پیام فارس

آخرين مطالب

استاندار تهران عنوان کرد:

نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌ کند شهرداری تهران

نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌ کند
  بزرگنمايي:

پیام فارس - علیرضا فخاری گفت: نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌کند. دفاع مقدس برای یک مقطع هشت ساله نیست بلکه این محتوا برای تاریخ پیش‌رو آنقدر هادی است که باید سال‌ها مورد تحلیل قرار بگیرد.

به گزارش شهر به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، علیرضا فخاری استاندار تهران در مراسم سراسری «جهاد و مقاومت از دیروز تا امروز» که صبح امروز (چهارشنبه) در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد گفت: نورانیت شهدا هنوز تشعشع می‌کند. گفته‌ها، نوشته و وصیت‌های آنان هنوز وجود دارد. کسی فکر نمی‌کرد یک انقلاب جوان اینگونه مورد تعارض و تجاوز قرار بگیرد. دفاع مقدس برای یک مقطع هشت ساله نیست بلکه این محتوا برای تاریخ پیش‌رو آنقدر هادی است که باید سال‌ها مورد تحلیل قرار بگیرد.
وی افزود: باید به خود ببالیم که هنوز عطر نور افزا که در قلب همه ما وجود دارد در این مراسم به مشام می‌رسد. ما هر وقت در جمع جانبازان و ایثارگران قرار می‌گیریم زبان ناتوان از گفتن چیزایی است که اتفاق افتاده، روزها و شب‌هایی که گذشت و قابل توصیف نیست.
استاندار تهران ادامه داد: همه زشتی‌ها و زیبایی‌ها و صفات برتر و تولید کننده فکر و اندیشه جدید را دفاع مقدس برای ما ایجاد کرد. دفاع مقدس نه تنها به‌عنوان یک جنگ، بلکه به‌عنوان یک نقطه تلاقی بین همه قدرت‌ها و توان فکری و تجهیزاتی آنها در مقابل یک مردم صاحب فضل و مقاوم بود. تاریخ هیچ‌وقت این قضاوت تفاوت جنگ ما و جنگ‌های دیگر دنیا را فراموش نمی‌کند. امروز هم شاهد هستیم که برای قدرت در دنیا جنگ‌های مختلفی شکل می‌گیرد اما آن کجا و این کجا؟
فخاری تاکید کرد: وجود فرماندهی معظم و معزز کل قوا امامی فقیه، اسلام‌شناسی واقعی، دانشمند و شجاع نکته مثبت اصلی دفاع مقدس بود. کجای دنیا فرمانده‌ای مثل امام پیدا می‌شود؟ دفاع مقدس باعث ایجاد اتحاد بین همه اقشار اعم از دانش آموز و کاسب بود. حضور همسران و خواهران در پشتیبانی دفاع مقدس دیگر امر مهم در این جنگ بود.
وی تصریح کرد: همه در یک مسیر و برای یک هدف و با یک عنوان بدون توجه به قدرت، گروه و دسته فعالیت می‌کردند و یک دست واحد بود و عنصر وحدت‌بخش بود. دفاع مقدس مقاومت و استقامت را نهادینه کرد و امروز ما با همین مقاومت و استقامت فضای روشن پیش‌رو را حس و تجسم می‌کنیم.
استاندار تهران افزود: ما با همان اراده و صبر باید مشکلات را حل کنیم. اینکه ما در فرازونشیب آینده روشن را یادآوری کنیم و برای خود و دیگران آن را مرور کنیم تا زمینه این رشد و ترقی را ایجاد کنیم. امروز به واسطه این مقاومت و صبر که توام با سرافرازی و امیدبخشی و جبران کاستی‌ها بود، محدودیت‌ها را برداشتیم و تحریم‌ها را خنثی کردیم.
وی افزود: وقتی به عقب نگاه می‌کنیم گذشته‌ای روشن را می‌بینیم، ما از گذشته خودمان پشیمان نیستیم و به آن افتخار می‌کنیم. تاریخ اثبات کرده وقتی کشوری برای رسیدن به حق و برای رسیدن به مقام عالی انسانی تلاش می‌کند، هیچ‌وقت دچار یاس و ناامیدی نمی‌شود و وقتی به گذشته نورانی نگاه می‌کند، آینده را نیز نورانی می‌بیند و این انسان انقلابی است.
فخاری گفت: ما یادمان می‌آید که برای کسب ثروت و قدرت نمی‌جنگیدیم. وقتی کسی به‌عنوان رزمنده در جنگ حاضر می‌شد، به‌عنوان خالص‌ترین وجود خود شناخته می‌شد. آن روز همه در یک گروه و صف حاضر شدند و برای بالا بردن پرچم ایران مقاومت کردند.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/748998/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جوان/ قرن دوم حوزه قم

