پیام فارس

آخرين مطالب

مظفر:

کارنامه دوساله شهرداری تهران نویدبخش روزهای بزرگی است شهرداری تهران

کارنامه دوساله شهرداری تهران نویدبخش روزهای بزرگی است
  بزرگنمايي:

پیام فارس - رییس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: پروژه خرگوش‌دره می‌تواند یکی از قطب‌های گردشگری بزرگ تهران باشد.

به گزارش خبرنگار شهر ، میثم مظفر رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران در آیین آغاز عملیات اجرایی 3 پروژه فرهنگی، ورزشی و تفرجگاهی(مجموعه فرهنگی گلابدره، مجموعه ورزشی ازگل و مجموعه تفرجگاهی خرگوش دره) در شهرداری منطقه یک که صبح امروز - چهارشنبه 29 شهریور 1402- در این منطقه برگزار شد، اظهار کرد: پروژه هایی که امروز آغاز به کار می کنند، پروژه هایی موثر و ارزشمندی هستند که پیامدهای مثبت آن مستقیما برای شهروندان است. برخی از برنامه ها جنبه پشتیبانی دارد، اما پروژه هایی مانند پروژه های امروز به صورت مستقیم کام مردم را شیرین می کند. بنابراین باید قدر این فرصت خدمتگزاری که به برکت خون شهدا پیش روی ما گذاشته‌ شده را بدانیم و از تک تک ثانیه های آن استفاده کنیم.
وی افزود: یکی از محورهای مهم برنامه چهارم تحول و پیشرفت شهر تهران که از سال 1401 آغاز شده این است که بتوانیم قطب های تفرجگاهی و گردشگری بزرگ مقیاس را در نقاط مختلف تهران توسعه دهیم و پروژه خرگوش دره می تواند یکی از قطب های گردشگری بزرگ تهران باشد. در روددره خرگوش دره فضای وسیعی داریم که ظرفیت های بی نظیری دارد و به ایستگاه مترو نیز دسترسی دارد.
مظفر ادامه داد: امسال بالغ بر 20 میلیارد تومان بودجه برای خرگوش دره تصویب کردیم و 30 تا 40 میلیارد تومان نیز برای سال آینده لازم است تا محدوده خرگوش دره در اوقات فراغت با محور خانواده در خدمت شهروندان قرار بگیرد.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران اضافه کرد: محدوده گلابدره نیز هدف‌گذاری صحیح دیگری بوده که آسیب‌های اجتماعی بی شماری را در آن شاهد بودیم و ساخت و سازهای غیر مجاز و نقاط بی دفاع در آن داشتیم. در یک سال اخیر کارهای مهمی انجام شد و ساماندهی گلابدره نیز از اقداماتی است که یکی از احکام برنامه چهارم است و بازآفرینی شهری در چند محله هدف از جمله محله گلابدره و کوره‌پزخانه‌های مناطق 18 و 19 در آن قید شده است. به طوری که برای پروژه گلابدره 10 میلیارد تومان بودجه اولیه تصویب کردیم و برای سال آینده باید این مبلغ چند برابر شود.
وی یادآور شد: پروژه احداث مجموعه ورزشی ازگل در محله ای با اصالت و قدیمی را داریم. محله ای که مستحق ارتقای سرانه ها است و این مجموعه می تواند تبدیل به یک فضای مثبت برای شهروندان شود. مظفر عنوان کرد: در این دوره از مدیریت شهری، سه پروژه بزرگراهی اساسی در دستور کار داریم که می تواند بار ترافیکی تهران را کاهش و اثر ملموسی در تهران داشته‌ باشد؛ بزرگراه شهید بروجردی از جمله این پروژه هاست که فاز اول آن به زودی افتتاح خواهد شد. همچنین ادامه بزرگراه یادگار و اتصال آن به آزادگان را در شاخه غربی داریم و علاوه بر این تکمیل و احداث پروژه شهید شوشتری در دست اقدام است که شهر را از محور شهید یاسینی به محور امام رضا (ع) متصل می کند و به تنهایی 4 درصد از ترافیک تهران را کاهش می دهد.
رئیس کمیته بودجه شورای اسلامی شهر تهران گفت: سه کار ارزشمند نیز در هفته گذشته انجام شده است. در حال حاضر در متروی تهران 1300 واگن داریم که مدیریت شهری ششم موفق شد، بعد از 10 سال معطل ماندن، قرارداد خرید بیش‌ از 700 واگن مترو را منعقد کنند و یک کار بین بخشی انجام شد و کار وارد مرحله تولید شد. در قرارداد پیش بینی شده که از یک و نیم سال آینده این واگن ها به ناوگان اضافه می شود اما تلاش این است که از یک سال آینده این کار انجام شود.
وی بیان کرد: همچنین خرید 1500 اتوبوس در دستور کار است که قراردادهای آن منعقد شده، تهران‌ در حال حاضر حدود 2هزار اتوبوس فعال دارد و اگر این 1500 دستگاه اضافه شود، کار بزرگی است. برخی ها یاس و ناامیدی را القا می کنند و برخی دیگر نیز عملکرد این دوره از مدیریت شهری را با عملکرد درخشان مدیریت شهری اسبق در یک دوره چندساله مقایسه می کنند اما باید در نظر داشته باشیم که این اتفاقات ظرف دوسال انجام شده و نویدبخش کارهای بزرگی است که انجام خواهد شد.
گفتنی است؛ در پایان این مراسم از خانواده شهید مهدی ازگلی تقدیر و قدردانی به‌عمل آمد.
انتهای پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/748978/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله جام جم/ خبرسازی برای خروج از بن‌بست

