پیام فارس

آخرين مطالب

تعلیق یک رویای شیرین| پل خلیج فارس شاید وقتی دیگر اجتماعي

تعلیق یک رویای شیرین| پل خلیج فارس شاید وقتی دیگر
  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، که قرار بود سرزمین اصلی را در بندرپل به بندر لافت در جزیره قشم متصل کند، معبری حدود 3 کیلومتری است که از سال 89 کلنگ آن زده شده و پس از یک دهه خواب، دوباره در بهمن 1401 و در دوران حضور عبدالملکی بر دبیرخانه مناطق آزاد و مدیرعاملی فتح الهی بر منطقه آزاد قشم جان گرفت و امیدهای فراوانی را برای ساخت این پروژه بوجود آمد.
در بهمن ماه 1401 بود که مراسم بزرگی نیز در قشم پای این پروژه تدارک دیده شد و حتی وعده هایی همچون ساخت چهار خط عبور خودرو، یک خط عبور قطار، خطوط اضطراری و پیاده راه و ... نیز در آن جلسه به زبان سخنرانان و مجریان طرح رانده شد که ظرف 3.5 سال ساخته می شود.

پیام فارس

مراسم آغاز بکار دوباره پروژه پل خلیج فارس- بهمن 1401
اگر یادتان باشد در زمان حضور سعید محمد به عنوان دبیر شورای عالی مناطق آزاد در سال 1400 و در اوایل دولت سیزدهم نیز او از فروش برخی ویلاهای لاکچری ریاست جمهوری برای شروع دوباره این پروژه سخن به میان آورد و حتی برخی ویلاها هم به فروش رفت اما ظاهرا دردی از این پروژه دوا نکرد!
حالا با وجود آن که 3 روز پیش عادل پیغامی در چین به همراه عبدالملکی دبیر شورای عالی مناطق آزاد کشور مشغول بازدید از پروژه های بزرگ پل سازی کشور چین بودند و خبری نیز در این باره از سوی منطقه آزاد قشم منتشر شد اما امروز خبر رسید که معاون فنی و زیربنایی سازمان منطقه آزاد قشم در نامه ای به شرکت مجری طرح پل خلیج فارس از این شرکت خواسته تا با توجه به معضلات و مشکلات در تأمین مالی این پروژه، عملا تا زمان دستیابی به منابع قابل قبول، این پروژه تعلیق شود!

پیام فارس

رایزنی عبدالملکی و پیغامی در چین با سازندگان پل های بزرگ
برخی از کارشناسان می گویند: تصمیم عادل پیغامی در تعلیق این پروژه تا یافتن منابع مالی جدید راه درستی است چرا که سبب پرهیز از رفتارهای نمایشی از یک سو و کاستن از خسارات مالی ناشی از فعالیت شماری نیرو بدون خروجی مشخص در این طرح و بدون پشتوانه مالی از سوی دیگر می شود.
علاوه بر این تلنگری به نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی نیز هست که باید به وقتش در زمان بررسی لایحه بودجه سال 1402 در مجلس شورای اسلامی، از خود حرکتی در زمینه تأمین اعتباری برای تداوم کار پروژه ای که در مراسمات مرتبط با آن جلونشینی می کنند، از خود نشان می دادند تا این پروژه اکنون به تعلیق نرسد.
طولانی شدن ساخت این پروژه سبب شده آن بخش از 15 تا 17 درصد پیشرفت فیزیکی که شامل تسطیح اراضی و ساخت برخی ستون های بخش خشکی این پروژه بوده نیز اخیرا با سرقت مواجه شده و پاره ای از میلگردهای ستون های این پروژه نیز در منطقه بندرپل توسط افرادی سرقت شده است.
شاید بهترین و بدترین تصمیم برای پروژه ای که اعتباری برای ساخت آن در زمان کوتاه وجود ندارد، تعلیق آن است تا مسؤولان امر فکری به حال آن کنند. ریسکی که فعلا پیغامی آن را به جان خریده است تا شاید اعتباری بتوان از راه تهاتر نفت و ... برای آن یافت.
پل خلیج فارس، شاید وقتی دیگر...
مهدی خسروی
پایان پیام/

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/748572/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

سرمقاله دنیای اقتصاد/ در دفاع از هویت ایرانی

سرمقاله سازندگی/ ترامپ در خاورمیانه

ریزپلاستیک‌ها در زنجیره غذایی انباشته می‌شوند

بازار خودرو در سراشیبی رکود؛ نوسان محدود قیمت‌ها

پای تاجیک‌ها بعد از پایتخت به چابهار باز شد

منشور بهشتی/ بازی فریب خلیج‌ فارس/ متهم طلبکار

18 سال وعده، 140 خاک‌سپاری؛ وقت تصمیم نهایی درباره ITI فرارسیده است

مناسبت روز/ پنج‌شنبه، 18 اردیبهشت‌ماه

دومین رویداد ملی «ختم هنر» در حرم شاهچراغ(ع) برگزار شد

سرمقاله خراسان/ مقدمه «زیارت متعالی»

کنسرو ماهی و رب گوجه‌فرنگی گران شد؛ جدول قیمت کالاهای اساسی

وفاق ملی و یوسف فرزند پزشکیان

سرطان حنجره ربطی به غدد لنفاوی دارد؟

تعیین تکلیف بانک آینده؛  تصمیمی سیاسی یا ضرورتی اقتصادی؟

88 درصد از ارزش بازار سهام در دست 10 صنعت بزرگ

اعتراض نماینده ایرانی‌تبار آمریکا به تصمیم ترامپ درباره نام خلیج فارس

کیهان: ترامپ، به گور پدرش که در آلمان خانه فحشا داشت می خندد که اسم جعلی برای خلیج فارس تعیین کند

دریافت نیم میلیارد تومان تسهیلات در قالب طرح ارکیده بانک مهر ایران

یخبندان بهاری در دشت نمدان اقلید

رخِ سعدی، صدایی از دل شیراز

بهمن موتور از فیدلیتی اِلیت جدید خود رونمایی کرد +جزئیات

گزارش تصویری از مراسم تجلیل از 60 استاد سرآمد آموزشی و فرهنگی دانشگاه شیراز با حضور وزیر علوم

«اولویت مردم تهران در نظرسنجی» و «تداوم اخبار جعلی از مذاکرات»

ترامپ: باید درباره خلیج فارس تصمیم بگیرم/ درباره غنی‌سازی ایران هنوز تصمیم نگرفتم!

حوزه علمیه برای اهل مجاهدت است

برپایی محافل جشن و موکب‌های کانون‌های مساجد فارس در ولادت امام مهربانی ها

ترامپ: تصمیمی درباره غنی‌سازی ایران و تغییر نام خلیج فارس نگرفته‌ایم

بیانیه رهبر انقلاب در صدمین سال تاسیس حوزه علمیه قم حکمیانه و پرمحتوا بود

شهر راز یک گام دیگر رو به جلو رفت

ترامپ: هنوز تصمیمی درباره تغییر نام خلیج فارس نگرفته‌ام

ترامپ بالاخره درباره خلیج فارس صحبت کرد

پوستر جذاب تراکتور؛ خلیج فارس، همیشه جاودان + عکس

گزارش تصویری از آیین بازگشایی مرکز شیراز شناسی و رونمایی از دانشنامه شیراز

امام رضا(ع) اقدامات بزرگی را برای عزت و استقلال امت اسلام انجام داد

رهبر معظم انقلاب: آمریکا چه‌کاره است که بیاید درباره‌ خلیج فارس اظهار نظر کند

واکنش ترامپ به گزارش‌ها درباره تلاش وی برای جعل نام خلیج‌فارس

فرزندآوری معکوس؛ بررسی رشد منفی موالید در سال 1403

پیشنهادهای بی‌شرمانه!

اشغالگری در روز روشن

چرا ترامپ تغییر نام خلیج فارس را مطرح کرد؟

توافقِ در سایه آمریکا و یمن با تسهیل‌گری ایران

محمد جواد ظریف به یک کارزار مهم پیوست + عکس

جزئیات دستگیری خواستگار مسلح در فارس

خلیج فارس

اظهارات ترامپ درباره تغییر نام «خلیج فارس»: تصمیم‌گیری خواهم کرد

فوری/ اولین اظهارات رسمی ترامپ درباره تغییر نام خلیج فارس

حریق کارخانه رنگ و مواد شیمیایی در شهرک صنعتی شیراز مهار شد

اولین واکنش ترامپ به احتمال تغییر نام خلیج فارس

وضعیت ورزشگاه 50000 نفری پارس شیراز

لق‌لقه دهان ترامپ