پیام فارس

آخرين مطالب

معاون استاندار فارس: اجرای طرح روستای نوآوری و فناوری گامی موثر در جهت کاهش بیکاری است اجتماعي

  بزرگنمايي:

پیام فارس - به گزارش ایرنا، محسن ربانی زاده شنبه در نشست هم اندیشی انتقال فناوری کسب و کارهای روستایی در شیراز افزود: بر این اساس، طرح مذکور با هدف ورود فناوری به کسب و کارهای روستایی، اشتغال فارغ التحصیلان و جلوگیری از مهاجرت جوانان از روستاها در کنار افزایش بهره وری عملیاتی و اجرا می شود.
وی ادامه داد: امروز موضوع انتقال فناوری همراه با اشتغال برای افزایش مهارت و درآمد روستاییان در اولویت است و طرح روستای نوفن نیز در همین راستا از سوی مدیریت ارشد استان دنبال می‌شود.
بیشتر بخوانید: اخبار روز خبربان
معاون استاندار فارس اظهارکرد: قطعا بکارگیری محصولات فناورانه شرکت‌های دانش بنیان و انتقال فناوری به روستاها و رونق اشتغال، راندمان تولید را نیز افزایش خواهد داد.
لزوم تکمیل زنجیره ارزش افزوده طرح های حوزه کشاورزی
ربانی زاده، ضمن تاکید بر لزوم تکمیل زنجیره‌های ارزش افزوده در بخش‌های مختلف طرح‌های مرتبط با حوزه کشاورزی، بیان کرد: طرح‌های کوچک و اقتصادی در این مدل باید با ایجاد کسب و کارهای کوچک یکدیگر را پشتیبانی کنند.
وی ادامه داد: در صورت تحقق این مهم، کاهش هزینه‌های تولید و بهره وری را شاهد خواهیم بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، خواستار اتکای بیشتر به توانمندی شرکت های دانش بنیان شد و گفت: باید تولید و داشتن برند بدون وجود کارخانه توسعه یابد چرا که یک برند تولیدی شاخص و برجسته با انعقاد قرارداد می‌تواند با کمترین هزینه تولید و بیشترین ارزش‌افزوده محصولات مورد نظر خود را تولید کند.
ضرورت توسعه شهرکهای گلخانه ای در فارس
ربانی زاده بر لزوم توسعه شهرک های گلخانه‌ای در این استان تاکید کرد و افزود: هزینه انتقال هر متر مکعب آب از خلیج فارس به محدوده جغرافیایی استان فارس حدود 2/5 یورو معادل 150 هزار تومان و این در حالی است که حدود 80 درصد مصرف آب مربوط به بخش کشاورزی است.
وی، طرح توسعه تولید کاکتوس آپونتیا را از نمونه های تحقیقاتی موفق با نگاه به ظرفیت های زیستی در مناطق کم آب برشمرد و یادآور شد: در این طرح تولیدی با تامین زمین از جانب کشاورز و انتقال تکنولوژی از سوی سرمایه‌گذار و خرید تضمینی محصول توسط اشتغال کامل محقق می‌شود.
وی ادامه داد: طرح مذکور با تایید و ارزیابی جهاد کشاورزی و مرکز تحقیقات آب و خاک مجوز اجرای را دریافت کرده و با همکاری بسیج سازندگی، مبلغ قابل توجهی از اعتبارات تبصره 16 به اجرای این طرح تخصیص داده شد.
بیشتر بخوانید

پیام فارس

تغییر بافت جمعیتی روستایی به شهری در فارس زنگ خطر برای مهاجرت است

پیام فارس

ربانی زاده خواستار اولویت بخشی تخصیص اعتبارات حمایتی اشتغال دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری استانداری به طرح های تکمیلی زنجیره ارزش شد و گفت: بزرگترین تاکستان در منطقه دشمن زیاری و گلستان گل محمدی دیم دنیا در منطقه شرق داراب واقع شده و این در حالی است که این مجموعه ها از روش های سنتی برای فرآوری محصولات استفاده می‌کنند.
وی افزود: ضرورت دارد که با استفاده از تکنولوژی های روز و توسعه زنجیره ارزش، ارزش افزوده مناسبی برای روستاییان دربرداشته باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس ابراز امیدواری کرد که با اجرای برنامه های تاثیرگذار در این حوزه، امکان ارتقای شاخص های خدمت رسانی به مردم استان به ویژه مردم روستاها در دولت سیزدهم فراهم شود.
استان‌ها فارس 0 نفر سارنگ عبدالهی برچسب‌ها اشتغال زایی توسعه روستایی شیراز استانداری فارس فارس

لینک کوتاه:
https://www.payamefars.ir/Fa/News/718636/

نظرات شما

ارسال دیدگاه

Protected by FormShield
مخاطبان عزیز به اطلاع می رساند: از این پس با های لایت کردن هر واژه ای در متن خبر می توانید از امکان جستجوی آن عبارت یا واژه در ویکی پدیا و نیز آرشیو این پایگاه بهره مند شوید. این امکان برای اولین بار در پایگاه های خبری - تحلیلی گروه رسانه ای آریا برای مخاطبان عزیز ارائه می شود. امیدواریم این تحول نو در جهت دانش افزایی خوانندگان مفید باشد.

ساير مطالب

چرا یک توافق هسته‌ای جدید به نفع مسکو است؟

فواید شگفت انگیز نوشیدن آب لیمو/ بهترین زمان مصرف

متقاضیان واحدهای مسکن ملی بخوانند

رشد 12 درصدی ارزش سهام در بورس تهران

نرخ مالیات و عوارض ارزش افزوده انواع سیگار اعلام شد

طلای جهانی افزایشی ماند

دست درازی به نام «خلیج فارس» شگردی برای توسعه تجارت نظامی در منطقه

حضور وزیر علوم در منزل پروفسور افسانه صفوی و پروفسور ناصر ایران‌پور

عدالت در خاموشی‌ها، مشروط به تأمین امنیت خدمات حیاتی

رویای یک تحریف؛ پاسخ قاطعانه اسناد تاریخی به 5 دهه تلاش برای تغییر نام «خلیج‌فارس»

عکس/ نام خلیج فارس در گذرنامه شیخ زاید بن سلطان بنیانگذار امارات

حاکمیت ایران از نظر حقوقی بر آب‌های خلیج فارس غیر قابل انکار است

خلیج فارس‬⁩ تاریخ و جغرافیای اصیل منطقه ما است

دهه کرامت فرصتی برای ترویج سیره رضوی و گسترش محبت اهل بیت (ع)

ساعت کاری ادارات فارس تغییر کرد

انبوه سازان تکالیف خود را در باب مدرسه سازی انجام دهند

امام رضا (ع) معلم بزرگ بشریت است

اگر می‌خواهید پیری سالمی داشته باشید، این غذاها را مصرف کنید

ساعت کاری جدید بانک‌ها اعلام شد

ایرانی ها چند کامنت زیر پست ترامپ درباره خلیج فارس گذاشتند؟ + عکس

آسیب‌شناسی رویکردها و نام‌ها از خلیج فارس تا دریای کاسپین

واکنش پزشکیان به ادعای عجیب درمورد تغییر نام خلیج فارس

افشای تجارت مقامات اوکراینی با پیکر سربازان کشته‌شده

توصیه‌های جدی به زنان/ این نشانه‌های پنهان سکته قلبی را نادیده نگیرید

وعده یک و نیم ساله برای تکمیل راه‌آهن چابهار ـ زاهدان

تغییر ساعات کار ادارات استان فارس

حضور امام در جامعه باعث نزول برکات خداوند می‌شود

برگزاری جشن بزرگ مهمونی بابا رضا در بندرعباس+عکس

اجتماع بزرگ «امام رضایی‌ها» در رشت برگزار شد

واکنش رئیس جمهور به موضوع خلیج فارس

واکنش پزشکیان به خبرها درباره احتمال تغییر نام خلیج فارس به نامی جعلی توسط ترامپ

پزشکیان: خلیج فارس، «خلیج فارس» خواهد ماند

واکنش پزشکیان به برخی اخبار درباره تحرکات ترامپ برای تغییر نام خلیج فارس (+عکس)

پزشکیان پاسخ ترامپ را درباره خلیج فارس داد

علما در معرفی کردستان به عنوان استانی فرهنگی نقش موثری دارند

لطیفی: آرزو دارم لژیونر بشوم

واکنش پزشکیان به موضوع تغییر نام خلیج فارس + عکس

کمانداران البرزو چهارمحال بختیاری قهرمان کشور شدند

فراخوان خواننده لس‌آنجلسی درباره اقدام ترامپ علیه خلیج فارس

پیام تبریک مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان به مناسبت میلاد با سعادت امام رضا (ع)

استاندار خوزستان: خلیج‌فارس هویت ملی ایران است و هرگونه تحریف نام آن مردود است

احتمال یک اشتباه محاسباتی

بازی تهران و ترامپ با تحریف احتمالی نام خلیج فارس به هم می‌خورد؟

سردرگمی در آمریکا بر سر جنگ اوکراین

ما به تو افتخار می‌کنیم

تنها راه نجات تهران از زیر زمین می‌گذرد

جلف و سخیف نباش وزیر سابق!

معاون وزیر آموزش و پرورش: از نسل جدید جاماندیم

حذف خاموش مکمل‌‏های دارویی رایگان برای زنان باردار

8 دلیل خستگی همیشگی