سرمقاله ایران/ ایران و زنان

درخواست وزیر بهداشت برای جمع آوری تبلیغ کالاهای آسیب رسان به سلامت

افزایش موارد کووید 19؛ نظام سلامت در حالت هوشیار

3 عامل افزایش قیمت «حبوبات» در بازار

آخرین وضعیت طرح انتقال سهمیه بنزین به کارت بانکی؛ کارت‌‌های سوخت خود را دور نیندازید

نیویورک‌تایمز:خلیج فارس مردم ایران را متحدتر کرد/این پهنه آبی از زمان کوروش کبیر خلیج فارس نامیده شده/این موضوع مربوط به ملت و تاریخ است

واعظی: استفاده گوگل از هر عنوان دیگر جز «خلیج فارس» برخلاف توصیه رسمی سازمان ملل متحد است

ساماندهی ضایعات فروشان و توقفگاه خودروهای سنگین در شیراز

گزارش مهر از بورسیه‌های ورزش؛نام‌های تکراری و سهم اندک در سهمیه و مدال

آب فارس در وضعیت قرمز؛ برداشت بی‌رویه، کم‌بارشی و تهدید فرونشست زمین

گزارش مهر از بورسیه‌های ورزش؛نام‌های تکراری و سهم اندک در سهمیه و مدال – آفتاب نو | اخبار ورزشی

رضایی: مهمونی 10 کیلومتری نشان‌دهنده تاثیر اهل بیت در وحدت مردم است

مجمع مشورتی و تخصصی کمیته عمران و زیر ساخت؛ بازوی نظارتی شورا در پروژه‌های شهری

خلیج فارس برای همیشه خلیج فارس خواهد ماند؛ اعتماد به آمریکا عبث است

ترامپ خبرداد؛ هفته بزرگی در پیش است

واکنش پارلمان فرانسه به اثری مستند و مهم درباره اسناد تاریخی خلیج فارس

نقش ایرانیان در گسترش اسلام ناب محمدی

مراسم تجلیل از معلمان و اساتید شاهد و ایثارگر استان اصفهان برگزار شد

اولین نشست توجیهی و تبیینی دبیران شورای اقامه نماز مراکز تابعه بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار شد

اهدای زمین‌ توسط نیکوکار لامردی برای حمایت از جبهه مقاومت

پیش‌پرده مذاکراتی ایران و آمریکا

سرمقاله آرمان ملی/ دولت از هجمه‌های مخالفان نترسد

سرمقاله اعتماد/ ظرف و مظروف آموزش

بی‌اعتبار

جوراب واریس را چند ساعت بپوشیم؟

اگر بنا بر جنگ باشد، ما اهل آن هستیم

خطا در بنر خلیج‌فارس در نمایشگاه؛ برای این است که باید شاهنامه بخوانیم

علت بازگشت امیر تتلو به ایران از زبان خبرنگار موسیقی

"حج"؛ نماد صلح و همبستگی در دنیای اسلام

رضایی: مهمونی 10 کیلومتری نشان‌دهند ه تاثیر اهل بیت در وحدت مردم است – آفتاب نو | اخبار ورزشی

رضایی: مهمونی 10 کیلومتری نشان‌دهند ه تاثیر اهل بیت در وحدت مردم است

پیام جنجالی هادی چوپان؛ درخواست بخشش امیر تتلو

افتتاح بزرگ‌ترین اقامتگاه همراهان بیمار در شیراز

سکونت اهالی میمند در غار | ماجرای تنها بازمانده یک سبک زندگی

برگزاری ششمین دوره انتخابات سراسری کانون مداحان فارس

ادعای ولید فارس، تحلیلگر سیاست خارجی: ایران می‌خواهد چهار سال زمان بخرد

ساماندهی آرام آرام یک آرامستان

بام‌های جهان زیرپای بانوی ایرانی؛ این بار قله «دائولاگیری»

کانون طبیعت‌گردی ایران منتظر اجرای مصوبات است

پیام به مهدی طارمی علیه ترامپ؛ این پیراهن را بپوش + عکس

‌میزبانی از پیکارهای بین‌المللی کشتی فرنگی در شیراز نیازمند حمایت مسئولان ‌

پیام تسلیت رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در پی درگذشت مادر شهیدان والامقام «دیانتی»

سرمقاله سازندگی/ دروغ و فریبکاری اسرائیل

حمله «کیهان» به «هم‌میهن»: اشک تمساح برای اعصاب مردم

فارن‌افرز: ایران از تاریخ آموخته به آمریکا اعتماد نکند

سرمقاله هم میهن/ توسعه مفهوم کارگر

آیا صورت شما راز سلامتتان را لو می‌دهد؟

کرونا در کمین است

کدام سکوها در صف رفع فیلترینگ هستند؟