سرمقاله شرق/ استقلال و آزادی دانشگاه قلب سیاست امنیت ملی

یک جایگزین آسان برای فستینگ متناوب معرفی شد

اگزما از کجا می‌آید و چطور می‌شود مهارش کرد؟

رئیس کمیسیون فرش اتاق بازرگانی: طراحان و مرمت کاران صنعت فرش مهاجرت کردند

صعود دوباره قیمت‌ها در بازار طلا و سکه؛ دلار وارد کانال 84 هزار تومان شد

مقام اتاق بازرگانی: چرا مونتاژکاران خودرو باید پسته بخرند و آن را در بازار هنگ کنگ به فروش برسانند؟

افت 24 هزار واحدی شاخص بورس

مسعود نیلی: چرا دارنده دومین ذخایر گازی جهان، باید در تامین گاز مردم درمانده باشد؟

گواهی مشارکت با سود پیش‌بینی‌شده 40 درصد با ضمانت بانک ...

برق 50 اداره پرمصرف در پایتخت قطع شد

خلیج فارس سند هویت تاریخی و نقطه اتصال وحدت ملت ایران است

عرضه اولیه نماد معاملاتی مهر از 23 اردیبهشت

یدیعوت آحارونوت:هدف ترامپ از سفر به خلیج‌فارس، به ضرر اسرائیل است/بدون پرواز، بدون ملاقات، بدون نفوذ؛ واشنگتن نتانیاهو را از میز تصمیم‌گیری حذف کرد

واکنش مشاور رهبر انقلاب به اظهارات ترامپ: کشوری با سابقه 250 ساله نمی‌تواند مستندات ایران 22000 ساله را تغییر دهد

برگزاری اختتامیه جایزه حنظله در مهر ماه

بیانیه نمایندگان مجلس خطاب به ترامپ: آقای قمارباز! اگر قدری کنار قمار کتاب خوانده بودی، می‌فهمیدی نام فارسی را تاریخ بر این خلیج نهاده است

نمایندگان مجلس: خلیج فارس وطن و خانه ماست

خلیج فارس وطن و خانه ماست

واکنش ایمانی‌پور نسبت به فضاسازی برخی سیاستمداران آمریکایی در قبال نام خلیج فارس

درخواست جریمه 6 درصدی از متقاضیان 15 ساله مسکن مهر

بروزرسانی هفتگی جدول خاموشی‌های برق در شیراز

برنامه تغییر نام «خلیج فارس» ترامپ مایه طنز کمدین‌های آمریکا شد

پدر شهیدان «فرهادی» از مازندران به فرزندان شهیدش پیوست

استان فارس؛ تجربه‌ای از کار سیاسی در چارچوب قانون و گفتمان دولت

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

درخواست وزیر بهداشت برای جمع آوری تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

افزایش موارد کووید 19؛ نظام سلامت در حالت هوشیار

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

نیویورک‌تایمز:خلیج فارس مردم ایران را متحدتر کرد/این پهنه آبی از زمان کوروش کبیر خلیج فارس نامیده شده/این موضوع مربوط به ملت و تاریخ است

واعظی: استفاده گوگل از هر عنوان دیگر جز «خلیج فارس» برخلاف توصیه رسمی سازمان ملل متحد است

ساماندهی ضایعات فروشان و توقفگاه خودروهای سنگین در شیراز

گزارش مهر از بورسیه‌های ورزش؛نام‌های تکراری و سهم اندک در سهمیه و مدال

آب فارس در وضعیت قرمز؛ برداشت بی‌رویه، کم‌بارشی و تهدید فرونشست زمین

گزارش مهر از بورسیه‌های ورزش؛نام‌های تکراری و سهم اندک در سهمیه و مدال – آفتاب نو | اخبار ورزشی

رضایی: مهمونی 10 کیلومتری نشان‌دهنده تاثیر اهل بیت در وحدت مردم است

مجمع مشورتی و تخصصی کمیته عمران و زیر ساخت؛ بازوی نظارتی شورا در پروژه‌های شهری

خلیج فارس برای همیشه خلیج فارس خواهد ماند؛ اعتماد به آمریکا عبث است

ترامپ خبرداد؛ هفته بزرگی در پیش است

واکنش پارلمان فرانسه به اثری مستند و مهم درباره اسناد تاریخی خلیج فارس

نقش ایرانیان در گسترش اسلام ناب محمدی

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

دستاوردهای ماندگار خدمت خالصانه در فارس

اهدای زمین‌ توسط نیکوکار لامردی برای حمایت از جبهه مقاومت

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش