواند قیمت دلار در روز دوشنبه را تحت تاثیر قرار دهد و به کف کریدور 80 هزار تومانی برگرداند.
قیمت دلار روز یکشنبه در کانال 83 هزار تومانی بازگشایی شد و با افزایش‌های 100 تا 200 تومانی به کانال 84 هزار صعود کرد. قیمت دلار در آخرین معامله روز یکشنبه با رقم 84 هزار و 400 تومانی بسته شد و نسبت به روز شنبه افزایش هزار و 650 تومانی داشت.
معاملات بازار ارز در روز یکشنبه تحت تاثیر دور چهارم نشست میان ایران و آمریکا قرار داشت. معامله‌گران، بازار را انتظاری می‌دانستند و معتقد بودند هر نتیجه‌ای که این نشست داشته باشد، می‌تواند به قیمت دلار روند دهد.
پیش بینی قیمت دلار
گفتنی است دور چهارم مذاکره میان ایران و آمریکا بعد از بسته شدن بازار ارز به پایان رسید. خبرهای حاکی از حصول توافق میان دو کشور است و این مساله در روز دوشنبه می‌تواند به کاهش قیمت دلار و سایر ارزهای مهم کمک کند.
در همین راستا یک مقام ارشد آمریکایی عنوان کرده، «توافق حاصل شد تا مذاکرات برای ادامه کار بر روی عناصر فنی ادامه یابد. ما از نتیجه مذاکرات برای ادامه کار دلگرم شدیم و مشتاقانه منتظر جلسه بعدی خود هستیم که در آینده نزدیک برگزار خواهد شد.»
همچنین اسماعیل بقائی سخنگوی وزارت امور خارجه در شبکه ایکس از پایان دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا خبر داد و نوشت: «مذاکراتی دشوار اما مفید برای درک بهتر از مواضع یکدیگر و یافتن راه‌هایی معقول و واقع‌بینانه برای حل مسائل مورد اختلاف.»
وی اعلام کرد: « زمان و مکان دور بعدی گفت‌وگوها توسط هماهنگ کننده عمانی اعلام خواهد شد.»
گفتنی است بازار پشت خطی در لحظه نگارش این گزارش فعال شده است و قیمت دلار با ریزش بیش از هزار تومانی با رقم 83 هزار و 200 تومان میان معامله‌گران مبادله می‌شود.
تتر 82 هزار تومانی شد
قیمت درهم روز یکشنبه با رقم 23 هزار و 400 تومانی معامله شد و رشد 800 تومانی داشت. قیمت تتر در لحظه نگارش این گزارش روی رقم 82 هزار و 100 تومانی در حال معامله است.
این ارز دیجیتال پیش از انتشار اخبار مربوط به توافق میان ایران و آمریکا با رقم 84 هزار و 650 تومانی معامله می‌شد و بعد از اخبار مساعد عصر روز یکشنبه ریزش قابل توجهی داشت.
قیمت پوند انگلیس روی رقم 112 هزار و 240 تومانی ایستاد. قیمت یورو نیز در سطح 94 هزار و 980 تومانی معامله شد.
قیمت اسکناس دلار مرکز مبادله روز یکشنبه 21 اردیبهشت افت 117 تومانی داشت و روی رقم 71 هزار و 328 تومانی ایستاد. حواله دلار یا همان دلار توافقی در مرکز مبادله نیز کاهش 114 تومانی داشت و با قیمت 69 هزار و 385 تومانی کشف شد.
بازار

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/954906/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

ترامپ در خاورمیانه متفاوت

ارزیابی سفیر سابق ایران در مسکو از «سفر پوتین به تهران»

ماموریت ترامپ در قلب صحرا!

استاد دانشگاه جرج واشنگتن: ایران مهم‌ترین محور سفر ترامپ است

جلوگیری از پوکی استخوان با مصرف این میوه

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیبانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

وزیر نیرو: برق را 5000 تومان می‌خریم 49 یا 39 تومان می‌فروشیم!

گزارش رئیس مرکز بهبود محیط کسب و کار از برخورد با مسئولان متخلف

وزیر نیرو: سدها خالیست؛ چرا علما فکری نمی‌کنند؟

رقم عجیب زیان صنعت کشور از قطعی برق؛ بیش از 20 میلیارد دلار

برق اتمی نیروگاه بوشهر به مدار می‌آید

قیمت نجومی گیلاس نوبرانه

وقتی سیب را به جای موز قالب می‌کنند!؛ واردات موز با مجوز سیب

چمن ورزشگاه پارس را ترمیم نه، تعویض کنید

تغییر رویکرد فرهنگی در فارس با حمایت از خواسته‌های مردمی

شرایط وام 100,000,000 میلیونی بانک مهر ایران اردیبهشت 1404 / بدون ضامن با کارمزد 4 درصد وام بگیرید

پیراهن تیم لیگ برتری وسط صحن علنی مجلس +عکس

در پی صعود فجر شهید سپاسی ، نماینده مردم شیراز و زرقان با لباس این تیم به مجلس رفت

آمادگی سپاه در خلیج فارس برای مقابله با حمله احتمالی

ترامپ بالاخره موضع خود در مورد خلیج فارس را اعلام کرد

از خلیج فارس تا هویزه؛ صدای ایران در جشنواره‌ای با رویکرد جهانی

ایران بابت «خلیج فارس» گوگل را به دادگاه می‌کشاند؟

"سفانو" سومین شرکت برتر بورسی/ تقسیم سود 451 تومانی "سفانو" در مجمع

کلاهبرداری 4 میلیاردی پسر شیرازی ؛ طلا و جواهراتی که به باد رفت

رییس کل دادگستری فارس مطرح کرد؛ از بررسی پرونده ها تا ارزیابی قضات در دیدارهای مردمی

امحاء 860 هکتار از مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق شیراز

نشست هم‌اندیشی کارشناسان حوزه آموزش شاهد و ایثارگر گلستان با حضور مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان گلستان

دیدار چهره به چهره مدیر کل بنیاد مازندران با جامعه ایثارگری قائمشهر

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت پدر شهیدان معزز «فرهادی تروجنی»

برگزاری نخستین همایش بین‌المللی مصدومین شیمیایی با تأکید بر دیپلماسی ایثار و حمایت وزارت امور خارجه

تیم فجر شهید سپاسی نماد همت بلند و روحیه مجاهدانه مردم فارس است

جانباز 70 درصد محسن رزمجویی به یاران شهیدش پیوست

رسانه‌ها باید بدون لکنت در جبهه مردم باشند

وداع با اسلحه

رمزگشایی از سفر پوتین به تهران

ایران و آمریکا؛ ترامپ نیازمند پیروزی‌های مقطعی است

آیا کنسرسیوم غنی‌‏سازی راهکار حل اختلاف‏‌ هسته‌‏ای ایران و غرب است؟

آقایان این حیات خلوت را جمع کنید

چه کسانی از قطار دولت پیاده خواهند شد؟

قطع مصرف ماینوکسیدیل ریزش موها را بدتر می‌کند؟

نرخ خرید حمایتی گوشت گوساله مشخص شد

آیا گران کردن قیمت کیفیت اینترنت را بالا می‌برد؟

افزایش محدود قیمت سکه و طلا؛ دلار ثابت ماند

قطعه‌سازان ایرانی در روسیه

11 بانک روسی از کارت‌های ایرانی پشتیانی می‌کنند، رونمایی از شبکه شتاب ایران و میر روسیه

فرزین: نیازی به استفاده از سوئیفت نداریم

استقبال از «انسان 250 ساله» و «طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن»در ترکیه

اقدامات بنیادین منطقه ویژه اقتصادی لامرد برای جذب سرمایه گذار

مانور دریابست؛ اقدامی مشترک برای حفظ و تقویت ذخایر آبزیان خلیج فارس

کشف 589 راس گوسفند و دستگیری 18 قاچاقچی سازمان یافته در شیراز